Çorbalar Köfteli patates çorbası(resimli)

ellerine sağlık çok güzel bir tarif

yalnız ben ne kadar su ekliyorsun onu merak ettim, 2 kişilik yemek daha hiç yapmadım da bilmiyorumkismile

ellerine sağlık çok güzel bir tarif

yalnız ben ne kadar su ekliyorsun onu merak ettim, 2 kişilik yemek daha hiç yapmadım da bilmiyorumkismile

cnm küçük tencereyle yapıyorum bende içine kattıklarım ıda düşünüp ona göre su koyuyorum yani tencereden daha az koyuyorumki köfteler patatesleri katınca taşmasın diye.
teşekkür ederim :lepi:

kızlar bunun lezzeti aslında reyhanla nane yağda yakılıp çorbanın üstüne dökülüyo taduı ordan süper oluyor reyhan alın mutlaka baharatçılardan
reyhan dolmalarda filan süper oluyor et yemeklerine daha çok yakışıyor

Dün akşam denedik.Çok beğendik hepimiz.Misafirimiz de vardı.Adam karısına sen de tarifi al yaparsın dedi.kaydirigubbakcemile3Teşekkürler bu güzel tarif için.a.s.

Dün akşam denedik.Çok beğendik hepimiz.Misafirimiz de vardı.Adam karısına sen de tarifi al yaparsın dedi.kaydirigubbakcemile3Teşekkürler bu güzel tarif için.a.s.

ay canım çok teşekkür ederim beğenmene mutlu oldum birtanem
kaydirigubbakcemile2

merhaba bişey soracam ilk aşama köfte aşaması öle kuru kuru tutrmıki su yada yumurta yoktni öle merak ettim yanlış yapmayam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…