• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kokan koca

Tam olarak bunu anlatmaya çalışıyorum aslında. SÖYLÜYORUM yahu kaç bin kez artık ben ar eder oldum. Ama sanırım benim lugatımdaki kelime dağarcığım yetmiyor. Ben de spesifik bir yorum gelirse onu uygularım umuduyla sordum burada. Boşan diyor herkes e iyi de istediğim bu değil ki. Boşanmak istesem bunun kusur sarıldığını haklı olanın ben olduğumu da biliyorum. Ama boşanmadan acaba düzelir mi? Bin bilsem de bir bilene danışayım belki benim kaçırdığım bir konu vardır diye yazdım. Herkes nasıl dayandın boşan tü kaka arkadaşlar durumun vehametinin inanın farkındayım. Hem de sizin hayal edemeyeceğiniz kadar.
cok güzel kokan baya kalici dus jelleri var bir arastir derim .Sivi sabununa kadar özel kokulu al ve üstünde dur yapmiyor deme banyoya koy mecburen yapacak kisisel ihtiyac bu gerekirse hergün alacak bunun kalp kirmayla bir alakasi yok sart !

Aslında konu benim Mahmut abiye dönmemden daha vahim. Yetiştiriliş tarzı ve kendini geliştirmeme. Bunun normal olduğunu söylemiş anne kişisi ona. Nitekim kendisi de çok farklı değil bu konuda. Onu savunmak vs değil amacım ama durumun sizin düşündüğünüz gibi olmadığına da eminim. Bir başkasının yazısını okumuş olsam ben de aynen sizin gibi düşünürdüm. Bakalım değiştirebilecek miyim
böyle biri daha kisisel hijyen olarak gelismemis dahasini düsünemiyorum

Adam olsa annesinin evinde olurdu sor bi annesine küçükken demi alıştırmamışlar hani valla allah sabır versin sana da böyle devam etmez o ne öyle ya
Annesi de aynı. Ben çok sonradan fark ettim. O da kokuyo kahretsin. Kendi temiz değil ki evladına temizlik öğretsin

Koku çok hassas bir konu biriyle tanışmaya gittim adam geldi oturduk ama açık havada bir koku geliyor ve çok yakın oturmamamıza rağmen umursamadım. 2. buluşmada bilerek sinemaya gidelim dedim yan yana oturunca emin olurum diye ki öyle de oldu adam duş alıp gelmiş ama bir koku var anlatamam film arasında elime kolonya yine fayda etmedi film bitene kadar ıslak mendil gezdirdim elimde bayılmamak için😃 Eve geldiğim gibi saçma sapan bir bahaneyle bitirdim kıyamadım kokuyorsun demedim 🤮

Annesi de aynı. Ben çok sonradan fark ettim. O da kokuyo kahretsin. Kendi temiz değil ki evladına temizlik öğretsin
Bacim sen de bir KBB'ye gözük bu kadar fark etmemek de garip yani...

Canım kadınlar bir konuda acil fikirlerinize ihtiyacım var. Evliliğimde 3. Yıla gireceğim ancak artık canıma yetti kocam inanılmaz kötü kokuyor. Teri ayrı ağzı ayrı 🤢 yüzüne de söylüyorum kokuyorsun git duş al diyorum yatmadan alırım diyo anlatamıyorum. Aldığım deodorantın parfümün haddi hesabı yok. Az önce yine söyledim dışarı çıkacağız duş al öyle çıkalım dedim gelince alırım dedi ve girmiyor inatla. Gittim rolon getirdim al şunu sür diyorum yine yapmıyor. Bu konuda saçma bir inada bindirdi kendini. Ne yapayım bana akıl verin benim kelimelerim tükendi. En son az önce iyi de kötü kokuyorsun artık dedim surat salladı içeri gitti ama artık ben bıktım. Bana akıl verin nolur belki yaratıcı bir fikir gelir.
Hastalıktan dolayı mı hijyenden dolayı mı önce bunu bilmek gerekiyor gerçekten

