Kokan insanlar!!!

Birde benim hamileligin 4 5. Ayindan sonra basladi bu mide sorunu ondan once yoktu bi basladi 2 sene oldu nerdeyse dogum yapali ama midemdekj yanma agri gecmedi giderek cogalinca en son doktora gittim iste
bebeginiz irimiydi ??? yani kilo boy olarak anne karninda haftalari ondemiydi

peki kullandığınız deodorant ve rollonların meme kanserini arttırdığını biliyor musunuz.

Aynı zamanda yiyecek ekmeği zor bulan ve geçinemeyen enflasyonun vurduğu kesim de var.

İmkanı olup yapmayanları ayırıyorum.
Imkanla alakali degil bence tekrar soyluyorum eger genetik birsey degilse yani o koku bir hastalikdan kaynaklanmiyorsa sabun bile yeterli geliyo yani... gerci hastalikdada tedavi caresi var yani... yaz sicagi olur hergun yikansa da ikindakka sonra terler insan ama kisin bile terlemedigi halde kotu kokan var... bazi onsanlar zaten onem vermiyo temizlige

Ya siz bide beni dusunun lutfen.
Calisma arkadasim 20 yasinda bi cocuk. Oyle bi kokar ki artik o kokudan usanmaya basladim. Bazen bi is yapiyor nasil terliyor anlatamam hadi siz cok yoruldunuz bi sigara icip gelin diyorum sigara kokusu bile daha iyi geliyor dusunun yani. Haftada 1 gomlek degistiriyor. Kusacam gunluk 10 tl sigaraya verecegine azaltarak bi deodrant alabilir ya.
koktugunun farkinda degildir belkide direk soyleyin bence ben bir is arkadasima aoylemek zorunda kalmistim cunku butun personel bu durumdan sikayetciydi
mudurumuzde erkek olunca soylemek bana kaldi uzucu bir konusma oluyor ama tatli bir dille incitmeden soylenince baya ise yariyor

koktugunun farkinda degildir belkide direk soyleyin bence ben bir is arkadasima aoylemek zorunda kalmistim cunku butun personel bu durumdan sikayetciydi
mudurumuzde erkek olunca soylemek bana kaldi uzucu bir konusma oluyor ama tatli bir dille incitmeden soylenince baya ise yariyor
Korktugunun farkinda degil evet. Ama insan bi gomlegi 7gun giyemez yani. Bunu dusunebilir.

Korktugunun farkinda degil evet. Ama insan bi gomlegi 7gun giyemez yani. Bunu dusunebilir.
bunu soyle dusunun dusi insanlar vardir ya benim gazim kokmaz der halbuki les gibide kokuyodur yani
kimiside terinin kokmadigini saniyo iiste siz bayilacaginiza o kendine ceki duzen versin

bunu soyle dusunun dusi insanlar vardir ya benim gazim kokmaz der halbuki les gibide kokuyodur yani
kimiside terinin kokmadigini saniyo iiste siz bayilacaginiza o kendine ceki duzen versin
Ya bakin 60.70 yasinda degil bu cocuk. 20 yasinda yahu erkek. Ben 20 yasimdayken banyo parfumu yapiyordum :D tamam iyi degil ama en azindan kokusuz olsun istiyorum iyi yada bisi kokmasin istiyorum. Biriyle konusuyo millet burnunu kapatiyo eliyle ona caktirmadan. Ben anliyamiyorum ya.

Ya bakin esim bile farkettii onun pis kokusunu. Hani esimde erkek oda erkek. Caktirmadan bu parumlerin hangisi iyi biliyormuusun dedi. Oda ben parfum kullanmiyorum kerem abi. Ac karnimi zor doyuruyorum dedi yuh dedim

Imkanla alakali degil bence tekrar soyluyorum eger genetik birsey degilse yani o koku bir hastalikdan kaynaklanmiyorsa sabun bile yeterli geliyo yani... gerci hastalikdada tedavi caresi var yani... yaz sicagi olur hergun yikansa da ikindakka sonra terler insan ama kisin bile terlemedigi halde kotu kokan var... bazi onsanlar zaten onem vermiyo temizlige

nasıl imkanla alakalı değil ? günde 15 saat çalışıp eve gelen insanın kışın terlemeyeceğini. Her gün evde sıcak su bulup yıkanabileceğini ve ya kıyafetlerini yıkayabileceğini var sayman imkanla alakalı.

Ki mesela ben, sadece oturarak çalışmama rağmen , çalıştığım ortamda havalandırma bulunmadığı ve garip mekan yapısından dolayı önde aşağıda kalan insanlar üşüdüğü için ısıtmanın sonuna kadar açılması sonucu oturduğum yerde terliyorum. Gelip duşumu alabilecek imkanım var çok şükür. Ama olmayanlar da var.

Konu kişisel temizlik oldu mu fakir edebiyatı yapılmazsa olmaz...

