Yok bekleme bence.Son dakika bir kere olur.
Yok ara verme.Senin tariflerin fotoğrafların çok güzel.Bak yeri gelmişken sorayım telle mi çekiyorsun fotoğrafları?
Yok bekleme bence.Son dakika bir kere olur.
Yok ara verme.Senin tariflerin fotoğrafların çok güzel.Bak yeri gelmişken sorayım telle mi çekiyorsun fotoğrafları?
Çok geçmiş olsun canım.Sağlık ihmale gelmiyor.Gitmen çok iyi olmuş.Dikkat et kendine.
Vuslat'cığım sana da çok geçmiş olsun.Sırt ağrısı çok kötüdür bilirim.Mide sırta vuruyor olabilir.Bir ara ben de çekmiştim.Sen de dikkat et kendine canım.
Sağol canım Sorma bu sabaha karşı bir vurdu uyutmadı Biraz önce mr den geldim, umarım mide dışında başka bir sorun yoktur.
Mr den de kafam şişti, matkap, çekiç, bas gitar sesi gibi karmakarışık seslerden
Sağol canım Sorma bu sabaha karşı bir vurdu uyutmadı Biraz önce mr den geldim, umarım mide dışında başka bir sorun yoktur.
Mr den de kafam şişti, matkap, çekiç, bas gitar sesi gibi karmakarışık seslerden
Hep sabaha karşı azar.Az güneşin doğuşunu izlemedim o yüzden. Süt içerdim biraz hafiflerdi.Kaç kere yatak değiştirdim gitti paracıklar:)Mr a hiç girmedim.Kötüdür tabi oraya girmek.Kötü düşünme.Benimki kendiliğinden geçti.Stres kaynaklı da olabilir.