Kendinize yeni bir konu açsanız daha iyi olacak...kızlar..lütfen fikirlerinizle bana yön verin..
16 yıldır evliyım. Kocam benimle evlenmeden 3 yıl öncesinde nişanlanmış evlenmek üzere resmı nıkah yapmışlar fakat bir şeklide ayrılmışlar . Yıllar sonra (1 yıl önce) bu kadının mesajını okudum " çok pişmanım gerzekalım seni bıraktığıma falan fıstık yazmış " araştırdım o kadın olduğun evlı ve 2 tane çocuğunun efendı gıbı de bır kocası olduğunu benden daha (fızksel olarak (-) olduğunu gördüm öğrendim ..şimdi kocamın cep tel ERKEK isim altında kayıtlı ..iiide neden hala bunlar tel (belkıde msn ) görüşüyorlar ve ne konuşuyorlar... fırsat buldukca yakalıyorum mesajlarını çok rahatsız oluyorum ..fiziksel aldatma olmasa bile beynen o kocasını benımde karısın aldatıyor işte....... napımm..kocamla konuşamam ..en uyuz olduğu konu cep tel karştırlması kı kıyamet kopar ..oof
Gelişmeleri yaz tatlım...
hehehe ne komik gelişmeleri bekliyoruz ,kız ne diycek ,gelip buraya oleyyy yaptıkmı diycek ,hey allahım ya ne meraklı milletiz...
ya ben bu konuda kendimle gurur duyuyorum... her ne kadar biyere davetlide olsak sonuçta davetli olduğumuzu o da biliyo yarım saat geç gitsek ne olurki amaaan çayı demleyip bekleyiversinler derim ve asla hayır demem
2 yılımız bitmek üzere ama hiç birbirimize hayır demedik küs olsak bile...
ya ben bu konuda kendimle gurur duyuyorum... her ne kadar biyere davetlide olsak sonuçta davetli olduğumuzu o da biliyo yarım saat geç gitsek ne olurki amaaan çayı demleyip bekleyiversinler derim ve asla hayır demem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?