• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köfteler Köfteler

Favori köfte tarifim ;

• Ankete Katılan
    186
Ablandan içli köftenin tarifini istiyorum :52: Bunu yaparak ben katılacağım dersen daha keyifli olabilir tabi :52:
Güzel fikir :27:
köfte yapmasını bilseydim keşke nasıl özeniyorum ama katılamıyorumm:26:
(hoş başka birşeyde yapmasını bilseydim keşke:33::33:)

yemek bölümünde mi takılsam artık acaba ne yapsam:1:
okadar güzel şeyler paylaşılıyor kiiiii:56::56::56:
zaten zayıfçanak birşeyim bari ruhum doysun belki kilo alırım:27::27:

Oyy kıkayam ben sana :38: gel öğreteriz biz sana bencede çok güzel pratik yemekler ve paylaşımlar var orda sana yardım edeçek hamaratlı kk hatunlarımız var gel birşeyler mutlak yaparsın :34:

Son düzenleme:

Canım hoşgeldin sen yarışmaları takip et elbet birşeyler öğrenirsin,belki kiloda alırsın:56::34:

Son düzenleme:
Güzel fikir :27:

Oyy kıkayam ben sana :38: gel öğreteriz biz sana bencede çok güzel pratik yemekler ve paylaşımlar var orda sana yardım edeçek hamaratlı kk hatunlarımız var gel birşeyler mutlak yaparsın :34:

Canım hoşgeldin sen yarışmaları takipet elbet birşeyler öğrenirsin,belki kiloda alırsın:56::34:
takipteyim bundan böyle:21:
çok çookk güzel yemekler tarifler paylaşılmış zaten hele resimleeeerr bitiriyor benii:56::56:
inşAllah banada birgün nasip olur yarışmaya katılmak yemeklerimi size sunmak:16:

bu arada söylemeden geçemeyeceğim çoook canayakın editörleri varmış bu bölümün:71:
daha önceden keşfedemediğim günlere yanıyorumm:77:
hoş buldum bu aradaa:87:

çok çookk güzel yemekler tarifler paylaşılmış zaten hele resimleeeerr bitiriyor benii:56::56:
inşAllah banada birgün nasip olur yarışmaya katılmak yemeklerimi size sunmak:16:

bu arada söylemeden geçemeyeceğim çoook canayakın editörleri varmış bu bölümün:71:

Tamam o halde birkaç yarışta takipte kal daha sonra sana uygun bir kategoride seni de bekliyoruz:56::52:KK da çok maharetli hanımlar var:nazar::nazar:
:17:Çok teşekkürler:16::54:

Canım nedemek elimizden geleni yaparız:17:çok teşekür ederim :54:
Tamam o halde birkaç yarışta takipte kal daha sonra sana uygun bir kategoride seni de bekliyoruz:56::52:KK da çok maharetli hanımlar var:nazar::nazar:
:17:Çok teşekkürler:16::54:

Nevoşum senide özledim bu tatil uzun geldi bana :31::38:

Canım nedemek elimizden geleni yaparız:17:çok teşekür ederim :54:

Nevoşum senide özledim bu tatil uzun geldi bana :31::38:

Canım bundan sonra bir aksilik olmazsa birlikte oluruz:38:Ben de özledim, gelip seni görmeden tekrar dönmek iyi olmadı:19:Bir daha geldiğimde görüşürüz inşaallah:16:

Canım bundan sonra bir aksilik olmazsa birlikte oluruz:38:Ben de özledim, gelip seni görmeden tekrar dönmek iyi olmadı:19:Bir daha geldiğimde görüşürüz inşaallah:16:

Kısmet canım benim :29:sağ salim gidip geldiniz nevoşum hiç sorun değil:38:bidahaki sefere inşallah :54:

Son düzenleme:
canım yaptım ben tatlımı ama ben resim ekleyemiyorum o işi nevreste halledicekti ama neti yoktu o da yapamadı :) saglık olsun ne diyelim :)
Cnm ya,haberim yoktu,ondan öyle dedim.Ne yapmistin cnm,merak ettim simdi..Diyetteyim ya cnm habire yemek istiyor,hele tatli:30:

Yas kac cnm..:44:
Bu bölüm cok tehlikeli demedi deme,50kg ile gelip 70kg ile ayrilabilirsin:52:
buraya takildiktan sonra diyet bölümüne gelmek istersen kapim acik sana:52:

Nevreste listeyi tutuyormusun,bak katilacam diyip katilmayanlari mekanlarinda bas tamammi:60:

Günaydın mutlu pazarlar:16::16::16::16:
turkiyedekahvalti.jpg
:56::56::56::56:

Back
X