Köfteler Köfteye tadını veren nedir ?

En Başarılı Bulduğunuz Köfte Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    676
  • Anket Kapalı .
Anani karistirma soz meclisten disari demis olayim
Hayir hayir ,kesinlikle bildirim yok , inat oldu bana ... bu sabahki bildirimlerin ekran resmini yukliycem yarin, sevgisiz olur guvensiz olmaz
Ay şaka yaptım neyi ispatlıyorsun, kakaoyu da etiketlemiştim ona da bildirim gitmemiş teknik birşeydir herhalde.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ini-veren-nedir.872674/page-198#post-43616507 Bak burda yazdım, 3 sayfa sonra kakao da geldi sordu, bildirim gitmemiş. İnanmamam için sebep olmadığı gibi öyle büyük mesele de değil yani :)

Elbette ispatlik bisey degil ama seffaf olmakta fayda var , hassasim bu tur konularda canim .
Gecmis olsun , cuma gunu de ciddi bisey cikmayacagini diliyorum canim

Birilerini bu saçmalıklarına inandırabilirsin ama beni asla.Mune'nin sana inanmadığını da belirtmiştin ayrıca.O çok detaylı açıklamaların bir işe yaramamış demekki.Çok güzel madur edebiyatı yapıyorsun.Benim gözümde halen ikinci üyelikle gelip tekrar oy kullanan birisin.

Artık saçmalıyorsun.. yeter neye inanırsan inan adra şu son yazından sonra umrumda değilsin.. amaaa burası babamızın malı değil bu konuyu irdeleyip bu topiği bıktıramassın BIKTIRAMAYIZ.. şimdiden sonra özelden yaz ne yazacaksan kimse ama kimse kakaonun meselesi ile uğraşmak zorunda değil.. millet topiği açıyor bu konu kapatıyor bu konu..ve ağzından çıkan kelimelere artık dikkat ett çok güzel madur edebiyatı filann.. vee artık milleti bıktırma ne derdin varsa özelden yaz.. yettin ama cidden yettin..

Şimdi gerçek kakao ortaya çıktı.Hah şöyle kendin ol.Niye topiği bırakıyorsun bak çok güzel anlattın derdini.Maduru oynamak pek sana gitmiyor be kakao.

Şimdi gerçek kakao ortaya çıktı.Hah şöyle kendin ol.Niye topiği bırakıyorsun bak çok güzel anlattın derdini.Maduru oynamak pek sana gitmiyor be kakao.
özelden yaz adra ÖZELDENNN..Buraya GÜNAYDINLAR yaz.. HAYIRLI sabahlar yaz. benimle olan atışmanı buraya yansıtma artıkk..

özelden yaz adra ÖZELDENNN..Buraya GÜNAYDINLAR yaz.. HAYIRLI sabahlar yaz. benimle olan atışmanı buraya yansıtma artıkk..
Özel mesajı özel insanlara yazarım.Topiği ilgilendiren bir konu olduğu için buradan yazdım.Atışmıyorum bundan sonra da.Zira herkes neyin ne olduğunu anladı.

Arkadaşlar artık şu tartışmayı sonlandırsak Topik kapanacak diye endişe ediyorum, lütfen!
KK ya en çok bu bölüm için giriyorum, güzel sohbetlerimiz bozulmasın

Hanımlar biliyorsunuz 3-4 günlüğüne şehir dışına çıkıyorum lütfen tartışma ve olay olmasın beni sürprizlerle karşılaştırmayın
Oylamayı Pazartesi eve dönünce açacağım bilginiz olsun
Kendinize çok iyi bakın,fırsat buldukça gelirim

Nevreste denilmesi gerekenleri demiş, konuyu Kapatın artık, mevzu şahsi. Yarışmaya Gölge düşürmeyin.

sana öyle sürprizler hazirlicamki nevosum hangisi toparlicani sasircaksin
hayirli yolculuklar bidenem

Dikkat et kendine canimm
arada gelip ustumuzu ortmeyi unutma emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…