datlum eşim hiç gitmiyooo bir ara kaynıma kız isteme meselesi olmuştu o zaman ailecek toplaşmıi gitmiştik çok yoğun çalışır kendileri 1 yıl daha bana dokunma çalışayım sonra seninim dedi bana romantik erkekim:127::98:bazen bir gün bile olsa kaçıyoruz bir yerlere inşallah o arada gelirim...dediğim gibi canım beklerim her zaman...
içli köfte isterim elbet. görüntüsü aklımdan çıkmıyo kine güzel yatıyo salına salına:)
bu içli köfteyi unut daha güzelini yapıyorum ben aksilikler yaşadım yarışmadaki aceleye geldi kalın düştü büyük oldu vs..bir tanesini ye o gün başka bişi yeme
size doyum olmaz cidden çok keyif aldım sohbetten işlerimi halledeyim yarışmaya gelcem
Hemşom ellerine sağlıkBen hepsini alayım
İçli köftenin kargo ile Ankara'dan İzmit'e gönderebileceğini umut ederek ve bunu rüşvet saymayacağımı da hesaba katarak oyumu kullandım : )
Bilmem mesajım alındı mı ?
Hele sarmalar olsa yarışma of of offff Amonra bilir benim sarma düşkünlüğümü...
Bayılırım yoğurtlu yemeklere.Eline sağlık canım.Yarışmaya iliştiriver hemen.
latife yaptığımı biliyorsunuz :)
kriterlerim ;
Tarif yaratıcı ve özgün olmalı.
Bilinen, kolay sağlanan malzemelerden yararlanmalı.
Doğru ölçü kullanılmalı.
Anlatımı anlaşılır olmalı varsa hikayesi aktarılmalı.
Hazırlama süreci basamakları, aşamaları açık ve sıralı olarak anlatılmalı.
Hazırlama sürecinden fotoğraflar bulunmalı.
Pişirme tekniği ve dereceleri doğru ve net anlatılmalı.
Bitmiş halinin fotoğrafı zevk ve estetik içermeli.
Valla biz dolmadan bıktık annem sarmadan bıkmadı.Kadın boş zamanlarını dolma sararak değenlendiriyor.
Tabiki biliyoruz:)
Ben de bu kriterlere uymaya çalıştım.Olmadıysa da diğer yarışmalara inşallah daha iyisini yapmaya çalışırım:)