Köfteler Köfteler

Favori köfte tarifim ;

• Ankete Katılan
    186

Mesaj alınmazmı alındı tabiki ilk fırsatta seve seve yollarım...
Oy verilmeye değer bulduğunuz içinde ayrıca teşekkürler...

Dolma kardeşliği kuralım.Başına da annemi oturturuz.

Dolma kardeşliği kuralım.Başına da annemi oturturuz.

Sarma kardeşliği ola beni de tester olarak kurmanızı isteyecektim... Dolma sevmem

aaa latifemiydi yani...
demekki ben bu kriterlerin bir çoğuna uymuşum ki oyunuzu almışım ne mutlu bana

güreşe doymucaz sanırım olsun egunal birinci olsada daha önce olmuş hak 2.ye geçcek dimi ama dimi

Birinci olana kadar devam.Zirvede bırakacağım bu işi.

Sarma kardeşliği ola beni de tester olarak kurmanızı isteyecektim... Dolma sevmem

Evet siz sarmaya dolma denmesine çok karşıydınız.Ama sonuçta mideye gidiyor.Orada anlaşırlar:)

Son düzenleme:
Valla biz dolmadan bıktık annem sarmadan bıkmadı.Kadın boş zamanlarını dolma sararak değerlendiriyor.

Allah senin iyiliğini versin adra
Bak azcık yokoldun reyting düştü peşini bırakma yarışmanın...

SİZ HERELDE O SARMAYA DOLMA DİYENLERE KIZANLARDANSINIZ ama bazı yörelerde dolma sarma isimlerini hem dolmalara hem sarmalara kardeş kardeş kullanıyolar

Allah senin iyiliğini versin adra
Bak azcık yokoldun reyting düştü peşini bırakma yarışmanın...

Yokluğumda reytingi sıcak tutun.Şimdi çıkmam lazım.Herkese iyi akşamlar.:119:Oy verenlerime çok teşekkür ederim.

Oyumu"Mangalda inegöl köfte ve pilav yatağinda misket köfte " ile katilan sevgili Gazel den yana kullandim.Hepinizin ellerine,emeğine sağlik..Bol şanslariniz olsun..

Tabiki biliyoruz:)

Ben de bu kriterlere uymaya çalıştım.Olmadıysa da diğer yarışmalara inşallah daha iyisini yapmaya çalışırım:)
Ben sana tüyo veririm cnm bi dahakine.2 defa yaristim,ikisindede kazenin oyunu almistim.

Farkettimki oyumu kime verdigimi yazmamisim.
Icli köftedeydi aklim aslinda,cünkü icli köfteye bayilirim .kiyma köfteyle pek aram olmamasina ragmen adranin köftesini görünce bu dedim ve oyumu adracigima verdim...

Güle güle kullan cnm

Bu arada bende sarmaya sarma denmesinden yanayim:18:

Son düzenleme:
offf yine döktürmüşsün yaaaa..
şimdi bu kadar güzel küfteler durarken gelde bulgurlu ıspanak ye akşama
başarılar diliyorum arkadaşıma

sağol canım arada içli köfte kısmını üzerime alınıp yazasım geldi

offf yine döktürmüşsün yaaaa..
şimdi bu kadar güzel küfteler durarken gelde bulgurlu ıspanak ye akşama
başarılar diliyorum arkadaşıma

sağol tatlım güzel yoruma bende teşekkür edeyim...
sende de sağlıklı menü varmış daha ne olsun afiyet olsun

Içliii köfteeeeeeee
Ellerine sağlık harika görünüyorlar başarılar...

Oyumu ''Mangalda İnegöl Köfte Ve Pilav Yatağında Misket Köfte'' ye verdim.Tüm yarışmacıların ellerine emeklerine sağlık.Katılan tüm arkadaşlara başarılar dilerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…