Kocişime ne oldu ki acaba ??

benimde eşiminde hayır dediğimiz dönemler oldu doğal olarak

kızlar belki ben yanlış düşünüyorumdur ama hep birbirine evet demekmi doğal olan

14 yıllık evliyim ne ben hayır dedim ne o hayır dedi küs olduğumuz zaman ilişki sonrasıhep aynı repliği söylerim ''bu sana küs olduğum gerçeğini değiştirmez'':1rolleyes:

o anlamda demedim bazen insan ciddi havasında olmaya biliyo bende severek evlendim
eşimde iş le ilgili sorunlarda havasında olmaz birde bebeğiniz varsa insan gergin olabiliyo bazen

bu çokta gurur duyulacak bir mevzu değil kanımca..fisfisfis

hem niyeki yani insanların birbirine hayır deme özgürlüğü vardır...kadında erkekte istemiyorsa o an hayır diyebilir...illaki yapılacak diye bir zorunluluk yok.....

bende hiç anlamam bu mantığı,eskiler çok söyler özellikle,küste olsan ...

insanlar tartışmışsa,sinirliyse bunu yapmanın mantığı nedir ki...mecburmuş gibi..bazen iyi hissetmezsin bazende canın istemez...her iki taraf içinde söylüyorum

konu sahibi arkadaşa gelince,valla eşinizin problemi nedir onu en iyi siz anlarsınız böyle bir konuda....

:1shok:Allah Allah çok garip naz yapıyo desem2,5 hafta oldu diyosun az bir zamanda değil hem erkekler okadar dayanamaz normalde ne inatmış ..... zaman ver bakalım üstüne gitme var demek bir bildiği...yani bir kere olmaz dediğinde böle yapıyosa bizim kocişimle cinsel hayatımızın bitmiş olması lazımdı...........senden yada o olaydan kaynaklandığını sanmıyorum canım geçici bişey bana göre üstüne gitme tıpış tıpış gelir nasılsaŞenizerkek milleti işte bazen iyice saçmalayabiliyolar .....takma düzelir..olumunekankayizsmile

alkisalkisalkis yani bencede............

kesinlikle katılıyorum arkadaşıma gayet güzel ifade etmiş

14 yıllık evliyim ne ben hayır dedim ne o hayır dedi küs olduğumuz zaman ilişki sonrasıhep aynı repliği söylerim ''bu sana küs olduğum gerçeğini değiştirmez'':1rolleyes:

sizi tebrik ediyor:hooray:ve bu ödülü eşine 14 yıl hiç hayır demeyen kadın olmanızdan ötürü kk adına size veriyorum

ay yapılan yorumlara bayıldım kaydirigubbakcemile3
14 yıldır yok demeyenler felan filan
cinselliği bir obje gibi görmediğim için her zaman açık değildir kapım ki eşimdende her zaman açık olmasını beklemem..hayat bu stres maddi manevi durumlar hepsi etkiliyebiliyo insanı

arkadşaım inşlhh eşin düzelmiştir yarın iyi haberle gelirsin şakkıdı

sen istemediğini kırıcı bir şekilde söylemiş olabilirmisin acaba. yani her erkek öyledir cnm istedikleri zaman olmadığında karısından bekler bir daha ama kırıldığını anlasın diyede bu kezde erkek reddeder. evet kıssasa kıssas yaparlar. aslında erkekler bizlerden daha çabuk kırılırlar. oturun konuşun ne var bunda. eşinde sana kırılmış demekki.

ben kımseyi beklemyı sevmıyorum,hatta bekletilmekten nefret edıyorum dıyebilriim dolayısylada kımseyi bekletmeyi dgru görmüyorumm

kızlarrr hepinizden tek tek alıntı yapmak isterdım ama kusura bakmayın lütfen....

1-hiçbişey yapmama gerek kalmadı,sadece gömleğimin üst düğmesini açmam yettii ,tıpış tıpış geldi :))))
2-hepiniz çok içtensiniz bu aksam olur meraketme vs.diyenler dedgnz çıktı :))))
3-paşa bey ben hayr dedim dieee oda istemıyomus ama gıcıklık olarak degılmiş amacı,sadece ben hayır deyınce bunca zaman onunda içinden gelmemiş yanaşmak klava:klava:
4-cok kötü bi bakış attım eşim kızdığımı farketti ama ben KK yı mesgul ettiğim için ona saldırmak istedım o anda.
5-meraketmeyin bütün 2,5 haftanın acısı cıktı :)))))))))):sm_cool:

Valla küs olup da iyi hadi olsun demek de bana abes geliyor...
İçten gelen duygusal bir şey bence cinsellik, görev ihtiyaç değil tamamı ile... :umursamaz:

oh bizde muradımıza erdik ,elbirliği ile gerdeğe soktuk sizi ,ölsekte gam yemeyiz artık ..hey allahım yaaa..

Sevindim adınıza kaydirigubbakcemile3

ay baştan sona okudum hele araya akşam girince meraktan öldüm hemn bugün yazılanlara bakayım dedim işin heycanı kaçmasın dedim :) ve mutlu sonla bitmiş ya allah bu durumda olupta son veremeyenlere yadım etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…