Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben kocişime küstüm sebebi izinliydim misafirliğe arkadaşlarım geldi gündüz biraz kalabalıktık yedik içtik eglendik güldük foto çektirdik face koyarsın sen resimleri dediler etiketlersin bizi ok dedim ben faceye 1adet resim koymamla telefonum çaldı eşim tabi sen niye face resim koyuyorsun v.s v.s kızdı bende ona küstüm![]()
antidepresan kullanıyorum sinirlenmiyorum daha az küsüyorum bu aralar kavgalarımızda azaldı şükür :))
ben degil O kus![]()
evet bide çalışıyorum diyor facede takılıyo asıl kendisi:) şükür şuan aramız iyi ama epey söylendi bende ona tabi, sanki kötü bişey yapmışım gibi hissettim kendimi ama karar verdik ne o resim eklicek ne de benCnm eşinde facenin başında senin resim koymanımı bekliyormuş?Sene kötü bişi yapmamışsın ki açıklayabilseydin bari durumunu.pofff ah şu erkekler
Kızlar ben sevgili adayıma küstüm.:84:
Benimki hastalandı haftasonunu evde geçiriyoruz mecburen pofff.. Hastalığı o istemedi tabiki ama genede küstüm:)
biraz önce küstüm aldım pc yi mutfakta oturuyorum.
Barışması pek keyifli pek hediyeli :)) oluyor bu seferde mahsuscuktan küstüm Kızlar..
(Napim yeni sezon bikaç ayakkabı istiyorum da:))))[/QU
Bravo
Cnm Dr mu verdi o ilaçları,ezbere kullanmayalım.Sinirlenmemen çok güzel wala banada arada lazım bi mutluluk hapı:))Kavgalarınızın sabit sebebi oluyor muydu cnm?