• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koenzim q10 kullanarak hamile kalan var mı arkadaşlar ?

Bipathem

Elbette..
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
2.594
1.659
333
Kızlar yumurta&sperm sağlığı için çok önemli bir vitamin olduğunu okuyorum bir kaç gündür. Kullanıp faydasını gören oldu mu acaba markası vs neydi yazarsanız çok sevinirim 🌷

Benim amh düşüktü. Ama tedavi olmadım sadece korunmayı bıraktım. Omepa q10 d vitamini ve vitabiotics pregnacare for her for him diye ürünü var onu kullandım. 1 senedir korunmuyordum açıkçası. Çok kafamda da yoktu olmaz diye düşünüyordum. Vitabiotics I aldığım ay oldu ama yine de tesadüf mü bilmiyorum öyle çok üstüne düşmedim.

Vitaminle hatta vitaminlerle hamile kalamayız ☺️ yumurta ve sperm için çok iyi gelen hücre yenileyicidir pek çok kombinasyonla dahi kullanıyoruz etkilerini artırmak ve görebilmek için.

Vitaminle hatta vitaminlerle hamile kalamayız ☺️ yumurta ve sperm için çok iyi gelen hücre yenileyicidir pek çok kombinasyonla dahi kullanıyoruz etkilerini artırmak ve görebilmek için.
Sonuçta hiçbir destek kullanmadığımız zamana göre, hücre sağlığını güçlendiren takviyelerle az da olsa bir şans artışı elde etmiş oluyoruz. Bu artışın pratikte fark edildiği örnekler var mı acaba bunu merak ediyorum.

Merhabalar, üç senenin sonunda koenzim q10 kullandı eşim morfoloji düşüklüğü ve ileri hareket hız düşüklüğü vardı. Ben de ek olarak diğer aylardan farklı Combinol kullandım nasip oldu Allah hayırlısıyla kucağıma almayı da nasip etsin inşallah🥰🙏🏻💖🌼

Sonuçta hiçbir destek kullanmadığımız zamana göre, hücre sağlığını güçlendiren takviyelerle az da olsa bir şans artışı elde etmiş oluyoruz. Bu artışın pratikte fark edildiği örnekler var mı acaba bunu merak ediyorum.
Elbette var, hücre sağlığı için pek çok içerik aynı anda kullanılıyor dediğim gibi ve tedavi süreçlerinde etkileri anlaşılıyor bariz şekilde hem kadında hem erkekte. Başlıca q10 resveratrol inositol E vitamini ki dahasıda var, kullanılmalı bence

Merhabalar, üç senenin sonunda koenzim q10 kullandı eşim morfoloji düşüklüğü ve ileri hareket hız düşüklüğü vardı. Ben de ek olarak diğer aylardan farklı Combinol kullandım nasip oldu Allah hayırlısıyla kucağıma almayı da nasip etsin inşallah🥰🙏🏻💖🌼
Kızlar merhaba ben 3. Kutu combınola basladım temmuzdan berı ıcıyorum bu ay 3. Ayım ve ılacı ıctıgımden berı bu seferde gec gelen adetlerım erken Gelıyor mesela temmuzun 9 unda adet olmama gerekırken 4 unde kahverrengı lekelenme basladı 4 gun surdu kırmızıya dondu 5 gun adetım surdu bıttı sonra 4 agusotsta olmam gerekırken 29 temmuzda kahverengı lekelenmem basladı sonra 2 agustosta kırmızıya dondu gıbı hep bıyle bıyle erken Gelıyor 27 agustosta kahverengı lekelenme baskadı 1 eylulde kırmızı. Dondu 5 eylulde bıttı ama suan 12 gun sınra ben tekrar kahberengı lekelenmeye basladım gakuba adetun başlıyor ve bu ay adrtım 2 gunu sıgan suyunna baslamıstım adetım cok gusel sıkulmustu 15 gun ıctım salı gunu bıttı sogan suyu bugun adet gıbı kahve lekelenme basladı artık cok yoruldum bebek ıstıyorum pcos var doktorlar kılo ver dedı dıyetteyım yürüyorum 3 aydır combınol kullanıyorum 3 ay sonunda hamıle kalan cok dedıler bakalım gercekten bıtınce hamıle kalcammı ama cok yoruldum bu combınolu kullanıp. Boyle bısey yasayan erken adet olan varmı doktır her ay gec veya erken adet oluyodun çocuğunu olur dedı bebek deneyelı 11 ayımıza gırecegız hala olmadı doktır amh yunurt arezervıne bakıp senın ıkız bebegın bıle olur dedı sadece zayıfla dedı ama neden olmuyor anlamıyorum pcos evlendıkten bes ay sonra oldu galuba cunku kılo almıstm

Bir süredir Thancss Woman diye bir takviye kullanıyorum. İçinde Q10 de var. Tek başına yeterli olmuyor sanırım. O sebeple pek çok vitamin ve mineral ile beraber kullanılıyor. Ekstrada Demir ve D vitamini kullanıyorum. Doktor kullanmamı önerdi. Henüz gebelik olmadı. Bu ay aşılama için randevum var. Bakalım sonuç nasıl olur. Takviyeleri kullanmaya başladıktan sonra adet kanamalarım arttı. Sanırım yumurta rezervini arttırıyor. Bu önemli özellikle ileri yaş gebeliği isteyen kadınlar için çok önemli.

Back
X