Kod adı Kamyon

Biancaag

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2012
8
0
36
Arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.30 yaşında 2 çocuk annesiyim.10 yıldır evli olduğum eşimden boşanmayı düşünüyorum.10 sene boyunca yaptıklarını düşünürsek beni hayattan bezdirdi artık dayanamıyorum.Başlarda onun asabi bir kişilik olduğunu görememişim.Ama artık bu asabiyeti bana da yansıyor,beni de bozuyor.Sabah uyanır uyanmaz başlıyor bağırıp küfretmeye,hele tek bir çorap için bile ne hakaretlere maruz kaldım,her defasında bu böyle malesef.Ara sıra vurduğu da oldu ama geçen hafta hayatımın en büyük dayağını yedim.Kafama defalarca vurdu,yumrukladı,o da yetmedi tahtayla vurdu.Beyin sarsıntısı geçirmişim ki akşamına dayanılmaz başağırısından dolayı istifra ettim.Ertesi gün hastaneye gittim,beni karakola sevkettiler,karakolu da gördük!..EŞimden şikayetçi olmadım.Ama elimde iyi bir koz oldu ona karşı.Adli tıptan rapor aldık.EŞim benimle barışmayı çok istiyor,yalvarıyor ama şimdi kararımdan dönersem, hayatım boyunca onun tüm yapacaklarına kayıtsız şartsız teslim olacağım anlamına gelir.
Aslında daha çok sorunlarımız var,daha doğrusu o hayatından ve benden memnun,ama ben ondan hiç memnun değilim.Kısaca bahsedeyim.
Gece çalışan biri olduğundan,ailesiyle vakit geçirme alışkanlığı hiç yok..Çocukları ben yalnız başıma büyüttüm diyebilirim.Gece çalışmadığı dönemlerde bile durum aynı..Hİç bir zaman evli olan biri gibi davranmadı,evli olan bendim hep.Hareketli ve sosyal hayatımdan tamamen vazgeçip evliliğe adapte oldum,mutsuz bir evkadını oldum.Ama o bekarlık hayatına devam etti.GEce-gündüz arkadaşlarıyla gezdi tozdu, arkadaşlarıyla tatile bile gitti..
İşyerine ziyarete gittiğim her defasında beni eve geri gönderirdi..Ne olduğunu ben anlayamadan kendimi kovulmuş bulurdum.En çok gururuma dokunan buydu.
Beni muhtemelen aldatmıştır da ama asla ispatlayamadığım için gerçeği bilmiyorum.Aldatsa bile bu diğer yaptıklarının yanında inanın hafif kalır..
Beni ve ailesindeki,çevresindeki tüm iyi niyetli insanları dolandırdı,borca soktu.Gerek kredi çektirerek,gerek vergi lehvası alarak.Son işyerini benim üzerime açtı beni dünyanın borcunun içine soktu.Daha önce babasının üzerine de benzer şeyler yaparak adamcağızın elinde avucunda ne varsa kuruttu.Tüm dostlarına kazık attı.Son kurban da benim ne yazık ki..Kredi kartları da benim üzerime kayıtlı ama daha bir kere bile kullanamadım bile.
Anlayacağınız söğüşlenilen ve dövülen, hakarete,küfüre uğrayan en ezik enayi benim..ohh ne ala!
Onu gördüğümde şeytan görmüş gibi oluyorum,tiksiniyorum artık o derece..2 çocuğumuz da aksi gibi babasına çok düşkün.Çocuklarım için ayrılık çok zor olacak..ya ben ne yapmalıyım?Lütfen bir ışık olun yoluma,Teşekkürler.

Bosanmayi dusunmeyin,derhal bosanin..Sizi dovdugu gun karakolda sikayetci olmamaniz,dayagin etkisinden sanirim!!!

yazdıklarını okurken o dayagı ben yemiş gibi oldum.. evli falan değilim büyük laf da etmek istemiyorum nasıl şikayetçi olmazsınız ya nasıl?
aklım almıyor siz o mahlukatı şikayet etmiş olsaydınız eve belli süre gelemeyecekti ve artık eskisi gibi de değil caydırıcı cezalar veriliyor. şimdi boşanmazsanız bir sonraki dayagı garantilemiş olacaksınız?

sizin kendi ailenizin şiddet gördüğünüzden haberi var mı?
elinizdeki rapora son derece sahip çıkın..
cocuklarınız kaç yaşındalar (boşanmanıza engel olarak gördüğümden değil sizin yaşadığınız durumdan ne derece etkilenmiş olacakları hakkında bilgi sahibi olmak adına soruyorum)
sizin üzerinize açılan borç ne zaman kapatılır yada sizin kendinizin kapatma imkanınız var mı

Son düzenleme:
Bi 10 sene berbat bi sekilde gecmis bir omuru ayni sekilde gecirmeyi goze alabiliyormusun ?

bunlara ragmen 10 yil evli kalabilmissiniz
..
saglikli bir yasam
cocuklarinizin saglikli birer insan olabilmeleri icin kendinizi bir an evvel kurtarin tabiki
AMA BEN KAMYONU ANLAYAMADIM :)

anlatirken yazdiklarinizi okurken gözyaslarimi tutammadim tuzu biberi oldu yaziniz benim esim de öle isgüc asla kari koca olarak daha bi yere giittigimizi biseyler teklif ettigini bilmem ve üstelik biz 1 yillik evligiz ve hamileyim biryildir evde yim giitigim yer sadece alisveris icin baskada yok esimde daha ne yeter cok bile dio bugün ehliyti kazanamadim nasil nasil agladim konu ehliyet deil ona bisüre daha olsa muhtac olcak olmam biyere götürsunu aliyim derim aylarca bekle seni tinlicakta götürcek simdi bile gecenin bu saatinde neymis arkadasindan alacagi varmis bavul yapti temizleip paklanip cikti disari ben evdeyim gercek kadermi ney anlamiyorum mantik diye birsey yok onu ben ögrendim adaletmi o hic yok ben 20 yasindayim hamileyim esim 38 yasinda o gezmelerde tek basina alin size mantik ve adALET

Bir an önce bırakın bu adamı hazır fırsat,kurtulduğunuza sevninin..okurken eski türk filmlerindeki mutsuz evlilikler geldi aklıma.

