Kocişime ne oldu ki acaba ??

aebruli

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
119
0
296
İstanbul
Kızlar nasıl sorulurki bilmem ama kafama takıldı sormam lazım...şimdi benim 2 hafta önce kaynım evlendi düğün dolayısyla evimiz kalabalıktı birsürü misafir vardı ,düün sonrası da birkaçı kalıp bikaç gün ttail yaptılar evımızde ağırladık,cuma günü döndü herkes evıne,cmrtsi sabahı eşim bana yanasmaya calıstı ama kahvaltıya davetlıye oldgmuz biyer vardı gec kalırız ayıp olmasın insanlara dıye istemdım.pazar aksamı yanastım gönlünü alayım diye ama bu sefer istemedi.ben bi kaç gündür düşünüyorum bu konuda kısasa kısasmı yapıyor diye oturduk konustuk ozmna istedgni ama sımdı istemdgni dürüstce syledi,ben bakımlı ve temiz biriyim,sorun ne sımdı anlmadım,yada istemedım dıemı byle yapıo daha öncede istemdgm bazen oluyordu ama böyle yapmıyordu,bugün persembe 2 bucuk haftadr hiçbişey yok sorun ne olabilir sizce??bende fazla konusup üsteleyip gurursuzluk yapmam,kedni bilir diyorum ama aslında çoookkk merakedyrmm:1rolleyes:

Yok bu aralar bu adamlara bişey oluyor sanki kaçacak delik arıyorlar resmen kaç tane arkadaşımız böyle konularda şikayet ediyorlar ..
Ne oluyor bunlara bende merak ediyorum sanki herşey tersine dönmüş durumda ...

Vallaha ben olsam sorardim e$ime.. neoldu diye..
En iyi cevabi e$inden alirsin..
2.5 hafta cok fazla ya :1shok:

bu akşam biraz daha özel giyinip yatın yatağa bakalım değişen birşey olacak mı?

hava değişimi çarpıyor bu aralar beylere heralde.

Hımmmm...
Şu sıralar evlenmeyi düşünme diyorsun...lmaz:
Ühühühühühühü hep şansızlıklar beni buluyor!!!:gitme:

canı istemiyordur, sanki kadınların başına gelmiyormu, iş yerinde streslidir, kafası birşeye bozuktur.....üzmeyin kendinizi düzelir nasılsa

Hımmmm...
Şu sıralar evlenmeyi düşünme diyorsun...lmaz:
Ühühühühühühü hep şansızlıklar beni buluyor!!!:gitme:

Yok be lalişimmm sen evlen yinede guclubacismile ama önceden sor yinede sende olmazsın demi diye sırnaşık şey

1 gün önce eşiniz yanaşmış işte.
Hiç istememe durumu yok yani.
Eşiniz hiç sesini çıkarmasaydı, istemeseydi, anlardım ama
siz kendiniz istememişsiniz.
Şimdi bir kadının nedeni de olsa (kahvaltıya gidecekmişsiniz),
hayır deme hakkı var da, istememe hakkı var da,
erkeğin bir kere istemiyorum demesinden,
ne tür birşey çıkarıyorsunuz.
Evet kısasa kısasta yapıyor olabilir.
Bir kadının nasıl istememe hakkı varsa,
erkeğinde istememe hakkı elbette var.
Bunun sürekli olup olmaması önemli.
Sürekli oluyorsa bir sıkıntı var demektir bana göre.
Bir erkeğinde yorgun olduğu, keyfinin yerinde olmadığı zamanları olabilir.

Tiryandafila 2.5 haftadir istemiyor esi..
kiyas olsa bu kadar uzun surmez..

kirginligi yoksa
araniz iyiyse
yorgunluktan, stresten olabilir

Tiryandafila 2.5 haftadir istemiyor esi..
kiyas olsa bu kadar uzun surmez..

kirginligi yoksa
araniz iyiyse
yorgunluktan, stresten olabilir

Benim anladığım o 2.5 hafta evde birileri olduğu için istenmiyor.
Durum müsait olmadığı için yani.
Misafirler gider gitmez de eşi yanaşmış zaten, gayet normal olarak.
Ertesi günü erkekte, kendine göre nedenlerden dolayı,
ya da kısasa kısas olarak istemeyebilir.

Evli olmadıgım ıcın bılemıyorum boyle durumları ama sızın yaklasmanız lazım gıyınıp suslenın aksam bakalım durabılecekmı.yada bır sorun olup olmadıgını sorun

valla aramız gayet iyi hatta dün bi buket çiçekle geldi eve.denerim bu aksam ama cok ta cıvığını cıkarıp yansmaya ben cekiniyorum hanı sankii böyle yaa gurur yapıyrm sacmalıık galiba evet ama işte .ne bilim denerim stres falan yoktur yıllık iznde yorgunlukta yok suanda yani...aklıma tek gelen eşimin önceden erken boşalma sorunu vardı (ayy iyice afişe ettım bu arada ) acaba yıne o tarz bı sorunmu var dıe aklıma gelmıyor değil yani ...

aebruli anlamadigim 2.5 haftadirmi yaklasmiyor
evde misafirmi vardi?
boyle bir sorunu varsa olabilir
guzelce konusursunuz.. madem aranizda iyi
cozersiniz

2 hafta misafirler vardı zaten konumun başında da yazıyor.e cuma gtti misafirler bugün prsmbe.2bucuk hafta oldu.misafir varken evde eşim bu tarz seyler yapmaz :))))) eee şimdi misafirler de yokkk ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…