ADRA'NIN RÖPORTAJI
ADRA
1)Yarışma hakkında düşünceleriniz?
1)Ben eğlenip güzel vakit geçiyorum yemek yarışmalarında.Bu üçüncü katılışım.Dedim ki,iki katılım olmaz Allahın hakkı üçtür.Yani üçleme yapmak için katıldım.

Yarışmaya katılım çok az.Daha fazla olmasını isterdim.
2)Yarışmadan beklentileriniz?
2)Valla yemeklerim beğenilse güzel olur:)Beğenilmenin dışında kendim için de katılıyorum yarışmaya.Çünkü yemek araştırması yapmak,yemek yaparkenki heyecan beni mutlu ediyor.Yani biraz da kendim için katılıyorum.
3)Yarışmanın kurallarını beğeniyor musunuz?
3)Yarışmanın kurallarını beğeniyorum da Gazel iki köfteyle başlattı biz altta kalmayalım diye devam ettik.

Ah Gazel yaktın bizi.

Yarışma tek bir tarifle sabitlense hiç fena olmaz.Allah muhafaza ileride biri çıkıp üç dört tarifle katılırsa ben ona yetişemem.

Ya da yetişmek için gece gündüz çalışmam lazım.Hem madden hem bedenen.
4)Yarışmaya neden katıldınız?
4)Baştan katılmam dedim.Sonra belkiye döndü iş.Sonra da kendimi burada buldum.Alışkanlık yaptı:)
5)Aileniz yarışma hakkında ne düşünüyor?
5)Ailem pek iyi şeyler düşünmüyor yarışma hakkında.

Her yarışma sonrası daha yok tamam diyorlar.Ben yarışmaya katılıyorum diyince de şöyle yandan bakıp tv izlemeye devam ediyorlar:)
6)Yarışma birinciliği sizin için ne kadar önemli?
6)Valla birincilik olsa güzel olur.Evde bir havam olur hiç değilse.Sırf bunun için yani.
7)Hediyeler hakkında ki fikirleriniz?
7)Hediyeleri hiç bilmiyorum.Tek pro üye olunduğunu biliyorum.Gizli gizli forumda dolaşmak hiç de fena olmazdı.
8)Yarışma devam etmeli mi?
8)Etsin tabi.Ama katılım çok olsun.
9)Yemek yapma konusunda iddianız?
9)İstediğim bir yemeği yaparım kendi çapımda.Ama devamlı yemek pişiren bir insan değilim.Hoşuma giden tarifleri yapıyorum..
10)Oylar sizce nasıl veriliyor?
10)Oylar genelde arkadaş çevresine veriliyor.Bazı üyeler gerçekten beğendiğine.Ama iyi olan hakkını alıyor sonucunda.
11)Rahatsız olduğunuz durumlar?
11)Oylama sistemini beğenmiyorum ama değişmediğine göre yapacak bir şey yok.
12)Yarışma için yaptığınız hazırlıklar?
12)Aslında ben kendi bölgemizden Akçaabat köftesiyle katılacaktım.Ama onun içine katılan bir yağ var.Kurban Bayramından çıktığımız için hiç bir kasapta bulamadım.Yoksa onu yapmak çok istiyordum.Pazar alışverişi yaptırdım.Pazara giderken şunu şunu unutmayın dedim.Onlar ekstraya giriyor para ver dediler.Hadi ordan dedim ben de.

Sonra tek kişilik güveçlerimiz vardı.Sunum için uzun olanlardan aldırdım.Resimleri yeğenimin telefonuyla çektim.Bunun karşılığında on lira rüşvet istedi benden.Verdim mecbur.Yeni nesil çok uyanık.
13)Yarışma sonrası hisleriniz?
13)Sonuçlara artık bakmıyorum:)Bir tek birinciyi biliyorum o kadar.