Ay maşallah peygamber sabrı varmış sende. Ya hala soruyor musun ne yapayım diye? Al çocuklarını bu adi adamdan kaç. Yoksa elinde kalacaksın. Tahtayla kafaya vurmak ne yaa?? Allah'ım vicdanı gökten rahmet olarak indirirken bu şahıs hangi mağarada uyuyakalmış.
Sen çocukların için üzülme. Babaları ölmüş değil. Zaten bu kadar sene tek başına büyütmüşsün, bundan sonra da sorun olacağını sanmam.
Hakkında hayırlısı olsun...

sözün bittiği yerdesiniz...daha ne bekliyorsunuz ki?

Çocuğunuzundan dolayı tereddüt ediyor olabilirsiniz ama emin olun yine de böyle ortam olmadan-babasız daha sağlıklı yetişebilir çocukların

Ne yapmalıyım diye sormayın..
Kendinizi ve yavrularınızı o adamdan bir an önce kurtarın..
O kamyonun arkasına "Ezdirmem sana kendimi" yazın ve arkanıza bile bakmayın :)
Dilerim bir gün her kadının hakettiği gibi , güzel kalbinizi yeniden attıracak güzel şeyler yaşarsınız.. Allah yardımcınız olsun

sakın yapmaz demeyın bugun sıze yarın cocuklara dayak sırayla yanı.ben anneyım kendımı sızın yerınıze koyup dusunuyorum sıze olan olmus cocuklarınızı kurtarın yazık onlara

Tabi ki ayrılacaksınız ... Başka yolu yok. Başka önerimde yok.
Her ne olursa olsun, size dayak atan biriyle evli, bir arada kalmanız mümkün değil.
Kendinizi düşünmüyorsanız, çocuğunuzu düşünün.
Lütfen rica ediyorum.
Gözünün önünde annesinin defalarca dayak yediği ve annesinin çığlıkları ve kanlı yüzüyle güne uyanan bir insan olarak bunu söylüyorum.
Hiçbir anını, hiçbir dayağını unutmadım...
Hepsi saniye saniyesine aklımda.
Silinmeyecek.
Lütfen dikkate alın.............
Çocuğunuza , annesinin dayak yemesini izletme eziyetini yapmayın gözünüzü seveyim ............
Of ...

hem size hem çocuklarınıza çok üzüldüm çok..
10 yıl tek başınıza ayakta kalmışsınız zaten bundan sonrada kalırsınız..hemde daha mutlu huzurlu şekilde..
sizi resmen köle görüyo bu adam..kendinizi yeterince mahvetmişsiniz..bence çocuklarınıza kıymayın..
hiç bi çocuk böyle bir evde yaşamayı haketmiyo..

Seviyorum ayrılamıyorum durumu yok, nefret ediyormuşsunuz.
Çocuklar babasız kalır durumu yok, çünkü zaten evde olmuyormuş.
Çocuklar etkilenir durumu yok, böyle bir ortamda psikolojilerinin daha çok etkileneceği aşikar.
Dayak var, hakaret var, borç var, belki aldatma bile var var oğlu var.
Tek bir tutar dal yokken neye tutunmayı düşünüyorsunuz?

Hic celiskiye dusmeyin, AYRILIN!. Hicbir zaman gec degildir, birakin gidin ve sadece onunuze bakin, geriye asla bakmayin.10 sene bu sartlar altinda evliligi surdurmek icin bir nedeniniz olmali, o neden her neyse bir yanilgi oldugunu farkedin artik. Tek basiniza dimdik ve saglikli bir sekilde ayakta durabilirsiniz, cocuklarinizla huzurlu bir yuva kurabilirsiniz, o hasta adam da kanunlar izin verdigi olcude gelir cocugunu gorur gider, baska hicbir baglantiya asla izin vermeyin. Lutfen sadece onunuze bakin, hickimseye ihtiyaciniz yok, biz kadinlar sanildigindan cok daha mucizevi ve gucluyuz bunu asla unutmayin... Iyi haberlerinizi bekleyecegim

öncelikle tebrikler........10 yıl dile kolayyy böyle bi adamla 10 yıl....arkanıza bile bakmadan çocuklarınızı da alıp bulunduğunuz ortamdan koşarak uzaklaşın benceee.10 yıl kaybetmişsniz bence o adam 10 dk bile haketmiyor...rabbim yar ve yardımcınız olsun...

Bi 10 yıl daha bu yaşadıklarınızı yaşamayı göze alıyorsanız boşanmayın
Şunu da unutmayın ki bugün sizi döven yarın çocuklarınızıda döver.
Bu artık ona çok normal gelicek dayak yiyen genede ona bağlı bir aile durumu olacak
Zaten tek başınıza büyütmüşsünüz çocukları sevmiyorsunuzda neyi neden bekliyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…