o ayrı onu harcamam lenn
amacm 3.aya kadar kalın bı bılezık daha yapmak
nasılsın cnm
iyiyim canım sende iyisindir umarım
çok şükür cnm sabah gergındm ama şimdık ıyyım
ee neler edıon bakım
ev işlerı yemek derdn yok galıba hıc demıonn
temizlik yapmıyorum açıkçası. eşimin yıllardır yardımcısı olan bi ablamız var. bırakmak istemedik çünkü aile gbiyiz. kocası rahmetli olmuş ikide çocuğu var. o haftanın iki günü geliyo temziliği yapıyo kafasına göre nasıl isterse. bizde onların herşeyini karşılıyoruz çocukların eğitim masrafı da bizde. ben ütü ve yemek yapıyorum. eşimin kıyafetleriyle ilgili herşey bende yıllardır ben giydiririm hemen hemen her gün ben alrırım zaten hep vs. yemek konusunda da elim çabuktur herşeyi de beceririm onda da sıkıntım olmuy. eşim de yapar zaten yardmıcı olur. yardmıcımız ben yapayım yoruluyosunuz diyo ama istemiyoruz şimdilik. hamilelik dönemimde o halledecek zaten şimdi rahat olsun diyoruz
günaydın kızlar ayy hıc keyfım yok ctesılerden nefret edıyorum
anladım cnm ne güzel yardımcının olması kolay olur hem sevapta cok ıyı etmışsınız
niye çalışıyosun diyemi nefret ediyosun. valla alıştık onlara biliyomusun bırakamıyoruz. çocukları da çok efendiler çocuğumuz gbiler artık yıllardır. kız üniversite sınavına girecek 18yaşına girdi. onu hazırlıyoruz iyi de bir dershaneye kaydettirdim yazın. harıl harıl çalışıyor. erkek de liseye gidiyo. lise2de. o da başarılı. iyi okullar kazansınlar istiyoruz. bugün de çağırdım. birlikte kahvaltı yaptık. alışverişe götürcem şimdi çocukları. eksikleri falan varsa alayım. eşimin de iş görüşmeleri var onları halletsin ben gezeyim
evt cnm
Allah razı olsun sızden bu arada ben kk ya cok gıremıycem yakalandım ve son uyarımı aldım
hello kızlar cepten gryrm bi selam vrreym dedım ama kımsckler yok sanm. Ogluşla uyku keyfı yapyrz öptk szleriii
evt cnm
Allah razı olsun sızden bu arada ben kk ya cok gıremıycem yakalandım ve son uyarımı aldım
paşann ii maşşallah bugnde babannede ssabah krese gıtmstı kısme gıtmemms omur tekmısss aradılr aldı babannesı:):)
aaakız böcuk manyakmı o neyaaa eyy allam yaa babasınınn kızmısında atyor ay allhm su mubarek gundee sen bolelerını ıslahhh et bızlerede sabır verrrbende nısana ucak bıletı alacktım 23 nısanda 3 gun yıne ank ya kacıcaktım sırket tatıl gununee egıtım koymus sınır oldum yaaaaa moralım bozuldu ztn 3 luk tatıllerı zor buluyorzz
nessemm affetinmm. mubarek gün..
hpinizin kandili mubarek olsun arkadaşlarım..
böcük plan bildiremiorum cnm..
evime çok geç gidiorum..
kardeşim yurt dışından geldi..
annem ameliyat oldu ..
katarakt ameliyatı mercek takıldı gözlerine..
otel nıyetıne kullandım evi..
bugunde annemlerde olucam.. yarın evimm evim güel evimi.. parlatmaya gidicem..
çamaşırım birikti cnm.. toz sil süpür...
yarınaa...
kız k.v de oldu o ameliyattan şimdi cin gibi herşeyi görüyor önceleri biraz ağrıyor felan kızarıyor ama korkma hemen alışır sakın peçete ile gözüne baskı yapmasın bide buhar yemek buharında durmasın gözüne baskı yapmasın hemen alışır geçmiş olsun.
ben bu face ve twitt muhabettlerını hıc sevmıyorum banane ne ya mıcıyomusun gezıyomusunn cok gereksız gelıyor bana
tabı bu benım dusuncem msn bıle kırk yıl da kullanan bırı olarak
evet cnm kızarıor ağrıor... buhardan su kaşımak yasak 15 gun herşey.. banyoda yapmıcak..
sona diğer gözü...
rabbim şifa versin
valla gözler çok parlak güzel oluyor herşeyi görüyor artık...evet kaşımasın sulanırsa bile peçete ile baskı yapmasın düzeliyor alışıyor...
vayy iskenderun okdar geliştimi kız göz ameliyatı felan şaşırdım...burada dünya göz var o yaptı kaynanatörü...
buarda esmacım seni çok özledim.
Günaydın kızlar ben döndüm tatil bitti...
nasılsınız herşey güzeldi hiç gelesim yoktubakalım bugün nasıl geçicek.
bebeğime 4 boyutlu çektirdim öle gittim kızlar tatile herşey yolunda Allahıma şükür hatta bir hafta önde gidiyor dedi ...geçen hafta 22.hafta dedi artık bunu ele alıcaksın dedi...
tetanozda vuruldum diğer ay 2.yi vurdurcakmışım...
sizler naptınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?