1Sen Nirvana Kayıtlı Üye 24 Ocak 2011 21.772 35.596 798 11 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Biancaag #21 Siz zaten sona gelmişsiniz, sevginizinde saygınızında bittiğini biliyorsunuz. Ayrılmanız gerektiğinide. İnşaallah bundan sonra çok mutlu ve huzurlu kolaylıklarla dolu hayatınız olur.. Son düzenleme: 11 Şubat 2012
Siz zaten sona gelmişsiniz, sevginizinde saygınızında bittiğini biliyorsunuz. Ayrılmanız gerektiğinide. İnşaallah bundan sonra çok mutlu ve huzurlu kolaylıklarla dolu hayatınız olur..
akandeniz herşey güzel olacak Kayıtlı Üye 17 Kasım 2011 6.645 547 148 11 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Biancaag #22 bu nasıl bi sabır..... kurtulduğuna şükredip arkana bile bakma derim ben... yazıkki o adama 2 tane evlat vermişsiniz... bundan sonraki hayatınızda mutluluklar dilerim çok üzüldüm durumunuza
bu nasıl bi sabır..... kurtulduğuna şükredip arkana bile bakma derim ben... yazıkki o adama 2 tane evlat vermişsiniz... bundan sonraki hayatınızda mutluluklar dilerim çok üzüldüm durumunuza