Az kalmis o zaman , ne tatli heyecandir canta hazirlama bekleme suresi bilirim ,saglikla kucaklarsin insh canim
Ben hala kv lerdeyim , binanin gaz testi v.s yapiliyor ,1haftaya geceriz diye umuyorum artik :)
Az kalmis o zaman , ne tatli heyecandir canta hazirlama bekleme suresi bilirim ,saglikla kucaklarsin insh canim
Ben hala kv lerdeyim , binanin gaz testi v.s yapiliyor ,1haftaya geceriz diye umuyorum artik :)
Ah cnm sen benım msjlarım mı takıp edıyorsun
Bana verılen oyları bılegımın hakkıyla kazandıgım gun gıbı ortada yaklasık 1 senedır burda her ay tarıf yapıp yarısmaya katılıyorum ıstersen ıncele hepsını ve yorumları oku bır zahmet
Gebelık topıgımız topu topu 10 kısı arkadasla olacak ıs degıl anlıyacagın
Ha arkadastan oy almadımmı aldım herkes gıbı...
Ah cnm sen benım msjlarım mı takıp edıyorsun
Bana verılen oyları bılegımın hakkıyla kazandıgım gun gıbı ortada yaklasık 1 senedır burda her ay tarıf yapıp yarısmaya katılıyorum ıstersen ıncele hepsını ve yorumları oku bır zahmet
Gebelık topıgımız topu topu 10 kısı arkadasla olacak ıs degıl anlıyacagın
Ha arkadastan oy almadımmı aldım herkes gıbı...
Msjlari takip etme değil . Görünüyor zaten.
Bileğinin hakkıyla aldığını biliyorum lafını etmiyorum ki . Ellerine emeğine sağlık tariflerin guzel ve sunumlari. Harika.
Arkadaş arkadaşa veriyor tabiki . Aynısını Bende De ondada bundada oluyor .
Sert cevab vermene gerek yoktu . Sadece sordum . Gebelikten geldiğini söyledikleri için ...
Msjlari takip etme değil . Görünüyor zaten.
Bileğinin hakkıyla aldığını biliyorum lafını etmiyorum ki . Ellerine emeğine sağlık tariflerin guzel ve sunumlari. Harika.
Arkadaş arkadaşa veriyor tabiki . Aynısını Bende De ondada bundada oluyor .
Sert cevab vermene gerek yoktu . Sadece sordum . Gebelikten geldiğini söyledikleri için ...
Hayır sert cvp vermedım msjın cvbıydı sadece
Burda gebelıkten geldıgım konusu pek gecmedı yada ben kacırdım
Gorunuyor oylar tabıkı ama ben bana yada bır baska arkadasa oy verenlerın nıcklerıne bakıp nerde yazmıslar vs dıye bakmam
Daha oncede yazmıstın bır msj ustunde durmadım,bana oy veren bır uyeye yenı uye olmussun gelmıssın burayı bulmussun tarzında bır msjdı ustunde durmadım o zaman sımdıde boyle msj gelınce dusundum neden dıye
Ayrıca tesekkur ederım