- 5 Kasım 2015
- 1.526
- 1.310
- 133
- Konu Sahibi temmuzRuzgari
-
oku oku oku çalış çalış çalış üç kuruş eve ekmek sokan adamın eline bakma yavrucum.Arkadaslar actigim konudan biliyosunuz.esim koye gitmisti onu ozkemistim kusmustum faln.o yokken carsya ggezmye gittim arkadasmla tabi esim bilio bunu ve kendime bikac bisey aldim 30 liracik harcadm bana gereksiz dedi aldiklarin dedi.her yaptigima oyle yapmasaydin böyle yapmasaydın dedi bende beni anlamiuosun benm hevesimi kiriyosun dedim kustum ve suan kusuz.hep kendini hep hakli goruyo.napiyim ben ?
Konusuyum meselaBu tarz adamlar için bir söz var... sofraya bir tabak fazla geliyorsa o kaşığı kıracak diye. İmkan varsa çalış yoksa da otur doğru düzgün konuş.
An e alicam telefonumun kabi yoktu 10 liraya onu aldm.normalde pantolon giymiyorum etekler olmadigi icin pantolon aldm hastaneye falan giderken giyiyorum oda 10 lira.bide sal aldim 20 liraya baska bisey almadim.zaten bebegimizin ihtiyaclarini aldik sadece besik kaldi.erkeklerin ve kadınların gerekli anlayışı farklıdır
hatta bir kadın benim 30 çift ayakkabım var demişti kocası asla yoktu dedi kavga çıktı,
durun dedik sakin olun onun var dediği ile senin yok dediğin aynı şey değildir
ve evet sonunda adam cidden varmış ya dedi
kadın terliğini bile sayıyor ayakkabı diye adama göre deri topuklu vs olmayan şeyler ayakkabı değil
bakış açısı farklı
o nedenle kızıp küsme
ama bir de eşinin olduğu yerden bak bebek geliyor tek maaş para yetirme derdi var
senin ihtiyaç olduğu için değil, sıkılıp intikam almak için aldığını mı düşünüyor acaba
bir de ne aldın ki merak ettim
Valla bi deniyim bunu ama para hesabini surekli yapariz ne aldigim cikar ki.Her yaptigin hakkinda hesap verme al koy kenara sunu aldim bunu aldim deme caktirrrmaaa
Aynen yaa cok haklisinSema marasli bi kitabinda yazmis ki diyelim ki cok istediginiz bi ayakkabiyi aldiniz esiniz buna tepki gosterdi birakin gostersin tepkisini siz ayakkabiyi aldiniz istediginizi yaptiniz esiniz de soylenmek istiyo birakin soylensin sizin isteyip elde ettiginiz sey degisecek degil ama esiniz sadece soylendigiyle kalacak
Valla bi deniyim bunu ama para hesabini surekli yapariz ne aldigim cikar ki.
Ne cimri adamlar var ya
Allah sabir versin
30lik ozenmissin almissin
Hic mi bisey almican saka gibi
Kendine hic almiyor mu bisey
Insan hic mi ozendigi bisey alamicak
Bencede dogumdan sonra igne oyasina devam edin ins
Boleleri degismezde
Normalde boyle degildi bu sene oldu abisinin yaninda calistigi icinNe cimri adamlar var ya
Allah sabir versin
30lik ozenmissin almissin
Hic mi bisey almican saka gibi
Kendine hic almiyor mu bisey
Insan hic mi ozendigi bisey alamicak
Bencede dogumdan sonra igne oyasina devam edin ins
Boleleri degismezde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?