Yandan koşup yatağa da atladın mı?
İnanırım ya niye inanmayayım :)
Cumayı bekleyemiyorum yarın özel hastahane ye gitcem. Kulak kemiğinde sıvı azalması mı artması mı ne varmış, 3 hemşire var etrafımda kafamı karıştırdılar Cuma da nöroloji beyinde ki lezyona bakar artık.
köfteyi esime yogutrcam cok lezzetli yapiyor ayni malzemeleri bende katiyorum o lezzet yok
görüntü olarak korkuyorum ama aklimda yapip yemessem catlarim
Yandan koşup yatağa da atladın mı?
İnanırım ya niye inanmayayım :)
Cumayı bekleyemiyorum yarın özel hastahane ye gitcem. Kulak kemiğinde sıvı azalması mı artması mı ne varmış, 3 hemşire var etrafımda kafamı karıştırdılar Cuma da nöroloji beyinde ki lezyona bakar artık.
Yan yan kostum ama yatak bulamadim ne yazikki atlayacak
zaten o bilgic hemsirelerden anlayabilmel icin muneccim olmak sart
Cuma saglikli haberlerle ins canim
ama kafama takildi ,hakketen etketledin mi beni ? neden bildirim gelmedi ben hala pradayim
Yan yan kostum ama yatak bulamadim ne yazikki atlayacak
zaten o bilgic hemsirelerden anlayabilmel icin muneccim olmak sart
Cuma saglikli haberlerle ins canim
ama kafama takildi ,hakketen etketledin mi beni ? neden bildirim gelmedi ben hala pradayim
Anama bilgiç mi diyorsun
Gerçekten etiketledim gündüz hanım ablayla konuşuyorduk soranları hatırlayabildiğim kadar etiketledim, Vuslatı unutmuşum o da küstü, seni etiketledim sen de küstün. Ne iş
Ne yapsam yaranamıyorum
Anama bilgiç mi diyorsun
Gerçekten etiketledim gündüz hanım ablayla konuşuyorduk soranları hatırlayabildiğim kadar etiketledim, Vuslatı unutmuşum o da küstü, seni etiketledim sen de küstün. Ne iş
Ne yapsam yaranamıyorm