Köfteler Köfteye tadını veren nedir ?

En Başarılı Bulduğunuz Köfte Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    676
  • Anket Kapalı .
Allah razı olsun Seneye ekletelim

Yok bitmedi pazara kadar yapabilirsin, katılacak mısın?
geçen bir arkadaşa gittik pinko o kadar güzel bir köfte yapmıştıki söz vermeyeyim eğer cumartesi yaparsam yüklerim mükemmel bir tarif canımm.. ve seninkini dün akşam yaptım çok güzel oldu ellerine sağlık resim atamadım ama bu akşam atacağım resmini senide etiketlerim canım mükemmel bir terif imiş milföy hamuru ile ayrı bir lezzet oluşturmuşlar..

Aa ne güzel, Beğenmene çok sevindim Ben de eşim milföy sevmiyor diye çekinerek yapmıştım ama çok beğendi, bir yemeği eşim beğenince standardın üstünde olduğunu anlıyorum

Bende katılmayacağım gençlere yol vermek lazım demi
Sağol nevoşcum çok yorlcam gerçide neyseeee
Yolunuz açık olsun daha önce bahsettiğin şey demi

Güzel haberlerini bekliyoruz
Tamam biz katılmayalım
Yakın olsaydık yardıma gelirdim
Sağol Ablam

Çok geçmiş olsun canım.Sağlık ihmale gelmiyor.Gitmen çok iyi olmuş.Dikkat et kendine.

Tamam o zaman Hem mide rahatsızlığı için hem de sırt ağrısı için canım
Vuslat'cığım sana da çok geçmiş olsun.Sırt ağrısı çok kötüdür bilirim.Mide sırta vuruyor olabilir.Bir ara ben de çekmiştim.Sen de dikkat et kendine canım.

Kakao ve Ben börekler yarışmasında ikinci üyelik alıp ikinci üyelikle tekrar oy kullandığın için emek verip katılanlara ve haklarına girdiğin yarışmacılara bir özür borcun olduğunu düşünüyormusun?

Teşekkür ederim bizimkilerin itmesiyle de olsa gittik bakalım bundan sonra başımıza neler gelecek
Hastahaneye gitmek ayrı çıkmak ayrı mesele

Adracım bana ben yapmadım diye açıklama yaptığında ben inandım. Biliyorsun hak konusunda hassasımdır, ikinci üyeliğin sahibi de olsa hak yediğini düşünmüyorum. Senle arkandan gelen yarışmacının arasında en az 40 oy vardı tek oyla o fark kapanmazdı. Bu kadar mesele olacak birşey yok, Karışmayayım yorum yapmayayım diyorum da Hergün aynı şekilde üstüne gidiyorsun.

Teşekkür ederim bizimkilerin itmesiyle de olsa gittik bakalım bundan sonra başımıza neler gelecek
Hastahaneye gitmek ayrı çıkmak ayrı mesele
İyiki ittirmişler bak sonra başına daha büyük iş açılabilirdi canım.Maalesef hastaneler öyle.Bugün git,yarın git.Onlarsız da olmuyor ama.Sonu iyi olsun da gitmeye razıyız napalım.

Ben inanmadım canım.Mesele ben değilim ki sen yanlış anlamışsın.Onlarca üye yarışmaya katıldı.Nasıl hakka girdi.Hadi girdi niçin girenlerden özür dilemedi.Bu kadar basit mi?Sen yarışmaya katılsaydın bu kadar olağan mı karşılardın?Niye üstüne gitmeyeyim.Gerekirse hergün yazacağım.

Kendisi değilse neden dilesin? Kakao ikinci üyeliğin yakalandığını bilecek kadar uzun süredir forumda, ne ikinci üyelik alıp ortalık karıştıranlar da var deşifre olmadıkları için atıp tutan. Deşifre olup aynı takılan, Değilim diyorsa değildir benim demesini bilecek kadar cesur aslında. Yarışma katılsaydım evet yine aynı şeyi söylerdim, 1 oy hiçbirşeyi değiştirmedi.

Ayrıca kırk oyla ne alaka.Kırk oy öndeyim diye üstünü mü kapatalım.Ben kapatamıyorum kusura bakmayın.Gel iki kere oy kullan sonra ben yapmadım o yaptı de.Buna çocuklar bile güler.

Hırs insana herşeyi yaptırır.Senin dışında kimse inanmadı ona.Ayrıca masum olsaydı bir süre üyeliğini iptal ettirmezdi.Masum insan kaçmaz kendini savunur.Cesurluk bunun neresinde.Halen bir oy diyorsun.Ben haksızlık karşısında diğer yarışmalarda da susmadım hatırlarsın belki.Birinciliğe de oynamıyordum hatta katılmadıklarım da vardı.Kakao değil de başkası da olsa aynı şekilde davranırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…