• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kök hücre rahim inceligi

sedaal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2021
249
74
28
Mrb gecen temmuz ayından bu zamana kadar 3 kez histereskopi oldum yapışıklık ve Rahim inceligi var düzelme oldu rahimde yapışıklık gitti dendi fakat rahim tam olması gerektiği gibi degil şekli ama doktorum eski haline göre cok iyi dedi.ve transfer için riske atmamak için kök hücre yapalım o şekilde rahim transfere hazırlamaya geçelim riske atmamak istemesinin sebebi rahim duvarım 5lerde oluyor kalınlaşmıyor okadar ilaç kullanmama rağmen. Fakat yapışıklıktan dolayı önceleri adet kanamam cok az oluyordu histereskopi yapılınca sprel takıldığı zaman güzel adet oluyorum kök hücre gecen ay yapıldı şuan sprel yok ve adet kanamam 3 gün yarım Pet kullandım azdı kanamam ve bitti korkum acaba rahim duvarım ince oldugu içinmi adet olmuyorum bu kök hücre işe yaramadımı acaba aranızda kök hücre yaptıranlar varmı ne için yapıldı işe yaradımı sizde

S sedaal tam da aradığım başlık.oncelıkle buyuk gecmıs olsun aynı dertten muzdaribim .kök hücre tedavısını size kim yaptı acaba ? Ben de kürtajlar dolayısıyla yapısıklık oldu histeroskopi oldum açıldı ama rahımde daralma var ve cok hormon ilacı kullanmama rağmen asgarı düzeyde kalınlaşıyor .doktorum takıp etti bu ay 8.3 mm olunca transfer edelim artık bunun üstüne çıkmaz dedi .tüp tedavim Şişli Memorial,2.histeroskopi ameliyatımı Yücel Karaman yaptı aynı sekılde spiral takıldı ve sonda balon .bugün test yaptım transfer sonucum olumsuz cok kaliteli pgt Li embriyom ziyan oldu .acilen su rahım duvarı ıncelıgini çözmem lazım

Bendede yapışıklar vardı rahim şeklim yapılıklıktan dümdüz boru şeklini almıştı daha önceki yanlış histereskopilerden kaynaklı.Dr.bülent tıraşa gittim 3 kez histereskopi yaptı transfere hazırlık gördüm rahim duvarım okadar ilaca sadece 5 lere kadar kalınlaşa bildi.transferim iptal oldu ve bana kök hücreyi önerdi kök hücre oldum ikinci adetimi bekliyorum tıransfere başlaya bilmek için artık umudum yok sanki kalınlaşmıcak gibi 1 yıldır tedavi görüyorum bi netice alamadım kök hücredede netice alamazsam Kıbrıs’ta taşıyıcı anneliği gidüşünüyorum oda nasıl olcak bilmiyorum

S sedaal tam da aradığım başlık.oncelıkle buyuk gecmıs olsun aynı dertten muzdaribim .kök hücre tedavısını size kim yaptı acaba ? Ben de kürtajlar dolayısıyla yapısıklık oldu histeroskopi oldum açıldı ama rahımde daralma var ve cok hormon ilacı kullanmama rağmen asgarı düzeyde kalınlaşıyor .doktorum takıp etti bu ay 8.3 mm olunca transfer edelim artık bunun üstüne çıkmaz dedi .tüp tedavim Şişli Memorial,2.histeroskopi ameliyatımı Yücel Karaman yaptı aynı sekılde spiral takıldı ve sonda balon .bugün test yaptım transfer sonucum olumsuz cok kaliteli pgt Li embriyom ziyan oldu .acilen su rahım duvarı ıncelıgini çözmem lazım
Kök hücre oldum mu

Bendede yapışıklar vardı rahim şeklim yapılıklıktan dümdüz boru şeklini almıştı daha önceki yanlış histereskopilerden kaynaklı.Dr.bülent tıraşa gittim 3 kez histereskopi yaptı transfere hazırlık gördüm rahim duvarım okadar ilaca sadece 5 lere kadar kalınlaşa bildi.transferim iptal oldu ve bana kök hücreyi önerdi kök hücre oldum ikinci adetimi bekliyorum tıransfere başlaya bilmek için artık umudum yok sanki kalınlaşmıcak gibi 1 yıldır tedavi görüyorum bi netice alamadım kök hücredede netice alamazsam Kıbrıs’ta taşıyıcı anneliği gidüşünüyorum oda nasıl olcak bilmiyorum
Merhabalar benimde rahim inceliği sorunum var bir gelişme yaşadınız mı

