Kokoşş Hatunlar Kulübü

çok şükür cnm sabah gergındm ama şimdık ıyyım
ee neler edıon bakım
ev işlerı yemek derdn yok galıba hıc demıonn

temizlik yapmıyorum açıkçası. eşimin yıllardır yardımcısı olan bi ablamız var. bırakmak istemedik çünkü aile gbiyiz. kocası rahmetli olmuş ikide çocuğu var. o haftanın iki günü geliyo temziliği yapıyo kafasına göre nasıl isterse. bizde onların herşeyini karşılıyoruz çocukların eğitim masrafı da bizde. ben ütü ve yemek yapıyorum. eşimin kıyafetleriyle ilgili herşey bende yıllardır ben giydiririm hemen hemen her gün ben alrırım zaten hep vs. yemek konusunda da elim çabuktur herşeyi de beceririm onda da sıkıntım olmuy. eşim de yapar zaten yardmıcı olur. yardmıcımız ben yapayım yoruluyosunuz diyo ama istemiyoruz şimdilik. hamilelik dönemimde o halledecek zaten şimdi rahat olsun diyoruz

günaydın kızlar ayy hıc keyfım yok ctesılerden nefret edıyorum

anladım cnm ne güzel yardımcının olması kolay olur hem sevapta cok ıyı etmışsınız

günaydın kızlar ayy hıc keyfım yok ctesılerden nefret edıyorum

anladım cnm ne güzel yardımcının olması kolay olur hem sevapta cok ıyı etmışsınız

niye çalışıyosun diyemi nefret ediyosun. valla alıştık onlara biliyomusun bırakamıyoruz. çocukları da çok efendiler çocuğumuz gbiler artık yıllardır. kız üniversite sınavına girecek 18yaşına girdi. onu hazırlıyoruz iyi de bir dershaneye kaydettirdim yazın. harıl harıl çalışıyor. erkek de liseye gidiyo. lise2de. o da başarılı. iyi okullar kazansınlar istiyoruz. bugün de çağırdım. birlikte kahvaltı yaptık. alışverişe götürcem şimdi çocukları. eksikleri falan varsa alayım. eşimin de iş görüşmeleri var onları halletsin ben gezeyim

evt cnm
Allah razı olsun sızden bu arada ben kk ya cok gıremıycem yakalandım ve son uyarımı aldım

hello kızlar cepten gryrm bi selam vrreym dedım ama kımsckler yok sanm. Ogluşla uyku keyfı yapyrz öptk szleriii

Günaydın kızlar ben döndüm tatil bitti...

nasılsınız herşey güzeldi hiç gelesim yoktu bakalım bugün nasıl geçicek.

bebeğime 4 boyutlu çektirdim öle gittim kızlar tatile herşey yolunda Allahıma şükür hatta bir hafta önde gidiyor dedi ...geçen hafta 22.hafta dedi artık bunu ele alıcaksın dedi...

tetanozda vuruldum diğer ay 2.yi vurdurcakmışım...
sizler naptınız...

Gitme eğitime mecburmusun ala ala zaten insanın işte kafası yoruluyor sanki eğitimde herkes dinliyor..

niye artık kimse gelmiyor topiğe üzüldüm yaa tam işler bitti tatil bitti derken siz yoksunuz...

kız k.v de oldu o ameliyattan şimdi cin gibi herşeyi görüyor önceleri biraz ağrıyor felan kızarıyor ama korkma hemen alışır sakın peçete ile gözüne baskı yapmasın bide buhar yemek buharında durmasın gözüne baskı yapmasın hemen alışır geçmiş olsun.

evet cnm kızarıor ağrıor... buhardan su kaşımak yasak 15 gun herşey.. banyoda yapmıcak..

sona diğer gözü...

rabbim şifa versin

ben bu face ve twitt muhabettlerını hıc sevmıyorum banane ne ya mıcıyomusun gezıyomusunn cok gereksız gelıyor bana
tabı bu benım dusuncem msn bıle kırk yıl da kullanan bırı olarak

katılıyorum bende sevmiyorum yok ece erken şunu yazmış yok gülben ergen bunu yazmış magazinler bile orayı takip edii...

her akıllarına geleni yazıyolar okdarda takipçisi varki ben üye bile olmadım aptalca geldi...

evet cnm kızarıor ağrıor... buhardan su kaşımak yasak 15 gun herşey.. banyoda yapmıcak..

sona diğer gözü...

rabbim şifa versin

valla gözler çok parlak güzel oluyor herşeyi görüyor artık...evet kaşımasın sulanırsa bile peçete ile baskı yapmasın düzeliyor alışıyor...

vayy iskenderun okdar geliştimi kız göz ameliyatı felan şaşırdım...burada dünya göz var o yaptı kaynanatörü...

buarda esmacım seni çok özledim.

iskenderunda yok cnm .. antakyada var.. göz hastanesi.. orda oldu..

bende seni özledim.. şekerim..

günaydın herkese

bebişin iyi olmasına çok sevindim canım

esma çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…