- 19 Mayıs 2016
- 656
- 216
- 18
- 27
- Konu Sahibi temmuzRuzgari
-
Ömür boyu eline bakarsın böyle erkeğin. Çalıştırmıyorsa bu böyle. Biz ne diyebiliriz. Hiç para harcama mı diyelim.Calistirmiyo ki.hem hamileyim simdi
Yaani uzuldum yaa onu ozledim onun yaptigina bak bideÖmür boyu eline bakarsın böyle erkeğin. Çalıştırmıyorsa bu böyle. Biz ne diyebiliriz. Hiç para harcama mı diyelim.
Igne oyasi yapar satardim hamilelikten yapamiyorumEvden yapabileceğin bi iş yap pasta çörek vs özel günler için ya da takı tasarımı ,düğün doğum şekerleri vs.
Bende ayni seyi dusundumde eli yanlis basmistir A harfi yerine dedimKocim ne ya?
Evt normalde hic harcamam acaba ondan da mi boyle yapiyo alistimi acabaO zaman ona bir birey oldugunu, ihtiyaclarin olabildcegini anlat. Aylik harclik al ve ne yaptiginin sadece kendini baglayacagini soyle. Yani o parayi 1 gunde yiyip butun ay acta gezebilirsin yada gunlere boler harcarsin
Vallahi canım güzel evladın doğsun toparlan kendine gel elinden gelen ne varsa yap evden de olsa paranın hesabını soruyorsa ya calıstıracak ya da susacak karısısın cocuğunuzu taşıyosun istersen 100 istersen 200 harca bir günde yine bi şey dememeliydi.Igne oyasi yapar satardim hamilelikten yapamiyorum
Kocim ne ya?
Hayir kocim diyorum.tatlilik olsun diye bi ara oyle cikti dilimden hosuma gitti hep oyle derimBende ayni seyi dusundumde eli yanlis basmistir A harfi yerine dedim
Alistirma oyle. Ezdirme kendiniEvt normalde hic harcamam acaba ondan da mi boyle yapiyo alistimi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?