"Kocişime-Sevgilime Küstüm" Diyenler

ben geçen akşam küstüm. hamileyim yürüyüşe çıkmam gerekiyor. hadi hazırlan çıkalım dedi. ben de hazırlandım bi de baktım ki içeri geçmiş kardeşleriyle bilgisayarda bişeylerle uğraşıyor. kendimi gösterdim tamam canım geliyorum dedi. yarım saat geçti. sinir oldum kendimi banyoya kapattım. sonra beni aradı odalarda. banyoda olduğumu anladı kapıyı tıklattı gelmiyorum dedim. ısrar etti açmadım. banyonun kapısı pimapen. çatal yardımıyla hemen açtı. baktı ki ağlıyorum. gülmeye başladı hadi gel dedi. tamam dedim. kaynanamla kayınbabamın yanına gittim. balkona çıktım yanıma geldi sessizce gel içeri konuşalım dedi. hiç ses etmedim. sonra çıktım balkondan yanına giderken kaynanam sordu niye çıkmadınız diye. çıkmıycaz dedim. gözlerim kızarmıştı ağladığımı anlamış. odaya gittim gülümsüyor noldu dedi anlattım. oy kıyamam ben bebeğime bunun için mi kopardın kıyameti dedi. :53: sinir oldum yatağıma uzanıp ağladım. kaynanam geldi noldu dedi hadi gel benle sen çıkalım dışarı dedi. hemen hazırlandım eşim de bilgisayar başında beni hiç takmadı. kaynanam ben kaynım dışarı çıktık. yürüyüşten geldim yüzüne hiç bakmadım. gece yatarken sarılmaya çalıştı bak bi de kouşmuyor dedi. sabah ikimiz de birbirimizle konuşmadık. akşam işten geldi yorgundu yattı uyudu. yemek vakti geldi ve ben aşkımı çok özlemiştim. gidip yanına sarıldım öptüm çok özledim seni dedim. önce naz yaptı sonra barıştık. hamileyim alınganım bu aralar :49: sürekli küsen ben oluyorum. çok mu nazlıyım ne :31:

Öncelikle hayırlısıyla bebişinizi kucağınıza sağlıkla almanızı dilerim cnm.Tabii hamilelikte alıngan olunuyor hoş ben henüz hamilelik geçirmedim ama etrafımda çok hamile hanım vardı ii biliyorum bu durumları.Hem tabiki nazlı olacaksın naz yapacaksın.İçinde dünyaya gelmek için büyüyen bir melek var,onu taşımak-büyütmek-beslemek kolay diil :) eee dolayısıyla bu nazları beyler çekecekler,şikayet etmeden inşlh..

merhaba bende kustum esime cok kizdim kalbimi cok kirdi hemde ilk defa bu kadar uzun kus kaldik dunden beri ttek kelime etmiyorum asil kotu olanda suclu oldugu halde oda konusmuyo.normalde kusunce hep ben giderim yanina kocacim canim cicim askim der operim ama simdi icimden hic birsey yapamak gelmiyo.konusmicam isde gelip ozur dileyip gonlumu alana kadar konusmicam:47::47::47:cok kirildi kalbim cookkkkkk:5::5::5::5::5::14::14::14::14:

Bizimde arada böyle zor zamanlarımız oldu cnm özellikle evliliğimize ilk alışma dönemlerinde.Bende surat asardım,bazen ağlardım o ise bi süre sonra yanıma gelip ne olduğunu sorardı hatta"bişimi yaptım" derdi.Sonra baktım ki küssem bişi olmuyo kendim üzülüyorum bende boşver hapını yutmaya başladım:)) OHH pek ii geldi wala,artık kendini kasan ben diilim.
Şimdi sizin konunuz ne idi bilemiyorum cnm lakin çok çok incitici bi durum olmadıktan sonra Nacizane fikrimdir ki herkese bu Boşverhapını tavsiye ediyorum.Herşey gönlünüzce olsun..

