Erkek İnfertilitesi Kök Hücre İle ilgili gelişmeleri paylaşalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

dilaraer

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2012
133
9
318
İstanbul
kızlar kök hücre ile ilgili bildikleriniz ve olacak gelişmeleri lütfen yazalım. sanki yavaş yavaş türkiye de oygulanacak gibi. bi kaldık kök hücreye. en son fareler üzerinde denenmişti. olumlu sonuçlar alınmıştı. inşallah bir an önce oygulamaya geçerler. bu illetten herkez kortulmuş olur.

kızlar kök hücre ile ilgili bildikleriniz ve olacak gelişmeleri lütfen yazalım. sanki yavaş yavaş türkiye de oygulanacak gibi. bi kaldık kök hücreye. en son fareler üzerinde denenmişti. olumlu sonuçlar alınmıştı. inşallah bir an önce oygulamaya geçerler. bu illetten herkez kortulmuş olur.

sanırım kimse kök hücreyle ilgilenmiyor.

sanırım kimse kök hücreyle ilgilenmiyor.

cnm ilgilensek ne olacak ki
çünkü kök hücre hep aha cıktı cıkacak ha bugun ha yarın dıye dıye ınsanları oyalıyolar
bı ara ankalıfe kök hücreyi biz yaptık saglık bakanlıgından onay beklıyoruz dedı hanı ustunden sene gectı bı ses seda yok
o yuzdan kök hucre cıkana kadar daha cok yol var
tabııkı bende cıksın tez zamanda ısterım ama yok yıllarca cocuksuz yasamak nedır bızden baska kımse daha ıyı bılemez cnm
ama herhangı bır gelişme olursa paylaşalım da barı bılınclenırız :26::26:

sabırla beklemekten baska çaremiz yok bayanlar baylar.. suan fare deneyleri yapılıyor. bende arastırıyorum . uzakdoguda denenmeye basladı ve ülkemizdeki bazı doktorlar 3 5 yıla kadar gelecegini soyluyor dua edelim ne olur..

arkadaşlar,erken yumurta yetmezliğiniz varsa veya yumurta ürtemiyorsanız hepinizi kök hücre bekleyenler sayfası var. facede oraya gelin beraber mücdele edelim.sayfanın adı azoospermia ve erken yumurta yetmezliği sorunuları bilgi paylaşım topluluğu. bekliyorum gelin beraber mücadele edelim orada çok mücadeleci arkadaşlar var birlikten kuvvet doğar.

sanırım türkiye de bazı hastalar üzerinde kök hücre den gebe kalan azosperm hastaları var. tabi bu gizli tutuluyor. yasal olmadığı için. umarım tez günde onay çıkar.

Bildiğim kadarıyla kök hücreyle ilgili her türlü çalışmalar son hızla devam etmekte, özellikle MS, gece körlüğü(tavuk karası) ve kısırlıkla ilgili çalışmalar çok hızlı olacaktır, şimdi söylediklerimi yanlış anlamayın ama bilim adamları bile neyi çözerde bunu paraya çeviririz diye bakıyorlar,günümüzde çaresizliğin diz boyu olduğu ve her türlü paranın harcanmaya razı gelineceği konularda bu gelişmeler çok hızlı devam edecektir ve bence insanlar üstünde denemeler çoktan başlatıldı, hatta çocuklar doğmuş bile olabilir asıl sorun teknoloji değil, yasal izinler bence, inş. en kısa zamanda bu sıkıntı ortadan kalkar, bakın o zaman 3 ay içinde olayın çehresi değişecektir.

arkadaşlar,erken yumurta yetmezliğiniz varsa veya yumurta ürtemiyorsanız hepinizi kök hücre bekleyenler sayfası var. facede oraya gelin beraber mücdele edelim.sayfanın adı azoospermia ve erken yumurta yetmezliği sorunuları bilgi paylaşım topluluğu. bekliyorum gelin beraber mücadele edelim orada çok mücadeleci arkadaşlar var birlikten kuvvet doğar.
evet kızlar facebook sayfasına bizde girelim. sanırım facebook sayfasındaki üyeler baya bi araştırma içerisindedirler. ve deneyimli kişiler araştırma yapıyorlar. ve kök gücre ile ilgili gelişmeleri oradan da takip edebiliriz.

ben o sayfayı bulamadım facebookda

Kök hücre 2 seneye gelecek diyen var 50 seneye gelecek diyen var...
İns birgun gelir..
Bize denk gelmese bile bizden sonraki nesiller bizim çektiğimiz acıları çekmezler ins..

Back
X