- 31 Temmuz 2011
- 10.134
- 17.417
- 298
onun triibi anca nevosa islerbosver nuru gel yamacima
![]()
Sende fitsati hic kacirma zaten ispikciler kralicesi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
onun triibi anca nevosa islerbosver nuru gel yamacima
![]()
buraya gel daha yolucaz seniHadi ben kaçtım görüşürüüüüüüzzz![]()
Rabişim ben hep gece yiyorum hem de hafif şeylerde değil, krep makarna vs... Ama midede tık yokEşim söylenip duruyor kilo al diye uğraşıyorum ama yok
![]()
Yandan koşup yatağa da atladın mı?Ne kotusun ,valla bildirim gelmedi diyorum kiz inanmiyormusun bana
Onemsemesem kac gundur sorarmiydim , kalbimi kirdin simdi (aglayan smiley )
bu sefer ben ispiklemedim pinkim gördü gercek yüzünüSende fitsati hic kacirma zaten ispikciler kralicesi![]()
beraber yolalim vuslati bizi catlatiyorYiyip kilo almayanlara nasil haset ediyorum bi bilsenbelki nazarim deger de kilo alirsin insh
![]()
sendin demidur bende sana iki üflüm püflüm
püfffff uctunmu nur![]()
O zaman riske girme hepsini eşine yaptırköfteyi esime yogutrcamcok lezzetli yapiyor ayni malzemeleri bende katiyorum o lezzet yok
görüntü olarak korkuyorumama aklimda yapip yemessem catlarim
![]()
Uctum canim uctum , ne ufuruk varmis sende ,saatte 1000 km hizla ucuruyoncarsiya falan gidince solim de ufle gidecegim yere kadar
![]()
Tamam şimdi yemek yiyeyim sonra yolarsınızburaya gel daha yolucaz seniye ye kilo alma öylemi neler edicem sana
iyi geceler vuslatim bende dizime kacacam umarim dünki gibi olmaz![]()
Nazarı fazla kaçırma da iyice şişmeyeyimYiyip kilo almayanlara nasil haset ediyorum bi bilsenbelki nazarim deger de kilo alirsin insh
![]()
oda milyöf hamurunu ne sekle benzetir bilememO zaman riske girme hepsini eşine yaptır![]()
İyi geceler Rabişim sende Allah'a emanet ol.oda milyöf hamurunu ne sekle benzetir bilemem
iyi geceler cadim ALLAHA emanetsin![]()
Yandan koşup yatağa da atladın mı?
İnanırım ya niye inanmayayım :)
Cumayı bekleyemiyorum yarın özel hastahane ye gitcem. Kulak kemiğinde sıvı azalması mı artması mı ne varmış, 3 hemşire var etrafımda kafamı karıştırdılarCuma da nöroloji beyinde ki lezyona bakar artık.
söylemen yeterli
ben kactim nurumkendine iyi bak
![]()
Anama bilgiç mi diyorsunYan yan kostum ama yatak bulamadim ne yazikki atlayacak
zaten o bilgic hemsirelerden anlayabilmel icin muneccim olmak sart
Cuma saglikli haberlerle ins canim
ama kafama takildi ,hakketen etketledin mi beni ? neden bildirim gelmedi ben hala pradayim
Tamam şimdi yemek yiyeyim sonra yolarsınızİyi seyirler canım
Nazarı fazla kaçırma da iyice şişmeyeyim
Hayırlı geceler kızlar![]()
Tamam şimdi yemek yiyeyim sonra yolarsınızİyi seyirler canım
Nazarı fazla kaçırma da iyice şişmeyeyim
Hayırlı geceler kızlar![]()
Anama bilgiç mi diyorsun
Gerçekten etiketledim gündüz hanım ablayla konuşuyorduk soranları hatırlayabildiğim kadar etiketledim, Vuslatı unutmuşum o da küstü, seni etiketledim sen de küstün. Ne iş
Ne yapsam yaranamıyorm![]()