Evet evet sabırla beklesinlerBakın sabreden böyle ekrana yapışıyor işte.
yemek editörünün silahı merdane olur korksunlar tabii..
şiddete karşı olsamda zaman zaman gerekiyor napalım artık
aynen ben gibi mesela
aynen ben gibi mesela
Evet evet sabırla beklesinler
Yok yok sadece gösteriyorum asla vurmam
Ama bu kez tüm köfteler şaheserNasıl oy vereceğiz
vur demiyoruz canıımmm ucuylan azcık dürt
ama bunun sonunda ben karar veremedim kimseye oy vermicem cümlesi gelcek gibi hissediyorum :26::26:
Bencede önce bakin,zaten gördükten sonra eliniz oy kullanmaya gidecektirResimler biraz büyük belki ondandır.Aslında biraz küçülltseymişim iyiymiş.Senin gibi göremeyenler olmuş olabilir.Sakın benim köftelere bakmadan oy kullanmayın ha.
Yarisini geri isteBundan önceki yarışmanın fotoları da aynıydı.Onlar bu kadar büyük değildi galiba.Bu niye böyle oldu anlamadım.Ayarı falan mı vardı acaba.Akşam gidince yeğenimi bir güzel azarlayayım.On lira almayı biliyor uyanık.
Bu süperdi cnmBunu baştan söyleseydiniz küçültürdük biraz.Bak birinci olacaksam da fotolar yüzünden olamayacağım. Hanımlar üşenmeyin.Sayfaya tıklayın.Gidip bir ev süpürüp gelin fotolar açılmış olur.
Nevreste pışıkkkk.Ben üçleme yapmak için katıldım. Zaten bulaşık makinesi bozuk.Bulaşıkları hiç gözüm yemiyor.
Kesinlikle sabredin,hala aklimda o köfteler..Ama sözü aldim,bir dahakine payimi gönderirsin almanyaya,kargo bendenBakın sabreden böyle ekrana yapışıyor işte.
kendimize oy verebiliyoz muay karnım ağrımaya başladı geriliyorum geriliyorum çatlarsam kötü oluyy
Adra günde mi sıcak tut bak bu kez olur..
Tamam dürteyim
3 adayım var aralarında seçim yapabilirsem vereceğim
Evet cnm verebiliyorsun..Sakin ol tatlim,kuzunu düsünkendimize oy verebiliyoz muay karnım ağrımaya başladı geriliyorum geriliyorum çatlarsam kötü oluyy
Tamam dürteyim
3 adayım var aralarında seçim yapabilirsem vereceğim
adra koş kapı çalıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?