Ben şunu anlamıyorum. Elbette herkes rahatsız olduğu konuları yazmakta özgür. Fakat ben bu forumda şunu anlamıyorum. Bu forumda insanlar sık sık rahatsız oldukları konuları anlatıyorlar; kimi ter kokan insanlardan rahatsız oluyor, kimisi çocuk gürültüsünden, kimisi kedi köpek tüyünden... Dikkatimi çeken konu şu; diyelim ki bir üye konu açtı çocuk gürültüsünden rahatsız oluyorum diye. O üye yere göğe sığdırılamıyor, herkes çocuklardan ne kadar rahatsız olduğunu anlatıyor. Hatta çoğu kişi çocuklara dair nefret söylemlerinde bulunuyor. Veya burada olduğu gibi ter kokan insanlarla ilgili konu açılıyor, herkes ter kokan insanlara ağzına geleni söylüyor. Ama mesela bir kediyle köpekle ilgili konu açılıyor; diyelim ki konuyu açan kişi komşusunun köpek- kedi tüyünden rahatsız, veya gürültüsünden veya oraya buraya bıraktığı dışkısından. O konuyu açan kişi hemen kınanıyor. Hemen yorumlar gelmeye başlıyor; "Sen hayvan düşmanısın, vicdansızsın, merhametsizsin", tarzı yorumlar. Niye ki? Ben gerçekten bunu anlamıyorum.