bizde tartışırız ve genelde ben küserim çünkü eşim fevri davranır beni kırar. ama en fazla 2 saat dayanır küs durmaya başlar yalakalığa ve ben affederim. bende dayanamam eğer beni yanlış anlamışsa hemen başlarım konuşmaya o sus desede söylerim beni anlayana kadar sonradan hakverir kendince özür diler bende özür dilerim biter küslük. sinirlenip kendim üzüleceğime onu sinir ederim daha iyi :)))

10 gün sonra evleniyorum nişanlılığım boyunca sürekli küsmelerle geçti artık küsmüyorum bi hükmü kalmadı zaten sıradanlaştı eşin seni anlamıyorsa bu çok zor tartışman bile anlamsız senin duygu ve düşüncelerinden önce kendini düşünen bi insana ne anlatabilirsinki

Bazen haberı olmadan küstügüm,yıne haberı olmadan barıstıgım olur.
Her kustugumde yazacak olsam, gunde bır kac defa ugramam gerek bu sıteye.
Bılhassa ayın bellı donemlerınde.

Ama gercek kuskunluklerımız pek uzun surmez.
Allah tan oyle, yoksa kendımı cok yalnız hıssedıyorum onunla kus oldugumuzda ):

Bizimde arada böyle zor zamanlarımız oldu cnm özellikle evliliğimize ilk alışma dönemlerinde.Bende surat asardım,bazen ağlardım o ise bi süre sonra yanıma gelip ne olduğunu sorardı hatta"bişimi yaptım" derdi.Sonra baktım ki küssem bişi olmuyo kendim üzülüyorum bende boşver hapını yutmaya başladım:)) OHH pek ii geldi wala,artık kendini kasan ben diilim.
Şimdi sizin konunuz ne idi bilemiyorum cnm lakin çok çok incitici bi durum olmadıktan sonra Nacizane fikrimdir ki herkese bu Boşverhapını tavsiye ediyorum.Herşey gönlünüzce olsun..

canim bu bosver hapi nedir doktormu tavsiye ediyo yoksa kafana goremi aliyosun?suan emziriyorum kullanamam heralde.ama ne guzel senin esin doruyomus noldu diye benmki hic sormaz.bende kus duramiyorum keske duarbilsem keskeeeeama nerdee.hemen gider barisirim ya kusmiceksin yada ksutunmu gelip ozur dileyen kadar barismicaksin bence.

Cnm bu Boşver hapı dışarıda satılmıyor,sadece Beynin üretiyor:)Yani hamilede olsan emzikli de olsan sakıncası yok.Yeter ki boşvereyim,kim nederse ne yaparsa yapsın ben keyfime bakayım diyebil.

Cnm bu Boşver hapı dışarıda satılmıyor,sadece Beynin üretiyor:)Yani hamilede olsan emzikli de olsan sakıncası yok.Yeter ki boşvereyim,kim nederse ne yaparsa yapsın ben keyfime bakayım diyebil.

ayyyy bende gercek sandim :1::1::1:ama dogru diyosun uzulunce olan bana oluyo kimin umrunda sanki!!!!!!

Ben de kocişime küstüm ama içten içe:43:

Yıllardır ablasıyla konuşmadı,dargındı.Ben aralarını yapmaya çalıştım,olmadı gizli gizli arayıp ablasını halini hatırını sordum.Geçen pazar sonunda ikisini bir araya getirip eşime ablasından özür dilettim ve barıştılar.Ama nerden bilebilirdim onların mutlu sonu benim mutsuzluğum olacak....Aralarından su sızmıyor şimdi fakat eşim dün alışveriş yaparken demez mi'çok süslüsün,harcamaların çok fazla.Bir sürü de ayakkabın var,artık kışa alırız.Hem ablam diyor ki karına söyle öyle sağa sola para saçmasın,kemerleri sıkma vakti geldi.Dışarıda falan yemeyin yemek,yapsın hergün taze taze yiyin işte' Nasıl moralim bozuldu anlatamam.Ben ne yaptım o ne yaptı?Onu geçtim eşim nasıl ablasını dinleyip beni üzer...