Merhabalar benimde rahim inceliği sorunum var bir gelişme yaşadınız mı
Mrb Transfere başlamak için 2.adetimi görmem gerekiyor fakat climen ilacım biteli bugün 6.gün halen adet olamadım .kök hücre olmustum acaba işe yaramadımı diye aklımdan geçiyor normalde yapısıklıklar vardı 3 kez histereskopi oldum yapışıklıktanmı oluyor rahim inceliği .incelik düzelmiş olsaydı adet olmazmıydım.

Mrb Transfere başlamak için 2.adetimi görmem gerekiyor fakat climen ilacım biteli bugün 6.gün halen adet olamadım .kök hücre olmustum acaba işe yaramadımı diye aklımdan geçiyor normalde yapısıklıklar vardı 3 kez histereskopi oldum yapışıklıktanmı oluyor rahim inceliği .incelik düzelmiş olsaydı adet olmazmıydım.
Adet söktürücü vermedi mi size bende geçen ay hşsteroskopi oldum bu adetle esteofeme başladım en fazla 7,2 oluyor ama üç çizgi görüntüsü oluşmamış

Adet söktürücü vermedi mi size bende geçen ay hşsteroskopi oldum bu adetle esteofeme başladım en fazla 7,2 oluyor ama üç

Adet söktürücü vermedi mi size bende geçen ay hşsteroskopi oldum bu adetle esteofeme başladım en fazla 7,2 oluyor ama üç çizgi görüntüsü oluşmamış
Her histereskopilerde bana sprel takılırken adet söktürücü olarak climen veriyordu adetim cok iyi di ilaç bitmeden 2 gün önce adet olurdum ama kök hücrede sprel takılmadıhında adetim cok az oldu üstelik adet sökülmüş diye climende kullanıyordum.2 ayım kök hücrenin yine ikinci ayındayım climen biteli 6 gün oldu halen adet olmadım siz hangi ilacı kullandınız adet olmak için

Her histereskopilerde bana sprel takılırken adet söktürücü olarak climen veriyordu adetim cok iyi di ilaç bitmeden 2 gün önce adet olurdum ama kök hücrede sprel takılmadıhında adetim cok az oldu üstelik adet sökülmüş diye climende kullanıyordum.2 ayım kök hücrenin yine ikinci ayındayım climen biteli 6 gün oldu halen adet olmadım siz hangi ilacı kullandınız adet olmak için
Bana tarlusal veriliyor söktürücü peki sizde iç çizgi görüntüsü varmı incelik sebebniz ne

Bana tarlusal veriliyor söktürücü peki sizde iç çizgi görüntüsü varmı incelik sebebniz ne
Üç çizgi görüntüsü varmı bilmiyorum hiç sormadım benim incelik sebebini bilmiyorum rahimde yapışıklık vardı 2 kez histereskopi yapıldı transfer denendi inceydi rahim iptal oldu 3.histereskopi yapıldı yapısıklık gitti bu sefer transfere hazırlık yapmak istemedim şansa bırakmayalım dediler bende kök hücre oldum .galiba yapısıklıktan dolayı incelik olursa yapısıklıgım vardı.ama reglim önceden cok iyiydi taki istanbulda x isimli bi doktorun bana yaptığı histereskopilerden sonra adetlerimde bozulma oldu gec gec adet gördüm ve cok az leke halinde adetler gördüm ki tüm hastalarına yanlış operasyonlar yapmış

Bu sefer bende doktoruma söyleyeyim bakalım ne dicek bende estrofem etkili olmamıştı suan başladınız mı tedaviye kullanıyormusunuz viegrayı
Evet ben bugün adetin 14.günü dün viegra aldım kalınlaşma artsın diye dün kontrolüm vardı kalınlık 7.2 di ama üç çizgi görüntüm yoktu perşembe tekrar gidicem

Back
X