Köfteler Köfteye tadını veren nedir ?

En Başarılı Bulduğunuz Köfte Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    676
  • Anket Kapalı .
Yanılıyorsun benim dışımda inananlar da var, hatta Hergün burda muhabbetinin dönmesinden rahatsız olanlar da var, ben samimi olduğumuz yanlış anlamayacağını düşündüğüm için dile getiriyorum o kadar.
Her topikte linç edilirsen ben bunlamı uğraşcam deyip gidebilirsin gayette. Yeni üyelik alıp gelebilirdi bak eski üyeliğiyle geldi demek ki saklayacak birşeyi yokmuş. Bi nickten vazgeçmemek için sebep yok ki

Ayrıca ikinci üyeliği mavi ve beyaz'dı galiba.Kakao ve Ben'e hiç benzemiyor dimi.Mail aynı,bilgisayar aynı.Ama o değil.

Pinko farklı pencerelerden bakıyoruz olaya.Konuşmanın faydası yok.Hem rahatsız olan da kendi söylesin.Hep muhabbet mi yapalım sorunlar da konuşulmalı bence.

Linç ne demek ayrıca.Özür dilemesini istemek ne zamandan beri linç oldu?

Pinko farklı pencerelerden bakıyoruz olaya.Konuşmanın faydası yok.Hem rahatsız olan da kendi söylesin.Hep muhabbet mi yapalım sorunlar da konuşulmalı bence.
Valla canım yarışmaya gölge düşmesin diye kat kat fazlalarına sustuk biz. Yeri geldi gerildik ama şu yaptığını kimseye yapmadık diğerleri daha ağırdı, e başa sarıp hepsini deşifre edip öyle konuşalım sorunları o zaman.

Bana kalsa konuşalım kaçan kim?Ama bu bambaşka bir olay.Hiç kimse ikinci kere oy kullanmadı.Kullandı kullandı bir özür dilesin bari.Başka arkadaşlar hiçbirşey olmamış gibi davranabilir ama ben davranamam.

Şahsen bir olayı kapatmaya çalışmıyorum olayın varlığına inanmıyorum bu ayrı da. Yapıldıysa bile birçok insanın yaptığından daha ağır değildi diyorum sadece.

Hanımlar bunlar yönetimi ilgilendiren konular suç varsa cezası da verilmiştir. Tekrar tekrar aynı konuları açıp gerginlik yaratmayalım
Herkese merhaba
Bugün çok hastayım Rabia'dan beni koruyun
Nevoş konu yönetimden çıktı ama aynı sayfayı paylaştığımız için buradan çıkmadı henüz.Gerginlik yok hem konuşuyoruz.

Çok geçmiş olsun.Hayırdır neyin var?

Şahsen bir olayı kapatmaya çalışmıyorum olayın varlığına inanmıyorum bu ayrı da. Yapıldıysa bile birçok insanın yaptığından daha ağır değildi diyorum sadece.
Kapatmaya çalıştığını söylemedim ki.Sen inanmıyorsun ben inanıyorum.Onun için aynı noktada birleşemeyiz.

Slm kızlar ıyıce gerılmıs burası
Sahsen bende merak ettım kakaonun ıkıncı uyelıgını, acıklamasınıda okuyamadım bu kadar sayfa arasındanda bulamam sanırım..
Oyle bısey varsa gercekten emege saygısızlık bız burda bı tarıf ıcın ne kadar ugrasıyoruz bır foto ıcın kac kere elımızı yıkayıp tekrar cekıyoruz..kı kendı de bılır zaten hep burda bızımleydı..

Kapatmaya çalıştığını söylemedim ki.Sen inanmıyorsun ben inanıyorum.Onun için aynı noktada birleşemeyiz.
İşte benim gibi düşünen, buraya sohbet etmeye gelen ama ortada gerginlik olduğu için rahatsız olup gidenler de var
Sadece kakao yu ilgilendiriyordan çıktı gelen herkes Hergün aynı konuşmayı görüyor.

Geçmiş olsun neyin var? Topicçe kırılıyoruz nazar mı değdi nedir
Nevoş konu yönetimden çıktı ama aynı sayfayı paylaştığımız için buradan çıkmadı henüz.Gerginlik yok hem konuşuyoruz.

Çok geçmiş olsun.Hayırdır neyin var?
Halsizlik,boğaz ağrısı,ateş
Valiz hazırlamam lazım zorla toparlanıyorum
Sağolun

yarışma ne zaman başlıyor bu arada nevreste iyi yolculuklar sana bu katagoride beklediğim gibi olmadı katılım neden acaba daha çok tarif beklerdim ben

İşte benim gibi düşünen, buraya sohbet etmeye gelen ama ortada gerginlik olduğu için rahatsız olup gidenler de var
Sadece kakao yu ilgilendiriyordan çıktı gelen herkes Hergün aynı konuşmayı görüyor.
Kim var söyle gerginlik için özür dileyeyim.Yemek yarışmasına katılan yemeği seven herkesi ilgilendiriyor konu.Başka yarışmada başkası da yapabilir çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…