Köfteler Köfteye tadını veren nedir ?

En Başarılı Bulduğunuz Köfte Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    676
  • Anket Kapalı .
Hamd olsun tatlım buna da şükür. Var ufak tefek sıkıntılar,Rabbim dermansiz dert vermesin

Amin Allah beterinden muhafaza etsin ,ufak tefek her hamilelikte oluyor canim ,moralini yuksek tutmaya calis stresten uzak dur en onemlisi bunlar. Kuzucugunu saglikla kucaklarsin insh

Evet canım biraz keyifsizim kafamı dağıtmaya çalışıyorumBugün öğrendiğim birşey beni üzdü burda yazmak istemiyorumSorduğun için teşekkür ederim

Rahman skintilarini huzura cevirsin , kalbine ferahlik versin canim
Burasi bana da iyi geliyor , gunluk kosturmaca skinti streslerden arindigimi hissediyorum burada iyiki varsiniz

Amin Allah beterinden muhafaza etsin ,ufak tefek her hamilelikte oluyor canim ,moralini yuksek tutmaya calis stresten uzak dur en onemlisi bunlar. Kuzucugunu saglikla kucaklarsin insh
Sagol canmm,Allah razı olsun. Bebeğim iyi olsun başka bişey istemiyorum

Amin canım
Bana da çok iyi geliyor

Gelelim diyet yemegi mezuunaaa
Bisey merak ettim canim ,(eger diyet kategorisi secilirse) illa bi diyet listesinden secilmis bi tarif mi olmali yoksa yagsiz veya az yagli ,az kalorili ozgun tarifler de kullanilabilinir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…