• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köfteler Köfteye tadını veren nedir ?

En Başarılı Bulduğunuz Köfte Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    676
  • Anket Kapalı .
Ne kotusun ,valla bildirim gelmedi diyorum kiz inanmiyormusun bana :KK43:
Onemsemesem kac gundur sorarmiydim , kalbimi kirdin simdi (aglayan smiley )
Yandan koşup yatağa da atladın mı?
İnanırım ya niye inanmayayım :)
Cumayı bekleyemiyorum yarın özel hastahane ye gitcem. Kulak kemiğinde sıvı azalması mı artması mı ne varmış, 3 hemşire var etrafımda kafamı karıştırdılar:KK53: Cuma da nöroloji beyinde ki lezyona bakar artık.

buraya gel daha yolucaz seni :KK20: ye ye kilo alma öylemi neler edicem sana :KK20::KK20::KK70::KK70:

iyi geceler vuslatim bende dizime kacacam umarim dünki gibi olmaz :KK43:
Tamam şimdi yemek yiyeyim sonra yolarsınız:KK70: İyi seyirler canım:KK60:
Yiyip kilo almayanlara nasil haset ediyorum bi bilsen :KK53: belki nazarim deger de kilo alirsin insh :KK70:
Nazarı fazla kaçırma da iyice şişmeyeyim:KK70:

Hayırlı geceler kızlar:KK200::KK68::KK68:

Yandan koşup yatağa da atladın mı?
İnanırım ya niye inanmayayım :)
Cumayı bekleyemiyorum yarın özel hastahane ye gitcem. Kulak kemiğinde sıvı azalması mı artması mı ne varmış, 3 hemşire var etrafımda kafamı karıştırdılar:KK53: Cuma da nöroloji beyinde ki lezyona bakar artık.

Yan yan kostum ama yatak bulamadim ne yazikki atlayacak :KK53:
zaten o bilgic hemsirelerden anlayabilmel icin muneccim olmak sart :KK30:
Cuma saglikli haberlerle ins canim :KK60:

ama kafama takildi ,hakketen etketledin mi beni ? neden bildirim gelmedi ben hala pradayim

Yan yan kostum ama yatak bulamadim ne yazikki atlayacak :KK53:
zaten o bilgic hemsirelerden anlayabilmel icin muneccim olmak sart :KK30:
Cuma saglikli haberlerle ins canim :KK60:

ama kafama takildi ,hakketen etketledin mi beni ? neden bildirim gelmedi ben hala pradayim
Anama bilgiç mi diyorsun :eek:
Gerçekten etiketledim gündüz hanım ablayla konuşuyorduk soranları hatırlayabildiğim kadar etiketledim, Vuslatı unutmuşum o da küstü, seni etiketledim sen de küstün. Ne iş:KK53:
Ne yapsam yaranamıyorum :KK42:

Kac kg istiyon soyle ona gore ayarlim nazari canim :KK53: iyilik yapalim derken kotuluk olmasin sonra :-)

Kac kg istiyon soyle ona gore ayarlim nazari canim :KK53: iyilik yapalim derken kotuluk olmasin sonra :-)

Anama bilgiç mi diyorsun :eek:
Gerçekten etiketledim gündüz hanım ablayla konuşuyorduk soranları hatırlayabildiğim kadar etiketledim, Vuslatı unutmuşum o da küstü, seni etiketledim sen de küstün. Ne iş:KK53:
Ne yapsam yaranamıyorm :KK42:

Anani karistirma :KK53: soz meclisten disari demis olayim :KK19:
Hayir hayir ,kesinlikle bildirim yok , inat oldu bana ... bu sabahki bildirimlerin ekran resmini yukliycem yarin, sevgisiz olur guvensiz olmaz

Back
X