Köfteler Köfteye tadını veren nedir ?

En Başarılı Bulduğunuz Köfte Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    676
  • Anket Kapalı .
Son dakkaya kadar beklıycem
Ayrıca teessuf ederım ben bıraz ara vereyım o zaman
Yok bekleme bence.Son dakika bir kere olur.
Yok ara verme.Senin tariflerin fotoğrafların çok güzel.Bak yeri gelmişken sorayım telle mi çekiyorsun fotoğrafları?

Yok bekleme bence.Son dakika bir kere olur.
Yok ara verme.Senin tariflerin fotoğrafların çok güzel.Bak yeri gelmişken sorayım telle mi çekiyorsun fotoğrafları?
Gelseydın senınle yarısmak hosuma gıdıyor cok tesekkur ederım ayrıca evet cnm tel le cekıyorum..

Sağol canım Sorma bu sabaha karşı bir vurdu uyutmadı Biraz önce mr den geldim, umarım mide dışında başka bir sorun yoktur.
Mr den de kafam şişti, matkap, çekiç, bas gitar sesi gibi karmakarışık seslerden

Gelseydın senınle yarısmak hosuma gıdıyor cok tesekkur ederım ayrıca evet cnm tel le cekıyorum..
Başka sefere canım.Bana ilham gelmesi lazım da.O yok bu sefer.

Çok güzel çekiyor telefonun maşallah ona.

Hep sabaha karşı azar.Az güneşin doğuşunu izlemedim o yüzden. Süt içerdim biraz hafiflerdi.Kaç kere yatak değiştirdim gitti paracıklar:)Mr a hiç girmedim.Kötüdür tabi oraya girmek.Kötü düşünme.Benimki kendiliğinden geçti.Stres kaynaklı da olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…