ben geçen akşam küstüm. hamileyim yürüyüşe çıkmam gerekiyor. hadi hazırlan çıkalım dedi. ben de hazırlandım bi de baktım ki içeri geçmiş kardeşleriyle bilgisayarda bişeylerle uğraşıyor. kendimi gösterdim tamam canım geliyorum dedi. yarım saat geçti. sinir oldum kendimi banyoya kapattım. sonra beni aradı odalarda. banyoda olduğumu anladı kapıyı tıklattı gelmiyorum dedim. ısrar etti açmadım. banyonun kapısı pimapen. çatal yardımıyla hemen açtı. baktı ki ağlıyorum. gülmeye başladı hadi gel dedi. tamam dedim. kaynanamla kayınbabamın yanına gittim. balkona çıktım yanıma geldi sessizce gel içeri konuşalım dedi. hiç ses etmedim. sonra çıktım balkondan yanına giderken kaynanam sordu niye çıkmadınız diye. çıkmıycaz dedim. gözlerim kızarmıştı ağladığımı anlamış. odaya gittim gülümsüyor noldu dedi anlattım. oy kıyamam ben bebeğime bunun için mi kopardın kıyameti dedi.sinir oldum yatağıma uzanıp ağladım. kaynanam geldi noldu dedi hadi gel benle sen çıkalım dışarı dedi. hemen hazırlandım eşim de bilgisayar başında beni hiç takmadı. kaynanam ben kaynım dışarı çıktık. yürüyüşten geldim yüzüne hiç bakmadım. gece yatarken sarılmaya çalıştı bak bi de kouşmuyor dedi. sabah ikimiz de birbirimizle konuşmadık. akşam işten geldi yorgundu yattı uyudu. yemek vakti geldi ve ben aşkımı çok özlemiştim. gidip yanına sarıldım öptüm çok özledim seni dedim. önce naz yaptı sonra barıştık. hamileyim alınganım bu aralar
sürekli küsen ben oluyorum. çok mu nazlıyım ne
![]()
Öncelikle hayırlısıyla bebişinizi kucağınıza sağlıkla almanızı dilerim cnm.Tabii hamilelikte alıngan olunuyor hoş ben henüz hamilelik geçirmedim ama etrafımda çok hamile hanım vardı ii biliyorum bu durumları.Hem tabiki nazlı olacaksın naz yapacaksın.İçinde dünyaya gelmek için büyüyen bir melek var,onu taşımak-büyütmek-beslemek kolay diil :) eee dolayısıyla bu nazları beyler çekecekler,şikayet etmeden inşlh..