Kokan koca

soradanbiriiste

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
16
Puanlar
3
Canım kadınlar bir konuda acil fikirlerinize ihtiyacım var. Evliliğimde 3. Yıla gireceğim ancak artık canıma yetti kocam inanılmaz kötü kokuyor. Teri ayrı ağzı ayrı yüzüne de söylüyorum kokuyorsun git duş al diyorum yatmadan alırım diyo anlatamıyorum. Aldığım deodorantın parfümün haddi hesabı yok. Az önce yine söyledim dışarı çıkacağız duş al öyle çıkalım dedim gelince alırım dedi ve girmiyor inatla. Gittim rolon getirdim al şunu sür diyorum yine yapmıyor. Bu konuda saçma bir inada bindirdi kendini. Ne yapayım bana akıl verin benim kelimelerim tükendi. En son az önce iyi de kötü kokuyorsun artık dedim surat salladı içeri gitti ama artık ben bıktım. Bana akıl verin nolur belki yaratıcı bir fikir gelir.

Okurken rahatsız oldum sizi düşünemiyorum.
Bunu yaşam tarzı haline getirmiş ve rahatsız değil sizin yapabileceğiniz çok birşey yok sanki ya katlanacaksnz ya bırakıp gidiceksiniz gibi.

Ee yuh kusura bakmayın ama iğrenç. 3 sene nasıl çektiniz. Direk koktuğunu ve buna artık tahammül edemediğinizi söyleyin. Dikkat etmediği sürece aynı yatağa bile girmeyin. Hala devam ediyorsa da bosayacaksiniz. Pis birini ne sebeple çekeceksiniz. Bu kadar süre dayanmaniz bile ilginç.

Eşimin iş yerinde böyle biri varmış aklıma o geldi işi gereği giriş çıkışlarda duş almaları gerekiyor diyo ki adam duştan çıkıyor hala çok kötü ve ağır kokuyo diyo
keske bu adam da giriste ve cikista yikanmasi gereken bir iste calissa. o zaman hersey daha iyi olabilirdi konu sahibj icin

Yapacağınız tek şey her gün temiz kıyafet giydirmek,adam kişisel temizliğine zaten dikkat etmiyor bir de her gün aynı kıyafetleri giyiyorsa böyle alışmıştır.Benim eşim her gün temiz kıyafet giyer işe giderken ki öyle kokan bir adam değildir de

Sizin evlilik bitmis zaten koku mu kaldi dert. Bir erkek, eşi/sevgilisi kokuyorsun dese bundan çekinmesi gerekir. Bu cinsel anlamda da ipuclari veriyor. Kimse begendigi/aşik oldugu birine kokmak istemez. Siz artik mahmut abi olmuşsunuzdur o adam icin. Sevgiliykenden beri kokuyorsa o başka ama sonradan saldiysa olay budur yani.

Benim için boşanma sebebi, sizi bilmem.

İnsanız hepimiz, terleriz de kokarız da. Ama günlük hijyen rutiniyle, ürünlerle falan en aza indiririz. Koktuğunu bildiği, eşini rahatsız ettiğinin farkında olduğu halde kişisel temizliğini yapmayan insanla ömür geçmez. Saygısı yoktur size.

hakim bunun kusur sayıp, direkt boşuyor

Eşiniz hijyen den dolayı mı yoksa bir hastalıktan dolayı mı kokuyor? Evlenmeden önce nasıldı?

Hep kişi kendi kokusunu anlamaz derler ama ben buna hiç inanmıyorum. Size gelecek kadar çoğaldıysa koku, sahibine gelmemesi imkansız. Belki ağız kokusu hariç. Adam pis ve temel hijyenden haberi yok, kendi rahatsız olmuyor belli ki. Depresyon durumunda kişisel temizliklerini ihmal edebiliyorlar ama bu kokuya çevresindeki diğer insanlarda tepki verir.

Bişey yapamazsın zorunada gitmiyor adamın hijenr önem veren insan değil yatağını ayır belki zoruna gider

Eşimin iş yerinde böyle biri varmış aklıma o geldi işi gereği giriş çıkışlarda duş almaları gerekiyor diyo ki adam duştan çıkıyor hala çok kötü ve ağır kokuyo diyo

Bazıları, üzerlerine suyu döküp çıkıyorlar. Keselenmekten, sabunlanmaktan bihaberler..

Hamama git çok eğlenceli vs diye özendirin belki gider

`