Bir keresinde 20’li yaşlarımdayken birisi ile buluşmuştum, first date yani Z kuşağı tabiri ile 😅 adam yakışıklı ve zengindi ama karşı masamda oturmasına rağmen iğrenç bir kokusu vardı. Hani bazı insanların ağır bir kokusu olur ya, iyi ki parfüm falan sıkmamış da görmüştüm gerçeği o anda..çünkü diğer kriterleri iyiydi bayağı ama bu adamla aynı yatağı paylaşacağız sonuçta ki ter kokusuna da benzemiyordu, bazı insanların kendine has ten kokusu olur ya onunki çok ağır ve rahatsız ediciydi. Ten uyumu diye bir şeyin olduğunu o zaman anladım. Sizinkisi hijyen +ten uyumu sorunu da olabilir ?

Eeee tamam işte banyo yapıp çıkmayı bile külfet gören adamı ne diye miğdeniz kalka kalka 3 sene çektiniz,sizde normal değilsiniz kabul edin ya da arkadaşların dediği gibi bir KBB görünün.....

ay onda değil ailede direk sıkıntı kız hiç fark etmedin mi evlenmeden önce fln
Evet bende onu merak ettim. Gezip dolaşmadılar mı hiç mi sarılmadılar ne bileyim çok dip dibe olmaya da gerek yok, yanında otursa kokusunu alır 🤣

Size kokuyorsa çevresine de kokuyordur. Arkasından iyi dalga geçip laf söylüyorlardır. Kocaman kaç yaşına gelmiş adam çevre tarafından kokudan dolayı konuşuluyordur. Sizin içinde utanç verici olmalı :/ hijyenine dikkat etmiyorsa dişlerini de fırçalamıyordur muhtemelen

Bir keresinde 20’li yaşlarımdayken birisi ile buluşmuştum, first date yani Z kuşağı tabiri ile 😅 adam yakışıklı ve zengindi ama karşı masamda oturmasına rağmen iğrenç bir kokusu vardı. Hani bazı insanların ağır bir kokusu olur ya, iyi ki parfüm falan sıkmamış da görmüştüm gerçeği o anda..çünkü diğer kriterleri iyiydi bayağı ama bu adamla aynı yatağı paylaşacağız sonuçta ki ter kokusuna da benzemiyordu, bazı insanların kendine has ten kokusu olur ya onunki çok ağır ve rahatsız ediciydi. Ten uyumu diye bir şeyin olduğunu o zaman anladım. Sizinkisi hijyen +ten uyumu sorunu da olabilir ?

Evet bende onu merak ettim. Gezip dolaşmadılar mı hiç mi sarılmadılar ne bileyim çok dip dibe olmaya da gerek yok, yanında otursa kokusunu alır 🤣
Daha önce de 3 5 kişiye yazdım sana da yazayım 🤣 haftada 1 görüşürdük temiz gelirdi parfüm de kullanırdı. Doktora gittik bakalım ne çıkacak

Bir keresinde 20’li yaşlarımdayken birisi ile buluşmuştum, first date yani Z kuşağı tabiri ile 😅 adam yakışıklı ve zengindi ama karşı masamda oturmasına rağmen iğrenç bir kokusu vardı. Hani bazı insanların ağır bir kokusu olur ya, iyi ki parfüm falan sıkmamış da görmüştüm gerçeği o anda..çünkü diğer kriterleri iyiydi bayağı ama bu adamla aynı yatağı paylaşacağız sonuçta ki ter kokusuna da benzemiyordu, bazı insanların kendine has ten kokusu olur ya onunki çok ağır ve rahatsız ediciydi. Ten uyumu diye bir şeyin olduğunu o zaman anladım. Sizinkisi hijyen +ten uyumu sorunu da olabilir

Esasında hormonal bişi muhtemelen. Bakalım yatın öbür gün çıkacak sonuçlar

Back
X