- Emoji Skoru
- 30.201
- Puanlar
- 438
- Konu Sahibi soradanbiriiste
Gıda üzerine olduğu için masterchef ve kahve dünyasına çalışıyorlarO nasıl bir iş?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gıda üzerine olduğu için masterchef ve kahve dünyasına çalışıyorlarO nasıl bir iş?
Ben bir muhabbete denk gelmiştim erkekler arasında, saçlarını sampuanlayıp çıkıyolarmış, şampuanın köpüğünü vücuttan akıtıyo ya saçından durularken onu yıkanmak sayan varBazıları, üzerlerine suyu döküp çıkıyorlar. Keselenmekten, sabunlanmaktan bihaberler..
Bizim şirkette de mavi yakalar iş çıkışı duş alıp günlük kıyafetlerine geçiyorlar. Ağır fiziksel aktivite gerektiren işlerde oluyor genelde.O nasıl bir iş?
Onu da denedim yemediHamama git çok eğlenceli vs diye özendirinbelki gider
İnan az kaldı boşanmaya. Bir ihtimal akıllanır belki diye umut ediyorum iştehakim bunun kusur sayıp, direkt boşuyor
Bizimkinde de herkes öyleymiş bembeyaz giyiniyorlar galoş eldiven falan ama iş yükleri ağır değilmiş o günkü iş kıyafetleri orda yıkanıyor buhar makinalarında falan kalıyormuş hijyen açısındanBizim şirkette de mavi yakalar iş çıkışı duş alıp günlük kıyafetlerine geçiyorlar. Ağır fiziksel aktivite gerektiren işlerde oluyor genelde.
Vallahi gitmiyor. Biri bana bunu söylese yerin dibine girerim adamın umurunda değilBişey yapamazsın zorunada gitmiyor adamın hijenr önem veren insan değil yatağını ayır belki zoruna gider![]()
Çıkış tamam da girişlerde neden gerekiyor onu anlamadım. Evinde dur alır işe gelir insan.Bizim şirkette de mavi yakalar iş çıkışı duş alıp günlük kıyafetlerine geçiyorlar. Ağır fiziksel aktivite gerektiren işlerde oluyor genelde.
Evlenmeden önce de farketmediniz mi ?soranlar olmuş ama cevap göremedim benOnu da denedim yemedi![]()
Çevresindeki insanlar da tepki veriyor 2ngün düzeliyor 3. Gün aynıHep kişi kendi kokusunu anlamaz derler ama ben buna hiç inanmıyorum. Size gelecek kadar çoğaldıysa koku, sahibine gelmemesi imkansız. Belki ağız kokusu hariç. Adam pis ve temel hijyenden haberi yok, kendi rahatsız olmuyor belli ki. Depresyon durumunda kişisel temizliklerini ihmal edebiliyorlar ama bu kokuya çevresindeki diğer insanlarda tepki verir.
İşte tam bu noktada ne yapmam gerektiğini şaşırmış durumdayım.Konuyu açar açmaz kokudan bayıldınız herhalde.
Bu yaşa kadar öğrenememişse bu saatten sonra zor , daha bunun yaşlılığı var.
Yıkanmayan insana parfüm deodorant işlemez, adam kokarcaya dönmüş umru değil.
Çıkış tamam da girişlerde neden gerekiyor onu anlamadım. Evinde dur alır işe gelir insan.![]()
Sizin evlilik bitmis zaten koku mu kaldi dert. Bir erkek, eşi/sevgilisi kokuyorsun dese bundan çekinmesi gerekir. Bu cinsel anlamda da ipuclari veriyor. Kimse begendigi/aşik oldugu birine kokmak istemez. Siz artik mahmut abi olmuşsunuzdur o adam icin. Sevgiliykenden beri kokuyorsa o başka ama sonradan
İş arkadaşına çözüm var da ben biraz sıkıntılıyım bu konudaOfff böyle bir iş arkadaşımız vardı. Çok kötü kokardı. Yaz kış o koku vardı. Yazın yine camı açardı, kışın asla cam falan açmaz bir de masasının altında ısıtıcı açardı. Odasını gittik mi nefes almadan çıkardık.
Hep derdim ya bu adamın karısı bu kokuyu almıyor mu diye. Alıyorlarmış meğer... Alınmayacak gibi değildi gerçi.
Ha bi de o adam kıyafeti de kolay kolay değişmezdi![]()
Evlenmeden önce de farketmediniz mi ?soranlar olmuş ama cevap göremedim
Güzel fikir deneyeceğimAl bir fırça ve araba yıkama makinesi
Üzerine omo dök fırçalaya fırçalaya yıka(ironi)
Koca adam da bilsin artık koktuğunu yaw
Bırakmadan önce son bir umut var mıdır? Onu bulmaya çalışıyorum aslındaOkurken rahatsız oldum sizi düşünemiyorum.
Bunu yaşam tarzı haline getirmiş ve rahatsız değil sizin yapabileceğiniz çok birşey yok sanki ya katlanacaksnz ya bırakıp gidiceksiniz gibi.