- 31 Temmuz 2011
- 10.134
- 17.417
- 298
onun triibi anca nevosa islerbosver nuru gel yamacima

Sende fitsati hic kacirma zaten ispikciler kralicesi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
onun triibi anca nevosa islerbosver nuru gel yamacima

buraya gel daha yolucaz seniHadi ben kaçtım görüşürüüüüüüzzz
 ye ye kilo alma öylemi neler edicem sana
 ye ye kilo alma öylemi neler edicem sana 

Rabişim ben hep gece yiyorum hem de hafif şeylerde değil, krep makarna vs... Ama midede tık yokEşim söylenip duruyor kilo al diye uğraşıyorum ama yok

belki nazarim deger de kilo alirsin insh
 belki nazarim deger de kilo alirsin insh 
Yandan koşup yatağa da atladın mı?Ne kotusun ,valla bildirim gelmedi diyorum kiz inanmiyormusun bana
Onemsemesem kac gundur sorarmiydim , kalbimi kirdin simdi (aglayan smiley )
 Cuma da nöroloji beyinde ki lezyona bakar artık.
 Cuma da nöroloji beyinde ki lezyona bakar artık.bu sefer ben ispiklemedim pinkim gördü gercek yüzünüSende fitsati hic kacirma zaten ispikciler kralicesi

beraber yolalim vuslati bizi catlatiyorYiyip kilo almayanlara nasil haset ediyorum bi bilsenbelki nazarim deger de kilo alirsin insh

sendin demidur bende sana iki üflüm püflüm
püfffff uctunmu nur
 carsiya falan gidince solim de ufle gidecegim yere kadar
 carsiya falan gidince solim de ufle gidecegim yere kadar 
O zaman riske girme hepsini eşine yaptırköfteyi esime yogutrcamcok lezzetli yapiyor ayni malzemeleri bende katiyorum o lezzet yok
görüntü olarak korkuyorumama aklimda yapip yemessem catlarim

Uctum canim uctum , ne ufuruk varmis sende ,saatte 1000 km hizla ucuruyoncarsiya falan gidince solim de ufle gidecegim yere kadar

söylemen yeterli
 söylemen yeterli 

kendine iyi bak
 kendine iyi bak 
Tamam şimdi yemek yiyeyim sonra yolarsınızburaya gel daha yolucaz seniye ye kilo alma öylemi neler edicem sana
iyi geceler vuslatim bende dizime kacacam umarim dünki gibi olmaz
 İyi seyirler canım
 İyi seyirler canım
Nazarı fazla kaçırma da iyice şişmeyeyimYiyip kilo almayanlara nasil haset ediyorum bi bilsenbelki nazarim deger de kilo alirsin insh

oda milyöf hamurunu ne sekle benzetir bilememO zaman riske girme hepsini eşine yaptır

İyi geceler Rabişim sende Allah'a emanet ol.oda milyöf hamurunu ne sekle benzetir bilemem
iyi geceler cadim ALLAHA emanetsin
 -VUSLAT-
 iyi geceler başka çıkan varmıydı bildirim gelmeden yazıları da görmüyorum telden :)

-VUSLAT-
 iyi geceler başka çıkan varmıydı bildirim gelmeden yazıları da görmüyorum telden :)Yandan koşup yatağa da atladın mı?
İnanırım ya niye inanmayayım :)
Cumayı bekleyemiyorum yarın özel hastahane ye gitcem. Kulak kemiğinde sıvı azalması mı artması mı ne varmış, 3 hemşire var etrafımda kafamı karıştırdılarCuma da nöroloji beyinde ki lezyona bakar artık.

söylemen yeterli
ben kactim nurumkendine iyi bak

Anama bilgiç mi diyorsunYan yan kostum ama yatak bulamadim ne yazikki atlayacak
zaten o bilgic hemsirelerden anlayabilmel icin muneccim olmak sart
Cuma saglikli haberlerle ins canim
ama kafama takildi ,hakketen etketledin mi beni ? neden bildirim gelmedi ben hala pradayim

Tamam şimdi yemek yiyeyim sonra yolarsınızİyi seyirler canım
Nazarı fazla kaçırma da iyice şişmeyeyim
Hayırlı geceler kızlar
 iyilik yapalim derken kotuluk olmasin sonra
Tamam şimdi yemek yiyeyim sonra yolarsınızİyi seyirler canım
Nazarı fazla kaçırma da iyice şişmeyeyim
Hayırlı geceler kızlar
Anama bilgiç mi diyorsun
Gerçekten etiketledim gündüz hanım ablayla konuşuyorduk soranları hatırlayabildiğim kadar etiketledim, Vuslatı unutmuşum o da küstü, seni etiketledim sen de küstün. Ne iş
Ne yapsam yaranamıyorm
 soz meclisten disari demis olayim
 soz meclisten disari demis olayim