Kokan tüller ve perdeler!

O beyaz sabun makinenin içindeki o delik delik yerleri falan tıkamaz degil mi zarari olur mu?
Yani ben kullandığımda öyle bir zarar görmedim.Yavaş yavaş eridiğini için sabunun yarısı perdeyle çıktı ve perdelerimi pırıl pırıl yapmıştı mis gibi sabun kokması da cabası.

Canım kumasindan olabilir. Bence kumasindansa ne kadar yikasan da kokar. Üstüne oda parfümü sık uzaktan ama tabi leke yapmasin.

Ben tullerimi ariel beyazlar için olan toz deterjanla yikiyorum sadece başka hiç birşey kullanmıyorum yumuşatıcı falan kullanmıyorum. 1 ay sonra bile(sigara çok içildiği halde) mis gibi kokuyor dokundukca.

Makinazı da boş yıkatın bazen makina da koku yapıyor.
Tüllere de spreye yumos koyun tüllerinize oda sprayi gibi sıkın

Aynı sorun benim başıma da geldi. Ben de tüller de güzel koksun diye ne zaman yumuşatıcı koysam iğrenç nemli rutubetli bir kokusu oldu.

Sadece deterjan yeterli sanırım

Hatta perde yıkamaya korkar oldum

Bir iki defa makineye attım malesef olmamıştı sürekli perdeye parfüm sıkıp camlari açık bırakarak havalandirdim

Merhaba üzerinden 2 yıl geçmiş ama aynı sorun arada benimde başıma geliyor.en son dün yeniden tekrarlayınca birde nete bakayım dedim.kadife perdeleri yıkadığımda ilk olarak başıma gelmişti çıkartıp tekrar yıkadımve kuruduğundan emin olana kadar alıp asmadım mis gibi koktu. Ekstrafor yerleri ve kenar dikişleri kalın olduğu için ıslak kalıp koku yapıyor en son buna karar verdim.üzerinde kartonpiyer varsa oda rüzgar akışını kesiyor olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…