Koenzim q10 kullanarak hamile kalan var mı arkadaşlar ?

Sipser

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
2.521
1.631
333
Kızlar yumurta&sperm sağlığı için çok önemli bir vitamin olduğunu okuyorum bir kaç gündür. Kullanıp faydasını gören oldu mu acaba markası vs neydi yazarsanız çok sevinirim

Benim amh düşüktü. Ama tedavi olmadım sadece korunmayı bıraktım. Omepa q10 d vitamini ve vitabiotics pregnacare for her for him diye ürünü var onu kullandım. 1 senedir korunmuyordum açıkçası. Çok kafamda da yoktu olmaz diye düşünüyordum. Vitabiotics I aldığım ay oldu ama yine de tesadüf mü bilmiyorum öyle çok üstüne düşmedim.

Vitaminle hatta vitaminlerle hamile kalamayız yumurta ve sperm için çok iyi gelen hücre yenileyicidir pek çok kombinasyonla dahi kullanıyoruz etkilerini artırmak ve görebilmek için.

Vitaminle hatta vitaminlerle hamile kalamayız yumurta ve sperm için çok iyi gelen hücre yenileyicidir pek çok kombinasyonla dahi kullanıyoruz etkilerini artırmak ve görebilmek için.
Sonuçta hiçbir destek kullanmadığımız zamana göre, hücre sağlığını güçlendiren takviyelerle az da olsa bir şans artışı elde etmiş oluyoruz. Bu artışın pratikte fark edildiği örnekler var mı acaba bunu merak ediyorum.

Merhabalar, üç senenin sonunda koenzim q10 kullandı eşim morfoloji düşüklüğü ve ileri hareket hız düşüklüğü vardı. Ben de ek olarak diğer aylardan farklı Combinol kullandım nasip oldu Allah hayırlısıyla kucağıma almayı da nasip etsin inşallah

Elbette var, hücre sağlığı için pek çok içerik aynı anda kullanılıyor dediğim gibi ve tedavi süreçlerinde etkileri anlaşılıyor bariz şekilde hem kadında hem erkekte. Başlıca q10 resveratrol inositol E vitamini ki dahasıda var, kullanılmalı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…