Köfteler Köfteye tadını veren nedir ?

En Başarılı Bulduğunuz Köfte Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    676
  • Anket Kapalı .
Hepinizin eline sağlık hatunlar

Kazanan arkadaşları tebrik ederim

Hak eden tarifler derece yapmış
Birde dikkatimi çeken, bilindik tarifler daha çok derece yapıyor sanırım
Hoşuma giden ilğinç tarifler vardı deneyecegim .

Oylama bitti yeni mi geliyorsunBizi çok ihmal ediyorsun
Ay kuzum icli kofteye oy vermistim zaten
Evet yaa cok yogunum spora basladim hergun 2.5 saat spor yapiyrm sonra cocuk is guc pertim cikiyor.Sende margamda aklimdasiniz dinecegim sahneleree ben ne kofte yapayim diye bakarken oylama baslamisti bile simdi siradakindeyim

Ayyy ne güzel yapıyorsun darısı başımızaAllah kolaylık versin canım
Kategori sana çok uygunVaktin olursa bekliyorum

aa öyle deme ben yeni tarifler öğrenmek için de geliyorum buraya ama bence yap sen bu yarışmada çok güzel farklı tarifler vardı mesela karnıbahar köftesi o ıspanaklı köfte kıbrıs köftesi herkesin eline sağlık valla deneyeceğim
ama insanlar tadını bildiği tarife oy veriyor o konuda haklısın tabiki ama tariflerinden mahrum bırakma bizi

bende ilginç değişik yapılan tarifleri baz alıyorum oy kullanırken canımm.. banada bu kategoride evimizde yapmadığımız (.klasik köftelerin dışına çıkılmıyor pek evlerde...) ilginç gelenler
Etli Karnibahar Köftesi
Lübnan Mutfağından Falafel(Nohut köftesi)
Taç Köfte
Fellah Köftesi..taç köfteyi yaptım hem sunum olarak hem tad olarak mükemmel bir tariff. bende bilindik değilde klasikliğin dışına çıkılan tarifler dikkatimi çekiyor..

Senin ıspanaklıda çok güzel ve değişik bilinmedik bir tarifti kakaom eline sağlık .açıkçası ilk 3 de olur diye tahmin ediyordum . Ama oylar genelde bilinen tariflere gidiyor börek yarışmasındada böyle olmuştu ...

Deadline canım katılsaydım analı kızlı yapacaktım ama vakit bulamadım
Diyet yemeklerine katılayım diyorum şu sınavlar bir geçsinde malum yarım gün gidiyor , bende hep farklı tarıfler yapıyorum 2 kere yarışmaya katıdım ikisindede uydurmasyonlar yapmıştım du bakalım bu seferde kendi tariflerimden bişi yapayım diyorum

teşekkür ederim canımm ..yaptığım tariflerin değişik olmasına gayret ediyorum..seninde damat böreğin ilginç ve değişikti ben daha yapamadım ama iş yerinden bir arkadaşımız yaptı..hatta resmini çekip atacaktım senin sayfana yanlış anlaşılır diye vazgeçtim. banada getirdi ve sabah çayı ile kulaklarını çınlatmışızdır iş yerinde .. ellerine sağlık lezzetli bir tarif idi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…