Resimler biraz büyük belki ondandır.Aslında biraz küçülltseymişim iyiymiş.Senin gibi göremeyenler olmuş olabilir.Sakın benim köftelere bakmadan oy kullanmayın ha.
ilk baktığımda bende pc me söylendim bi fotoyu açamıyosun diye
o kadar ağır açılmıştıki fotolar ama inatla görcem dedim
meğer pc den değil senin fotoların büyüklüğündenmiş göremeyişim kızlar yazınca anladım
Adracım ellerine sağlık daha öncede dediğim gibi tarifini gece gördüm çok canım istemişti çok beğenmiştim...
Bundan önceki yarışmanın fotoları da aynıydı.Onlar bu kadar büyük değildi galiba.Bu niye böyle oldu anlamadım.Ayarı falan mı vardı acaba.Akşam gidince yeğenimi bir güzel azarlayayım.On lira almayı biliyor uyanık.
Senin gibi mutfak ustasından bunları duymak çok güzel.Çok teşekkür ederim Egunal'cığım.
Egunal oyun bana gelmiş.Çok teşekkür ederim yeniden.
Hepsenhep
Sana da çok teşekkür ederim canım.
Bundan önceki yarışmanın fotoları da aynıydı.Onlar bu kadar büyük değildi galiba.Bu niye böyle oldu anlamadım.Ayarı falan mı vardı acaba.Akşam gidince yeğenimi bir güzel azarlayayım.On lira almayı biliyor uyanık.
ha ha haayy evet bi de 10 tl ni almıştı dimi
ben direk yüklüyorum her defasında yani hiç ayarlama yapmadım boyutu büyük olsada sistem onay vermiş yoksa küçültmek zorunda kalırdın...inşallah oy vermeden fotolarına bakarlar...
ne demek efenim lafımı olur
Ben de çok zor açtım hatta pc ye kusur buldumBir sonra ki yarışta fotolar küçük olsun lütfen(bir sonra ki yarışa söz alayım buarada )
ayy daha şimdiden listesini eline almış
Evet on liram gitti:)Aşkım,canım diye de bir güzel dil döktüm.
Evet çok büyük olsa onay verilmezdi.Büyük resmi severim de bu biraz hormonlu oldu.
Bunu baştan söyleseydiniz küçültürdük biraz.Ben de çok zor açtım hatta pc ye kusur buldumBir sonra ki yarışta fotolar küçük olsun lütfen(bir sonra ki yarışa söz alayım buarada )
Aman liste yapıyorumda ne oluyor katılacağım deyip beni kandırıyorlar
Önümüzde ki kategoride daha sıkı tutacağımEki Görüntüle 849066
Bunu baştan söyleseydiniz küçültürdük biraz.Bak birinci olacaksam da fotolar yüzünden olamayacağım. Hanımlar üşenmeyin.Sayfaya tıklayın.Gidip bir ev süpürüp gelin fotolar açılmış olur.
evet şekerim aynen öyle oluyor kınım kınım kınıyorum
ben öylemiyim bak katılacam dersem katılırım
şimdiden işi sıkı tutman iyi olmuş merdanenin ucunu göstermen en güzeli
Çok tatlısın sesli güldüm Canım ben sabrettim bekledim açıldı ve ekrana yapıştım
Evet sen söyledin ve katıldın
Merdanem korkutucu olur umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?