Köfteler Köfteler

Favori köfte tarifim ;

• Ankete Katılan
    186
pasta nirde

kuru çay yapmış yaktığımız benzine değmez

bak brownisi varmış sende buldun bunuyon datlummmmm iki muhabbaet edcez yaniiiiii gidincee

valla çok mutlu oldum ağzım kulaklarımda tekrar teşekkür ediyorum

Rica ederim ne demek,emeğe her zaman saygımız vardır

ayyyy ne fenasın ya hemen kuru çay dedin bitirdin beni...
şu an evde olan çakma brownimden ikram etcektim elceğizlerimlen yaptım sanaEki Görüntüle 849107

Olsun ben severim sen datluya kuru çay ver yeterr

bak brownisi varmış sende buldun bunuyon datlummmmm iki muhabbaet edcez yaniiiiii gidincee

iştahım kaçtıhasetlikten
yok koşucuyum ben merak etme hoş artık emrdiven nbile çıkamıyorum o ayrı

oo maşallah. olsun doğurunca bol bol çıkar, koşarsın. allah hayırlısı ile kurtarsın

iştahım kaçtıhasetlikten

oo maşallah. olsun doğurunca bol bol çıkar, koşarsın. allah hayırlısı ile kurtarsın

saol canımm benimde aksine iştahım açıldı karnım zil çalıyo yada bizim kız horon tepikliyo

lamar

Oyun için çok teşekkür ederim.

bir kuru çayımın bile kırk yıl hatırı vardır
canım siz gelin bak ben neler neler yaparım size

saol canımm benimde aksine iştahım açıldı karnım zil çalıyo yada bizim kız horon tepikliyo
uyyy resimlerin olduğu sayfaya bakma bari,horon tepen ayaklarını yesinler onun

bir kuru çayımın bile kırk yıl hatırı vardır
canım siz gelin bak ben neler neler yaparım size

yaparsın sen maşallah sana 5 yıldızlı evet

Son düzenleme:
Etimesgut-Elvankent deyim canım...

hımm, daha önceki senelerde ki uğrak yerimiz. keşke satılmasaymış ev. bir arkadaşımda orda oturyo. inşallah nasip olur bir gün tanışırız. siz memelkete gelmiyonuz mu hiç yarı buralısın . eşine söyle toprak çeksin biraz.

uyyy resimlerin olduğu sayfaya bakma bari,horon tepen ayaklarını yesinler onun

yaparsın sen maşallah sana 5 yıldızlı evet

çiskek,içli köfte,salata çeşitleri ve baklava kesin yaparım yarışmalarda gösterdim bi de tattırayım dimi ama

çiskek,içli köfte,salata çeşitleri ve baklava kesin yaparım yarışmalarda gösterdim bi de tattırayım dimi ama

içli köfte isterim elbet. görüntüsü aklımdan çıkmıyo ki ne güzel yatıyo salına salına:)

Son düzenleme:

datlum eşim hiç gitmiyooo bir ara kaynıma kız isteme meselesi olmuştu o zaman ailecek toplaşmıi gitmiştik çok yoğun çalışır kendileri 1 yıl daha bana dokunma çalışayım sonra seninim dedi bana romantik erkekim:127::98: bazen bir gün bile olsa kaçıyoruz bir yerlere inşallah o arada gelirim...dediğim gibi canım beklerim her zaman...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…