ya ben bu konuda kendimle gurur duyuyorum... her ne kadar biyere davetlide olsak sonuçta davetli olduğumuzu o da biliyo yarım saat geç gitsek ne olurki amaaan çayı demleyip bekleyiversinler derim ve asla hayır demem
2 yılımız bitmek üzere ama hiç birbirimize hayır demedik küs olsak bile...
kızlar belki ben yanlış düşünüyorumdur ama hep birbirine evet demekmi doğal olan
ya ben bu konuda kendimle gurur duyuyorum... her ne kadar biyere davetlide olsak sonuçta davetli olduğumuzu o da biliyo yarım saat geç gitsek ne olurki amaaan çayı demleyip bekleyiversinler derim ve asla hayır demem
düğüne gidiyosunuz ,iki dirhem bir çekirdek giyinidiniz ,makyajınızı yaptınız ,eşiniz dedi ki ooo hanım harikasın gel sevişelim ,yani o durumda bile hayır demeyip ,daha sonra onca hazırlığın üstüne ,banyo yapıp tekrar saçları yapıp ,makyajı yapıp, giyinip düğüne mi gidersiniz :)) evet gayet inandırıcı sempatiksalakcinni
bu çokta gurur duyulacak bir mevzu değil kanımca..fisfisfis
hem niyeki yani insanların birbirine hayır deme özgürlüğü vardır...kadında erkekte istemiyorsa o an hayır diyebilir...illaki yapılacak diye bir zorunluluk yok.....
bende hiç anlamam bu mantığı,eskiler çok söyler özellikle,küste olsan ...
insanlar tartışmışsa,sinirliyse bunu yapmanın mantığı nedir ki...mecburmuş gibi..bazen iyi hissetmezsin bazende canın istemez...her iki taraf içinde söylüyorum
konu sahibi arkadaşa gelince,valla eşinizin problemi nedir onu en iyi siz anlarsınız böyle bir konuda....
14 yıllık evliyim ne ben hayır dedim ne o hayır dedi küs olduğumuz zaman ilişki sonrasıhep aynı repliği söylerim ''bu sana küs olduğum gerçeğini değiştirmez'':1rolleyes:
kızlarrr hepinizden tek tek alıntı yapmak isterdım ama kusura bakmayın lütfen....
1-hiçbişey yapmama gerek kalmadı,sadece gömleğimin üst düğmesini açmam yettii ,tıpış tıpış geldi :))))
2-hepiniz çok içtensiniz bu aksam olur meraketme vs.diyenler dedgnz çıktı :))))
3-paşa bey ben hayr dedim dieee oda istemıyomus ama gıcıklık olarak degılmiş amacı,sadece ben hayır deyınce bunca zaman onunda içinden gelmemiş yanaşmakklava: klava:
4-cok kötü bi bakış attım eşim kızdığımı farketti ama ben KK yı mesgul ettiğim için ona saldırmak istedım o anda.
5-meraketmeyin bütün 2,5 haftanın acısı cıktı :)))))))))):sm_cool:
:lepi::lepi::lepi:buyrunnnnnnnnn:smiley-cool:oh bizde muradımıza erdik ,elbirliği ile gerdeğe soktuk sizi ,ölsekte gam yemeyiz artık ..hey allahım yaaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?