- Emoji Skoru
- 224.432
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi soradanbiriiste
Rahmetli babamın da insülin ilacı yüzünden değişik bir kokusu vardı ama pislik gibi değildi, direkt ilacın kendi kokuyodu.tiroid ilacı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rahmetli babamın da insülin ilacı yüzünden değişik bir kokusu vardı ama pislik gibi değildi, direkt ilacın kendi kokuyodu.tiroid ilacı
Bende tiroit hastasıyım üstelik günde 200 mg içecek kadar yüksek Hiç öyle kokmam,ne eşimden ne de gelip gidip sarılan çocuklarımdan hiç öyle bir kötü tepki almadım.Yediği, içtiği,hijyeni tam yapmadığı,hormonlarla alakalı olabilir....Tiroit hastasıydım senelerce hiç kötü kokmadım. Günlük duş alan bir insan kokmaz. Babanız muhtemelen haftada bir yıkanıyor, abdestte koltuk altı kokusunun bir alakası yok.
Bir de tabii erkeklerin bir kısmı koltuk altı tüylerini almıyor o da koku yapıyor. Erkeklerin de koltukaltı tüylerini alması lazım aslında
okurken ben rahatsız oldum.Okurken rahatsız oldum sizi düşünemiyorum.
Bunu yaşam tarzı haline getirmiş ve rahatsız değil sizin yapabileceğiniz çok birşey yok sanki ya katlanacaksnz ya bırakıp gidiceksiniz gibi.
En kısa sürede hastaneye götüreceğim. Ben de şüpheleniyorumO zaman sorun daha farklı bir şey galiba.
Yani olay sadece yıkanmamak veya deodorant kullanmamak değil.
Detaylı bir muayene olması lazım.
Salya akma sorunu var. Kıllı bir adam da değil. Kilo konusuna ben de sinir oluyorum ben de su içsem yarıyorBagirsak kurdu icin burun kasintisi ve salya akmasi gibi belirtiler aranir. Cig kabak çekirdeği yedirin bol bol.
Kilo alamamasi metabolizmasinin asiri hizli calismasindan kaynaklidir muhtemelen (cok sinir oluyorum kilo alamayanlara)
Cok asiri terleme gibi bir ozelligi var mi?
Vucudu killi mi?
Çocuk varmı diye sormuştum amaCanım kadınlar hepinize ayırdığınız vakit için teşekkür ederimyorumlarınızı ve fikirlerinizi dikkate alacağım. İyi ki varsınız
Görmemişim özür dilerim. Çocuk düşünmüyorum
Eşin kilolu muBelki inanmazsın evde duş jeli stoğu varkullanıyor da işin garibi. Hormonal bişi mi bilmiyorum henüz doktora gitmeye ikna edemedim
Aksine çok zayıfEşin kilolu mu
Cok zayif olmasi da vucudunda bir dengesizlik olduğunu gosterebilir hormonlari açısından o yuzden bence kan tahlili verin tumden tum degerlerine bakılsınAksine çok zayıf
Fizyolojik bir problemden kaynaklanıyor olabilir mi? Ne kadar uzun süre insan yıkanmadan durabilir ki. Benim midem çok bulanır kötü kokudan yanında duramazdım. Siz güzel bir şekilde rencide etmeden söylemenize rağmen hala bir sey yapmıyorsa sizin kocanız pis malesef. Duş almadan birlikte bir yere gitmeyin, yatağınizi ayırın. Başka bir yere veya kendinize sıkıyormuş gibi yapıp üzerine parfüm sıkın.Canım kadınlar bir konuda acil fikirlerinize ihtiyacım var. Evliliğimde 3. Yıla gireceğim ancak artık canıma yetti kocam inanılmaz kötü kokuyor. Teri ayrı ağzı ayrıyüzüne de söylüyorum kokuyorsun git duş al diyorum yatmadan alırım diyo anlatamıyorum. Aldığım deodorantın parfümün haddi hesabı yok. Az önce yine söyledim dışarı çıkacağız duş al öyle çıkalım dedim gelince alırım dedi ve girmiyor inatla. Gittim rolon getirdim al şunu sür diyorum yine yapmıyor. Bu konuda saçma bir inada bindirdi kendini. Ne yapayım bana akıl verin benim kelimelerim tükendi. En son az önce iyi de kötü kokuyorsun artık dedim surat salladı içeri gitti ama artık ben bıktım. Bana akıl verin nolur belki yaratıcı bir fikir gelir.
Önceki yorumlarda böyle yazmış konu sahibi.konu sahibi başta yıkan dediğinde kaçtığını yıkanmadığını söylemişti, şimdi ne ara yıkanıyor da yine de kokuyor oldu anlamadım.
İşin garip tarafı adamı ben kendim yıkadım lifledim vallahi duştan çıktım yine kokuyordu. Anlamadım ben bu işten bişi![]()
anladım orayı kaçırmışım, zorla duşa soktuğundan bahsediyordu da baştaÖnceki yorumlarda böyle yazmış konu sahibi.
Adam hiç yıkanmıyor değil ya. Duş aldıktan sonra da kokuyor onu anlatmaya çalışıyorumkonu sahibi başta yıkan dediğinde kaçtığını yıkanmadığını söylemişti, şimdi ne ara yıkanıyor da yine de kokuyor oldu anlamadım.