ben sevgilime küstüm sebebi aynı şehirde yaşamıyoruz diıye barı msnden görüyim dedim eniştesi günlerdir oyun oynuyor bilgisayarda ve virüs bulaştırmış.Hadi uğraştın yapamadın barı ara aşkım boyle hiç olmazsa sesini duyıyım dıye sadece mesaj attı bende önemli değil dedim.Sonra hastaydım eve geldim diye mesaj attı normalde adam hergün arar eve giderken.Bu sabah mesaj atmadım.Gelen mesaja da cevap vermedim.Anlamıştır sanırım küstüğümü.

Ben de kocişime küstüm ama içten içe:43:

Yıllardır ablasıyla konuşmadı,dargındı.Ben aralarını yapmaya çalıştım,olmadı gizli gizli arayıp ablasını halini hatırını sordum.Geçen pazar sonunda ikisini bir araya getirip eşime ablasından özür dilettim ve barıştılar.Ama nerden bilebilirdim onların mutlu sonu benim mutsuzluğum olacak....Aralarından su sızmıyor şimdi fakat eşim dün alışveriş yaparken demez mi'çok süslüsün,harcamaların çok fazla.Bir sürü de ayakkabın var,artık kışa alırız.Hem ablam diyor ki karına söyle öyle sağa sola para saçmasın,kemerleri sıkma vakti geldi.Dışarıda falan yemeyin yemek,yapsın hergün taze taze yiyin işte' Nasıl moralim bozuldu anlatamam.Ben ne yaptım o ne yaptı?Onu geçtim eşim nasıl ablasını dinleyip beni üzer...

aaaaa bu nası bi davranıştır yaww???? Sen kendin özveride bulun gizlice ara görümceyi ilgilen,hatırını sor,bide uğraş didin onları barıştırayım diye sora o da yemesin içmesin barışır barışmaz bismillah kocana-hayatınıza karışmaya başlasın!!!

Üzülme cnm,olay daha yeni.Sıcağı sıcağına güzellikle görümcenle konuş.Baştan susarsan hep böyle gider.Hayat senin-Koca senin-Evlilikte senin evliliğin.Eeee 3.ye susmak düşer:)))Sevgiler

5 gündür konuşmuyoruz ne ben arıyorum ne de o ikimizde çok inadız ve ikimizde kendimize göre haklıyız..zaten işi gereği bir süre kadar burada olmayacak. bilmiyorum.uzakta iken de rest çekemiyorum.aslında çok kırgınım silip atasım var bir seferde sonradan da pişman olmak istemiyorum.

Bende kustum kocisime ama haberi yok :27:

isten geldi yemek yedik, yeni film indirdi tvde onu seyrederken uyudu ben tek basima kaldim :19:

simdi horul horul uyuyo koltukta ben tek basima kaldim :25:

ustune ince bisey getirdim usumesin diye sert bi sekilde orttum kalksin diye yok anam gozunu acti geri kapatti horlamaya devam :36:

tamam yoruluyo aksama kadar ama bende tek oturmak istemiyom :84:

Annemide cok ozledim zaten :43:

kaç gündür geç geliyo ya....
bıktım gerçekten
bende insanım sıkılıyorum tek başıma:14::14::14:
o yüzden gene küstüm:63::63::63::63::63::63::63::63:

Gunde kac kere küsüyom saymadim :27:

Hepsini yazsam buraya ohoooooo :86:

Cok mu nazliyiz kizlar acaba :82:

