Arkadaşlar eşi azospermi olanlar topiğinde ebana rumuzlu arkadaşımız 4 yıl önce memorialda bilekten hücre alınan bir çiftin bebek sahibi olduğunu iddia ediyor. Bu çok ciddi bir şey ben inanamadım sizlerden bilgisi olan var mı?
canım bizde bekliyoruz inşallah bian önce geçerler faaliyetede bizler gibi yüzlerce binlerce insanın umutları boşa gitmez.benim eşimde azosperm ve m.tese olucak çok zor bi ihtimalle canlı sperm bulma ihtimalleri yüzde 10 şans verdi doktorlar.bende eşimi zar zor ameliyata ikna ettim.bundanda bişey çıkmazsa tek çaremiz kökhücre ye kalıyo maalesef..
canım ne zaman m. tese olucak eşin.
Arkadaşlar biz başka forumda bu konuya dikkat çekmek için birşeyler yapmaya başladık sizlerdende yardım istiyoruz.Hepimizin ortak derdi değilmi zaten bu illet azosperm Alta yazacagım yazıyı lütfen bu mail ve faks adreslerıne yollayalım.
Sağlık Bakanı Prof.Dr.Recep Akdağ'ın özel kalem müdürü
Dr.Ercan Şimşek
Faks. 431 48 79
recepakdag@akparti.org.tr
ankara@saglik.gov.tr
istanbul@saglik.gov.tr
yukseksagliksurasi@saglik.gov.tr
+90 (312) 458-3530 faks
Sayın İlğilinin Dikkatine
Doğuştan yada sonradan çeşitli sebeplerle azosperm olan,tüp bebek yöntemiyle başarılı olamayan,tek ve son çareleri kök hücre olan,kendi kanından canından bir evlat sahibi olmak için önerilen sperm bankalarını red eden,çaresizlikle bir umut sesini duyurmaya çalışan,evlat sahibi olma özlemiyle dolu binlerce aileden biriyiz.Azosperm denen bu hastalık nedeni ile çocuk sahibi olamıyoruz.
Araştırmalarımızdan ve basından edindiğimiz bilgilerle Kök Hücre yöntemi ile bu tür hastaların çocuk sahibi olma konusunda bir çok ülkede araştırmaların yapıldığını hatta sperm ve yumurta hücresi üretildiğini öğrenmiş bulunuyoruz.
Türkiye'nin infertilite ve Tıpta bir çok ülkeden çok ileri seviyelerde olduğu aşıkar. Başka hastalıkların tedavisinde de kullanılmaya başlanan Kök hücrenin,bir hastalık olan Azosperm'de ve erken yaşta yumurta rezervi azalmış hatta menepoza girmiş insanlar için büyük bir umut olduğu kesin.
Siz devlet büyüklerimizden ricamız Kök Hücre ile bebek sahibi olma yönteminin Türkiye'de daha ileri boyutlarda araştırılıp faaliyete geçirilmesidir.
Gereken izinlerin verilmesinde göstereceğiniz hassasiyet ile, umutsuz bir topluluk halinde tek umudunu kök hücre ile sperm elde etmeye bağlayan bizleri ihya edersiniz.
Bu konuda hassasiyetinizi ve umutlarımıza ışık olmanızı rica ediyoruz.
Saygılarımızla...
Azosperm mağdurları
saftirik arkadaşım yazdığın yere mail attım sağol.siz hangi forumdasınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?