kokereç

cankiz77

GöRKeM'iM...
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
111
Puanlar
323
anadolu yakasında en iyi kokoreç nerede yenir...geçenlerde bir kokoreç yedim ığğğğkkk o neydi öle damağımda yağ tabaksı dondu o hissi 2 günüzerimden atamadım biş yiyemedim nasılbişeydi öle:D:44:

Anadolu yakasını bilmiyorum ama istiklal caddesinin aşağısındaki tünelde Akdeniz kokoreç var biliyor musun bilmiyorum.Ben kokoreçi oradan başka yerde yemem çok lezzetli tavsiye ederim.

ayyy oralar bana çokuzak yaw:(

Anadolu yakasında kadıköyde MERCAN DA yenir denersen bir daha bırakamayacaksın :1:

Ben kadiköy şampiyon diyorum, gerçi şampiyonun tüm şubeleri aşağı yukarı aynıdır, tedarikçi aynı olduğu için.
Ben normalde koko falan yemezdim, tiksinirdim. Taki eşim ısrar edip nerdeyse zorla yedirene kadar:1: Şimdi gece birden esiyo gidip koko midye ne kadar zararlı olma ihtimali olan şey varsa yiyip dönüyoruz, müdavimi olduk desem yeri:7:

kadıköy mercanda yiyodum dedim gibi en son yediğim şekli yukarda yazmıştım bo<muşlr artık...kazaskerdeki evet güzel orda 1 kere yedim şampiyona ise hiç gitmedim orası bana kokoreççi gibi gelmiyor nedense

Back
X