Kokan insanlar!!!

Uzun zamandır rahatsızım bu konudan. Toplu taşımalarda vs insanlardan gelen pis kokudan rahatsız oluyorum. Bugün öğürerek indim minibüsten. İnsan duş almaz mı veya bir deodorant kullanmaz mı??? Aklım almıyor neden yani? Günde iki kez yıkanırım deodorant rollon va ne varsa sürerim. Ekşi ekşi ter kokuları birbirine karışıyor.
Ayda 10 TL verip bir deodorant alınamıyor mu? Veya su sabun elimizin altında çok mu zor yıkanmak. Kısacası cıldıracagım. İçimden gelmiyor bir yere gitmek otobüse minibüse binmemek için.
Hele işyerlerındekıne ne dıosun.Allah onları ıslah etsın ne dıyım.Bıde bı kız cardı evli.Kocasıyla nasıl yatıyo ya dıodum.Hala düşünmekteyım.Su var sabun var.Sankı cekmek zorundayız.Temızlık ımandan gelır.

hayvanları küçümsediğiniz için mi şikayet ettiniz anlayamadım. ben hayvan kelimesini hakaret olarak göreceğinizi hiç düşünmemiştim.
işte hayvanseverlerin sevgisi bu kadar lafa gelince ben kedimin bokunu bile yerim derler ama hayvan lafına kib yaparlar.

köpek sevenler de saldırıya uğrayıncaya kadar..

Evet hanımlar yine şaşıramadım, şurada hiçbir konuyu konuşamıyorsunuz, mutlaka bir yerden sonra sizlere birşeyler oluyor ve hooop konu konuluktan çıkıyor, gelsin polemik, gitsin üsluplar.

Konu bazı insanların öz bakımlarına dikkat etmemesiydi, ne ara hayvanseverliğe, insan düşmanlığına geldi? Neyse sormamış sayın, ona da vardır bir sebebiniz nasılsa.
Konuyla alakalı yapılmış tüm raporlar değerlendirilecektir.

Iron Lady Iron Lady ,
konuyu kapatmak zorundayım kusura bakmayın lütfen, topiği açarken bu hale geleceğini tahmin etmemişsinizdir, tartışma çıkan konular kapatılır kuralını uygulamazsam biliyorum ki olası banlar sonrası burada birbirlerini alıntılayıp alıntılayıp kaldıkları yerden devam edecekler söz düellosuna.

Giyilen kumaş da çok etkiliyor kokuyu. Düzenli duş alanda bile polyester koku yapabiliyor. Gömlekleri ve üstleri mümkün mertebe pamuklu kumaştan giymek gerek, her markada her bütçeye göre var pamuklu kıyafet.

Giyilen kumaş da çok etkiliyor kokuyu. Düzenli duş alanda bile polyester koku yapabiliyor. Gömlekleri ve üstleri mümkün mertebe pamuklu kumaştan giymek gerek, her markada her bütçeye göre var pamuklu kıyafet.
Kesinlikle öyle ya. İnternetten bir kaç bir şey almıştım. Kumaşı sanırsam polyestermiș. Giydikten yarım saat sonra berbat kokuyorum resmen. Normalde terlesem bile kokmam ben yani. Kıyafetin kumaşı önemli gerçekten

Evet hanımlar yine şaşıramadım, şurada hiçbir konuyu konuşamıyorsunuz, mutlaka bir yerden sonra sizlere birşeyler oluyor ve hooop konu konuluktan çıkıyor, gelsin polemik, gitsin üsluplar.

Konu bazı insanların öz bakımlarına dikkat etmemesiydi, ne ara hayvanseverliğe, insan düşmanlığına geldi? Neyse sormamış sayın, ona da vardır bir sebebiniz nasılsa.
Konuyla alakalı yapılmış tüm raporlar değerlendirilecektir.

Iron Lady Iron Lady ,
konuyu kapatmak zorundayım kusura bakmayın lütfen, topiği açarken bu hale geleceğini tahmin etmemişsinizdir, tartışma çıkan konular kapatılır kuralını uygulamazsam biliyorum ki olası banlar sonrası burada birbirlerini alıntılayıp alıntılayıp kaldıkları yerden devam edecekler söz düellosuna.
Birine bir şey diyemiyorum mune banlanıcam korkusuna doğum günümde banladınız beni hiç insafınız yok :110:

Diyorum hep bir yasa gelmeli deoderant kullanmayanlara ceza gelmeli.

Atalarımız göçebe yaşamışlar.
Mecbur haftada bir belki on günde bir toplu su kaynayıp ailecek ancak yikanabilmisler.
Ama genlerden midir yoksa yerleşik hayata adapte olamamaktan mıdır nedir nüfusun büyük çoğunluğu hala haftada bir yıkanıyor bence.

Maalesef bizde insanlık hali deyimi kullanılıyor. İstismar ediliyor yani 😝 tamam insanlık hali. Hiç korkmam diyen bile kokabilir. Ama bu koku derdi, sadece tek tük insanlık hali denilen şeyden olsaydı, bizim de tek tük karşılaşmamız lazımdı bu insanlarla. Ama maalesef 😖

Bende üstünde yemek kokusu olan kadınlara dayanamıyorum Buram buram kızartma kokusu yada sarimsagimsi bir koku nasıl soğuyorum tanişsa bile

Burada kadınlar konu açıyor ya kocam yıkanmıyor 🤮ne yapmalıyım die kadınlara çözüm bulabilirsek bizde bu iğrenç koku ve insanlardan kurtulabiliriz🤔

Bir de o ter kokusunun üstüne deodorant sürmeseler. Daha da iğrenç kokuyor. Aynı kıyafeti 5 gün üst üste giyerse kokar insan bi kazak bir gün giyilir ikinci güne ten kokusu siner hiç bir zaman giymedim ikinci güne ki hiç terleyen biri değilim. Keşke insanlar biraz dikkat etse ya duş almak kıyafetleri yıkamak bu kadar zor olmamalı.

Haklisiniz ya. Gecen dolmusta bir amcanin yanına oturdum cebinden fistik cikarip cikarip yiyor midem kalktı. Fıstıktan soğudum.

Bu konuda bende çok dertliyim,sokakta markette, kendi aracım olduğu için dolmuş sorunum yok ,,ama böyle insanlarda da toplumdayım etrafımdakiler rahatsız olurmu diye bi düşüncede yok yani yok yok...kesinlikle haklısınız..

Artık her yer kolonya kokuyor inşallah memnunsunuzdur kolonya severler 😂

Back
X