Son düzenleme:
Bende kustum kocisime ama haberi yok :27:

isten geldi yemek yedik, yeni film indirdi tvde onu seyrederken uyudu ben tek basima kaldim :19:

simdi horul horul uyuyo koltukta ben tek basima kaldim :25:

ustune ince bisey getirdim usumesin diye sert bi sekilde orttum kalksin diye yok anam gozunu acti geri kapatti horlamaya devam :36:

tamam yoruluyo aksama kadar ama bende tek oturmak istemiyom :84:

Annemide cok ozledim zaten :43:

Vee haklısın tabiiki,bütün gün zaten ayrıyız,birbirimizi özlüyoruz(en azından birimiz özlüyor:)) sonrada haklı olarak ilgi bekliyoruz.
Benimle ilgilenmiycekse neden evlendi ki?Yemek yapalim,hizmet edelim eee karşılığını isteriz yaw:))
Zaten bu gurbet elde kimim var ki ondan başka?:25:

5 gündür konuşmuyoruz ne ben arıyorum ne de o ikimizde çok inadız ve ikimizde kendimize göre haklıyız..zaten işi gereği bir süre kadar burada olmayacak. bilmiyorum.uzakta iken de rest çekemiyorum.aslında çok kırgınım silip atasım var bir seferde sonradan da pişman olmak istemiyorum.

Bu küslükler-ayrılıklar hep karşılıklı haklı olmaktan ve geri adım atamamaktan kaynaklanıyor.Senin durumun nasıldır bilemiyorum cnm ama konuşmakta fayda var derim.Hem şimdi uzaktaymış ikinizde sakinleşirsiniz sonrada yoluna koyarsınız inşlh tabii hayırlısıyla.

küsmedim kızdım.yahu bende mi bir tuhaflık var acaba.sabaharadım çocuğun bisikleti kırılmış dün sitede çocuklar oynarken sebebini anlatıyodum bisikletebak yapılırsa yaptıralım diycektim tamam hadi kapat babam geliyo asansörde o getiriyo heralde kapat telefonu diyor ters ters.ben işteyken aradım bu odunu.bende suratına kapattım.tekrar aradı e ben sana ne dedim sana hiç bir şey söyleyemiyecek miyim ben kocayım bazen sert konuşabilirim diyor.
yok ya neden acaba niye sen erkeksin diye bu hakkı nerden alıyon acaba ben niye sana sert konuşamıyorum .oduuuunnn

Bende küstüm kocise:95:
Düne eve geldim banyoda elimi yuzumu yikiyim dedim bidr lavabonun kenarini sildim
Zaten nerde bisi gorsem temizlemeye baslarim silerim supururm :)) güya tv bakacaktik
Neyse lavabonun kenarnda su vardi onu silim dedim sora sabunlugu kaldrdm alti yapis yapis cikarmaya calstm sanki etiketi varmisda sokmusler gibi halbuyse etiket flnda yoktu allah allh dedim sakiz mi koymuslar altna diye sinirlendm cikmadi cunku bide aksm aksam onla ugras sora emmlne dedim naptn buna sen oda yataga girms beni beklio bi kalkipta grlip bakmadi odadan bagirio
Ney?? Diyee gelsene dedim. Yok gelemem cok yorgunm hai gel yatalim :47:

Ben tabi kizrak bana aksam aksam is cikardin diyorm sesimi yukselterek adamda tik yok :47:
Gittim yanina yarin dedim
Bunu bi guzel sileceksn yapis yapis dedim iyice sil dedim.
Bana bakiyoo:27:
Bide gelmis sariliyo ben itincede arkasni dondu yattii :47:
İnsan inat yapar sarilir ama
İmi:17:
Gerci cok yorgundu benim dediklerimi anladimi
Onu bile bilmiyorum:1:

az önce beni sinir etti cebimi aramış niye geç açmışım efendim :23:geç dediğide eb fazla 20 sn çalmıştır emin olun:19:
ne yapayım telefonu cebimde mi taşıyayım dedim :27:sanki çatmak için fırsat kolluyor sonra da aşkım canım diye konuşuyor
hey allahım yaaa :31:

Back
X