"Kocişime-Sevgilime Küstüm" Diyenler

Vee haklısın tabiiki,bütün gün zaten ayrıyız,birbirimizi özlüyoruz(en azından birimiz özlüyor:)) sonrada haklı olarak ilgi bekliyoruz.
Benimle ilgilenmiycekse neden evlendi ki?Yemek yapalim,hizmet edelim eee karşılığını isteriz yaw:))
Zaten bu gurbet elde kimim var ki ondan başka?:25:

aynen canim ya katiliyorum sana :27:

bende gurbetteyim annemden cok uzaklardayim :25: 3200 km var aramizda :14:

sen nerdesin ?

aslında küsme denmez bugün beni derinden etkileyecek ve üzecek şeyler söyledi belki gerçekti belkide canı sıkkın olduğundandı ama üzüldüm hemde çok... asla özür dilemez zaten :59:

Bu akşam benimkininde keyfi yok.Eve iş getirmiş ben geldiğimde çalışıyordu,yemeğini de yemişti.Bende bişiler atıştırdım geçtim pc başına.Şu an yan yanayız herkes kendi pc de takılıyor:)) Yeri geldikçe konuşuyoruz,bi sıkkınlık var. Amaaannn napim yaww:))

Bende küsüm .

Bu akşam market alışwerişi yapacaktık . Markete gittik , reyonlara bakıyorum .
Dewamlı hadi hadi hadi , benim de tepem attı , hadi gidiyoruz dedim .

Konuşmuyorum . Yarın akşama da zıkkımın kökünü suda haşlayıp yesin :47:

bende küstümmmmmmmmmm:63::63::63::63::63::63:

benle ilgilenemiyor bu aralar bebeğim üzgünüm telafi edicem diyor 3 haftadır :25::25:
ben çok özledimmmm bugün günaydın bile demedi bende bişe demedim:59::59:

Bu küslükler-ayrılıklar hep karşılıklı haklı olmaktan ve geri adım atamamaktan kaynaklanıyor.Senin durumun nasıldır bilemiyorum cnm ama konuşmakta fayda var derim.Hem şimdi uzaktaymış ikinizde sakinleşirsiniz sonrada yoluna koyarsınız inşlh tabii hayırlısıyla.

inşallah canım bugun bir kez konuştuk yine soğuk soğuk telden gelince konuşalım dedi.olur dedim.öyle kapattık bakalım hayırlısı özlem falan girer de araya bir şeylerin değerini anlar belki :63::)

Bende Çok kırıldım ama kırdığının farkında bile değil.
Haklıymış gibi triplere girdi birde beyimiz :19:

Benim bitanecik kocamla küsdüğümüz zaman sürekli tartışırdık. O üste çıkmaya ben altda kalmamaya çalışırdım. Baktım ki olmayacak bir takdik geliştirdim.Ben kızgın bir şekilde almasaydın beni derim O da 32 dişini göstererek varmasaydın der. O gülünce bende sırıtıp gülerim.

Bnde aşkıma küsüm.Sudan seeplerden dolayı.Oyyyyy çok nazlı bir kızım:1:
Alttan alıyo ama birkaç gün sonra o da patlaacaktır eminim:18:

Back
X