Köfteler Köfteler

Favori köfte tarifim ;

• Ankete Katılan
    186

bi mukabale. inşallah

içli köfte isterim elbet. görüntüsü aklımdan çıkmıyo ki ne güzel yatıyo salına salına:)

bu içli köfteyi unut daha güzelini yapıyorum ben aksilikler yaşadım yarışmadaki aceleye geldi kalın düştü büyük oldu vs..bir tanesini ye o gün başka bişi yeme

size doyum olmaz cidden çok keyif aldım sohbetten işlerimi halledeyim yarışmaya gelcem

bu içli köfteyi unut daha güzelini yapıyorum ben aksilikler yaşadım yarışmadaki aceleye geldi kalın düştü büyük oldu vs..bir tanesini ye o gün başka bişi yeme

ben bayılıyom zaten ki

iki tarif arasında kaldım
umarım hak eden kazanır

Ispanaklı yoğurtlu bulgur köftesi bu gün benim mutfağımdan çıkttı

İçli köftenin kargo ile Ankara'dan İzmit'e gönderebileceğini umut ederek ve bunu rüşvet saymayacağımı da hesaba katarak oyumu kullandım : )

Bilmem mesajım alındı mı ?

Hele sarmalar olsa yarışma of of offff Amonra bilir benim sarma düşkünlüğümü...

Ben de gönderirdim kargoyla güveçte köfte.Yanında da dolmanın her çeşiti olurdu yani.

latife yaptığımı biliyorsunuz :)

kriterlerim ;

Tarif yaratıcı ve özgün olmalı.
Bilinen, kolay sağlanan malzemelerden yararlanmalı.
Doğru ölçü kullanılmalı.
Anlatımı anlaşılır olmalı varsa hikayesi aktarılmalı.
Hazırlama süreci basamakları, aşamaları açık ve sıralı olarak anlatılmalı.
Hazırlama sürecinden fotoğraflar bulunmalı.
Pişirme tekniği ve dereceleri doğru ve net anlatılmalı.
Bitmiş halinin fotoğrafı zevk ve estetik içermeli.

Valla biz dolmadan bıktık annem sarmadan bıkmadı.Kadın boş zamanlarını dolma sararak değerlendiriyor.

Son düzenleme:

Tabiki biliyoruz:)

Ben de bu kriterlere uymaya çalıştım.Olmadıysa da diğer yarışmalara inşallah daha iyisini yapmaya çalışırım:)

Valla biz dolmadan bıktık annem sarmadan bıkmadı.Kadın boş zamanlarını dolma sararak değenlendiriyor.

buzlukta sarılı var bile çıkarıp yiyelim kayınvaldemin gönderdikleri bitmedi daha lahana sarmışe tli bide normal yeşil asmadan sarmış mımmmmmmmmmmmmmm beraber yiyelim kazene vermeyelim ona ankaradan kargo gelcekmiş iştahı kesilmesin

Tabiki biliyoruz:)

Ben de bu kriterlere uymaya çalıştım.Olmadıysa da diğer yarışmalara inşallah daha iyisini yapmaya çalışırım:)

güreşe doymucaz sanırım olsun egunal birinci olsada daha önce olmuş hak 2.ye geçcek dimi ama dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…