Kocişime ne oldu ki acaba ??

zamana bağlı...?

Son düzenleme:
Kendinize yeni bir konu açsanız daha iyi olacak...
Yorumumu orda yapıcam kafamçokkarıştı

evet yaa nıe benım konumun içinde konu??sanırım yenisiniz ....

2,5 hafta da çokmuş bee,trip mi yapıyo acaba...
bence bugün giyinin seksi iç çamaşırlarınızı,geceliğinizi falan girin yatağa
bakalım nolacak
..:)

ay benim kocamda bana inat yapmıştı bi ara ,inadını 4. gün yatağa çıplak girerek kırdım :)):kedi: zemuszemus sendd bi dene :))))))

o sorununun yeniden nüksedip etmediğini ancak sen anlarsın canım,kendikendineyken olmaz o iş öyle....anla işte....bence 2 gün kasmış kendini ne olucak,biz yorgunum başım ağrıyo deyince oluyo da onlar deyince olmuyo mu?rahat ol akışına bırak...

jhgf arkdsm konuların bulunduğu sayfada ,asağıda sol köşede yeni butonu var ona tıkla...

bizimki öle yaptığında bende inat ediyorum iddiaya varmısın diyorum iddiaya giriyoruz ve tabiki ben kazanıyorum sempatiksalakcinni
erkeği kışkırttınmı istediği kadar istemiyorum desin dayanamazlar

saat 7 de işten cıkcam eve gtcem tavsıyelerinizi denıcem:kedi:teşekkür kızlarrr

hehehe ne komik gelişmeleri bekliyoruz ,kız ne diycek ,gelip buraya oleyyy yaptıkmı diycek ,hey allahım ya ne meraklı milletiz...

Gelişmeleri yaz tatlım...

yanlız pc mi işyerınde bırakıyorum.yarın işe geldiğimde yazacagım size..eyvahedigeldismile eyvah ki ne eyvahh kocişim geldi şimdi benı almaya ama yüzüne bakınca konusmalar gelıo aklıma gülme krizi tutuyoooo bennii...varya bide bişey olmaz öylece mors olup kalırsam aksam vururum bu adamı ben

SUUDAY hanım önemli değil,rica ederim

hehehe ne komik gelişmeleri bekliyoruz ,kız ne diycek ,gelip buraya oleyyy yaptıkmı diycek ,hey allahım ya ne meraklı milletiz...

eee bikere bi konu açtım neticede herkes meraketmekte haklı .ben olsam ben de merakederdim

benim burda ne işim varkaydirigubbakcemile:kedi:

ya ben bu konuda kendimle gurur duyuyorum... her ne kadar biyere davetlide olsak sonuçta davetli olduğumuzu o da biliyo yarım saat geç gitsek ne olurki amaaan çayı demleyip bekleyiversinler derim ve asla hayır demem
2 yılımız bitmek üzere ama hiç birbirimize hayır demedik küs olsak bile...

düğüne gidiyosunuz ,iki dirhem bir çekirdek giyinidiniz ,makyajınızı yaptınız ,eşiniz dedi ki ooo hanım harikasın gel sevişelim ,yani o durumda bile hayır demeyip ,daha sonra onca hazırlığın üstüne ,banyo yapıp tekrar saçları yapıp ,makyajı yapıp, giyinip düğüne mi gidersiniz :)) evet gayet inandırıcı sempatiksalakcinni

henüz 2 yıllık evlisin canım şimdi cicim ayları hayat hep düz geçmeyebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…