Nedense bu bahsedilen fakirler bir kalıp sabuna, 5 dakikalık su akıtmaya para bulamaz, ama binlerce liralık akıllı telefonlara falan bulur. Bırakın ya...

Sokaklarda yaşayıp aç gezecek seviyede değilse herkes asgari vücut temizliğine bütçe ayırabilir. Pisliğin bahanesi olamaz. Her bütçeye göre ürün var. Gidip de 500 liralık parfüm alın demiyoruz, 1 kalıp sabun kullanın yeter diyoruz pis kokmamaya.

nasıl imkanla alakalı değil ? günde 15 saat çalışıp eve gelen insanın kışın terlemeyeceğini. Her gün evde sıcak su bulup yıkanabileceğini ve ya kıyafetlerini yıkayabileceğini var sayman imkanla alakalı.

Ki mesela ben, sadece oturarak çalışmama rağmen , çalıştığım ortamda havalandırma bulunmadığı ve garip mekan yapısından dolayı önde aşağıda kalan insanlar üşüdüğü için ısıtmanın sonuna kadar açılması sonucu oturduğum yerde terliyorum. Gelip duşumu alabilecek imkanım var çok şükür. Ama olmayanlar da var.
Tabi ki var neden dersen ben kucukken baraka da yasiyorduk biliyormusun baraka nedir... kar oturdugumuz barakayi gecerdi 2 metre... babam evin onunu acar kari temizler annem o karin ustunde ates yakip nasim becerdigini bilmiyorum gordugim bu ustune koca kazanda su kaynatip banyo yaptirirdi bize su azaldikca ustune eklerdi... herkes banyosunu yapip ensl son yine o kazanda kaynattigi suyu kovalara doldurup iceri legende camasirlari yikar ve ardindan biraz soguk cesmesen legene doldurup uzerine biraz kaynar elleri donmasin diye ekler durulardi... sular kesildiginde sokakdaki cesmeden tasirdik... sehir gibi yerde imkan yok demeyin hålâ

Konu kişisel temizlik oldu mu fakir edebiyatı yapılmazsa olmaz...

Nedense bu bahsedilen fakirler bir kalıp sabuna, 5 dakikalık su akıtmaya para bulamaz, ama binlerce liralık akıllı telefonlara falan bulur. Bırakın ya...

Sokaklarda yaşayıp aç gezecek seviyede değilse herkes asgari vücut temizliğine bütçe ayırabilir. Pisliğin bahanesi olamaz. Her bütçeye göre ürün var. Gidip de 500 liralık parfüm alın demiyoruz, 1 kalıp sabun kullanın yeter diyoruz pis kokmamaya.
Canim benim annem 2 metre karin altinda ates yakip koca kazani kaynatip yine yikardi bizi ve camasirlari... yasadigimiz ev de barakaydi... fakirlik bahane degil yani

"Bir milletin medeni olup olmadığını sokaklara bakarak anlayabilirsiniz " diyordu okuduğum bir kitapta.Aynen öyle.Temizlik imandan deriz sokaklarda çöp kutuları dururken yerler pislik içinde.Hala yandaki komşu ile alt katındaki üstüme sofra çırptın kavgası yapıyor.Sokakta gözünün içine baka baka burnuyla oynayan mı ararsın yere tüküren mi.Sorsan temizlik imandan gelir der.Bir akrabamız yurt dışında parkta sigara izmaritini yere atmış.polis hemen" turko no problem "diye uyarmış.Polis kimlik sorma geregi bile duymadan turk demiş.O kadar marka yapmışız yaniGerçekçi olmak lazım.Vatanımi seviyorum diyoruz ama kirlettigimiz deniz,havayı ormanı unutuyoruz.Gerçi dişini fırcalamayan,burnunu sildiği peçeteyi fırlatıp yere atan,kakalı bebek bezini piknik yerlerinde bırakan sayıları azımsanmayacak kadar çok olan bu kişilere yaptığının yanlış olduğunu da anlatamıyorsun.En yakınımda var çöpculer ne işe yarıyor.Temizlik vergisini boşa mı veriyoruz demişti.Ki aynı kişi kışın hafta da 1 banyo yapar.Banyodan banyoya üst değiştirir.Bana sürekli çamaşır yıkıyorum diye kızar sürekli duş alınca hasta olursun der.Cocuklarımi da yaz kış farketmez sürekli banyo yaptırırım.Cocuklari hasta edeceksin diye beynimi yer.Yahu sen yapmıyorsun anladık da karışma bi zahmet yapana da.Velhasıl temizlik şart!

Kristal deodorantlarda alüminyum tuzu var :KK43: Olamayanına ben denk gelmedim. Alterra kullanıyorum ama o da o kadar korumuyor maalesef.
Ben deotak kullnıyordum onun da formülü değişmiş kullanmayı bıraktım . En etkili deodorant deotak. Sebamedin alüminyum içermeyen deodorantı var o da iyi.

Back
X