- 8 Kasım 2014
- 4.865
- 10.579
- 408
- Konu Sahibi Liona Esposito
-
Ben makinanın perde ayarında yıkuyorum 40 derecede yani birde cosla tül kullanıyorum hiç yumuşatıcı koymam koku da olmadı hiç siz 40 ta deneyip cosla ile atın birde umarım koku giderKızlar 1 hafta önce tüllerimi ve kenarlarındaki fonları makineye atıp yıkadım taktım ama ertesi gün sasımsı bi şekilde kokmaya başladı, böyle kötü kötü koktu.
Internette araştırdım yumuşatıcı kullanımı sasımsı bi koku yapar demişler. Halbuki annemin evinde biz yumuşatıcı kullanırdık ama hiçte öyle olmazdı mis gibi yumuşatıcı kokardı.
Neyse çıkardım tekrar yumuşatıcı olmadan sadece deterjanla yıkadım, hatta bi durulama fazladan yaptım. Ama yine aynı koku.
Başına böyle bi şey gelen var mı? Her deterjan her tüle perdeye gelmiyor mu?
Neyle yıkayım ben bunları da böyle kötü koku yapmasın? Mis gibi kokmasını da beklemiyorum artık kötü koku yapmasın yeter. Bir de ben 30 dk da 30 derecede yıkadım bunun bi alakası var mıdır ki?
Bana çözüm bulun yoksa çıldırıcam
40 dereceyi deneyin birde yumuşatıcıyı durulama suyuna mı katıyorsunuz yoksa ilk çalıştırdığınızda mı?Kızlar 1 hafta önce tüllerimi ve kenarlarındaki fonları makineye atıp yıkadım taktım ama ertesi gün sasımsı bi şekilde kokmaya başladı, böyle kötü kötü koktu.
Internette araştırdım yumuşatıcı kullanımı sasımsı bi koku yapar demişler. Halbuki annemin evinde biz yumuşatıcı kullanırdık ama hiçte öyle olmazdı mis gibi yumuşatıcı kokardı.
Neyse çıkardım tekrar yumuşatıcı olmadan sadece deterjanla yıkadım, hatta bi durulama fazladan yaptım. Ama yine aynı koku.
Başına böyle bi şey gelen var mı? Her deterjan her tüle perdeye gelmiyor mu?
Neyle yıkayım ben bunları da böyle kötü koku yapmasın? Mis gibi kokmasını da beklemiyorum artık kötü koku yapmasın yeter. Bir de ben 30 dk da 30 derecede yıkadım bunun bi alakası var mıdır ki?
Bana çözüm bulun yoksa çıldırıcam
Pis su nasil karışıyor ki ilk kez duydumMakina suyuna pis su karışmıştır. Benim de bir kere öyle olmuştu.
Ilk calistirirken orta göze koydum durulama suyuna degil ama annemlerin evinde boyle olmazdi hic...40 dereceyi deneyin birde yumuşatıcıyı durulama suyuna mı katıyorsunuz yoksa ilk çalıştırdığınızda mı?
Alo toz deterjan uygun mudur?30 dk çok az..makinelerde perde ayarı var ondan deneyin birde toz deterjan Kullanın..
O beyaz sabun makinenin içindeki o delik delik yerleri falan tıkamaz degil mi zarari olur mu?Perdelerinizi makinaya atın ve makinanin içine 1 kalıp beyaz sabun koyun hem tertemiz yapıyor hem yumuşacık. Birde perdeleri makinadan çıkarır çıkarmaz dısarida kurutmadan takın o zaman ütü de gerekmez.
Durulama suyuna katın o zaman derim ilk başta katmayın ilk başta katınca su alıp boşaltıyor sürekli koku kalmıyor ben hep durulama suyuna katıyorum takip edip durulamaya geçtiği an katıyorum ,eğer annenlerin makinesi eski makinelerden ise onlar bence daha güzel yıkıyor eski yumuşatıcılar daha güzeldi birde daha katıydı şimdikiler su gibi.Ilk calistirirken orta göze koydum durulama suyuna degil ama annemlerin evinde boyle olmazdi hic...
Mesaj tekrarı.Ilk calistirirken orta göze koydum durulama suyuna degil ama annemlerin evinde boyle olmazdi hic...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?