Köfteler Köfteler

Favori köfte tarifim ;

• Ankete Katılan
    186
Resimler biraz büyük belki ondandır.Aslında biraz küçülltseymişim iyiymiş.Senin gibi göremeyenler olmuş olabilir.Sakın benim köftelere bakmadan oy kullanmayın ha.

ilk baktığımda bende pc me söylendim bi fotoyu açamıyosun diye
o kadar ağır açılmıştıki fotolar ama inatla görcem dedim
meğer pc den değil senin fotoların büyüklüğündenmiş göremeyişim kızlar yazınca anladım

Adracım ellerine sağlık daha öncede dediğim gibi tarifini gece gördüm çok canım istemişti çok beğenmiştim...

Son düzenleme:

Bundan önceki yarışmanın fotoları da aynıydı.Onlar bu kadar büyük değildi galiba.Bu niye böyle oldu anlamadım.Ayarı falan mı vardı acaba.Akşam gidince yeğenimi bir güzel azarlayayım.On lira almayı biliyor uyanık.

Adracım ellerine sağlık daha öncede dediğim gibi tarifini gece gördüm çok canım istemişti çok beğenmiştim...

Senin gibi mutfak ustasından bunları duymak çok güzel.Çok teşekkür ederim Egunal'cığım.

Egunal oyun bana gelmiş.Çok teşekkür ederim yeniden.

Hepsenhep

Sana da çok teşekkür ederim canım.

oylama başlamış vatana millete hayırlı olsun

ha ha haayy evet bi de 10 tl ni almıştı dimi
ben direk yüklüyorum her defasında yani hiç ayarlama yapmadım boyutu büyük olsada sistem onay vermiş yoksa küçültmek zorunda kalırdın...inşallah oy vermeden fotolarına bakarlar...

Senin gibi mutfak ustasından bunları duymak çok güzel.Çok teşekkür ederim Egunal'cığım.

Egunal oyun bana gelmiş.Çok teşekkür ederim yeniden.

Hepsenhep

Sana da çok teşekkür ederim canım.

ne demek efenim lafımı olur

Ben de çok zor açtım hatta pc ye kusur buldumBir sonra ki yarışta fotolar küçük olsun lütfen(bir sonra ki yarışa söz alayım buarada)

Evet on liram gitti:)Aşkım,canım diye de bir güzel dil döktüm.

Evet çok büyük olsa onay verilmezdi.Büyük resmi severim de bu biraz hormonlu oldu.

Evet on liram gitti:)Aşkım,canım diye de bir güzel dil döktüm.

Evet çok büyük olsa onay verilmezdi.Büyük resmi severim de bu biraz hormonlu oldu.

bundan daha da büyük olana onay vermesin zaten sistem ekrana sığmıyodu foto
ne zorlandı ama pc açarken yazık değilmi pc me
bi de kızdım azarladım
bir yandan da güzel olmuş ama kocaman kocaman görünüyoo köfteler güveçler et suyuna bandığın ekmekten koparıp yiyesim geldi mesela hele piyazın süpsüper göründü gözüme ya galiba ben açım

Ben de çok zor açtım hatta pc ye kusur buldumBir sonra ki yarışta fotolar küçük olsun lütfen(bir sonra ki yarışa söz alayım buarada)
Bunu baştan söyleseydiniz küçültürdük biraz.Bak birinci olacaksam da fotolar yüzünden olamayacağım.Hanımlar üşenmeyin.Sayfaya tıklayın.Gidip bir ev süpürüp gelin fotolar açılmış olur.

Nevreste pışıkkkk.Ben üçleme yapmak için katıldım.Zaten bulaşık makinesi bozuk.Bulaşıkları hiç gözüm yemiyor.

Son düzenleme:
Aman liste yapıyorumda ne oluyor katılacağım deyip beni kandırıyorlar
Önümüzde ki kategoride daha sıkı tutacağımEki Görüntüle 849066

evet şekerim aynen öyle oluyor kınım kınım kınıyorum
ben öylemiyim bak katılacam dersem katılırım
şimdiden işi sıkı tutman iyi olmuş merdanenin ucunu göstermen en güzeli

Çok tatlısın sesli güldümCanım ben sabrettim bekledim açıldı ve ekrana yapıştım

evet şekerim aynen öyle oluyor kınım kınım kınıyorum
ben öylemiyim bak katılacam dersem katılırım
şimdiden işi sıkı tutman iyi olmuş merdanenin ucunu göstermen en güzeli

Evet sen söyledin ve katıldın
Merdanem korkutucu olur umarım

alya_taha

Oy için çok teşekkürler canım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…