Kokoşş Hatunlar Kulübü

kızz soğuklara maruz kaldın sen ??

Aman dikkat et..bbrek ağrısı çok feci bol bol su iç..
hee o karda kışta kimse gelmedi ben sf gibi işe geldim olacağı buydu
saol tatlımmm

hoşgeldinn meloşş özledim kıızz naptın annat hele
saol tatlım ahh ayaklarım her mevsim buzdur ısınmaz benim

alyam bende özledim valla.
napim ilk hafta oğluşla uğraştım. hastaydı ya cuma akşamı dr. gittik.
bakıma aldım sıpayı ama bana inat yaptı yemeklerini yemedi.
oyunla binbir güçlükle yedirdim yemeğini.
2. hafta tam oğlanı krelşe gönderip temzilik yapacaktım ben hastalandım.
düzelirim dedim daha kötü oldum.
sadece perşembe günü kreşe gönderdim ve alışverişie çıktık eşimle.
oğluşa dolap ve kıyafet aldık eşimle. o günde kar yağmıştı. biraz kartopu oynadık.
akşama işimiz anca bitti. kreşe gidip oğluşu aldık.
beni görünce nasıl ağlıyor.
ama kreşte yemeğini yemiş uyumuş.
nazı sırf bana.
düne kadar halsizdim hep. oğlanı kıyıp kreşe göndermedim dinlenemedim.
dünde annem hastaymış çağırdı.
baba oğul evde bıraktım anneme gittim.
abim geldi odunlarını kırdı ben toparladım biraz. abimle bize geldik.
böyle geçti işte.

Son düzenleme:
haziran 4 e çekti cnm cım...11 di normalde ama 4ünde hayırlısyla olucak inş.

sen naptın bakalım iş güç nasıl...

benim gibi haziran annesi olacaksın yani hadi inşallah sağlıkla al paşayı kucağına...

ben bildiğin üzere böcüklerle uğraşıp duruyorum okul ev arası git gel yapıyorum...

bugün okullar açıldı benim de mesai başlamış oldu...

en ağır mesai annelik 24 saat full çalışıyorsun ama zevkle bıkmadan yapıyorsun...

ayy mirayyyy ikizler burcu olacak senin paşa da oyyyy Rabbim kolaylık versin

selam kkızlar nasılsınızzz işler youn anca ACABILDIM yorucu ama guzel bir haftasonu gecırdık dun seferıhısara gıttık denız ahavsı aldık arkdslrlaa omure yaradı sureklı bahcede kosussturdu:):)

bende cok hastaydım ama yınedeee takıldım hehehe opuyorum hepınızı buarada yıne herkes kaçakk:)

güneş nabr kıssss? tatilde çok istedim yanına gelmeyi ama sadece 1 gün dışarı çıkabildim.
onda da koşturmaktan nasıl akşam oldu anlamadım.
karabağlara gittik dolap bakmaya.
oy oyyyy çok pahalı orda.
kemeraltına gittik. minadan beşiğini almıştık dolabını ordan aldım. en azından takım oldu.
şimdilik 2 kapaklı önümüzdeki ayda tek kapaklısını almayı düşünüyorum.
geldi kuruldu yerleşmeyi bekliyor.
kuzun napıyor kreş nasıl geçti tatilde?

slm tatlım hosgeldın valla bekledım her ısımsız arayanı sen sandım hahaha:):)

ıyı olmus takım olması guleugle kullansın yavrunn inşş

valla bizimde kreste oglum genlde ya tek kaldı ya 2 cocuklardıı genelde calsmayan kısıler sanırım tatılde gondermedılerr cocuklarını :):)

bende ankaRAYA GITTIM GELDIM 3 GUN ... AYNI BIZDE DEGSN BİŞEY YOK İŞLER YOUN İŞTE OKdr

alyam hastyms galıba gecmıs olsunn tahmn etmıstm esmoş sızede gecms olsn cnm belkı solemsmdr ama tekrarrlym atlamaym kımsecıklerıı

Son düzenleme:

napıyonn kuşşşşş

hiç merak etmedin beni nann öldüm öldüm dirildimmm
hamişim sandımmm şaka bi yana öle midem bulandı

yani biyere gitmedin hastalıkla geçti öylemi çok geçmiş olsun cnm tüh talihe bak şimdide işe döndün öylemi...

artık kimse gelmiyor bende anlamadım

esmoşa nolduu geçmiş olsunnnnnn

bucu
nerdeeeeeeeee

hee o karda kışta kimse gelmedi ben sf gibi işe geldim olacağı buydu
saol tatlımmm

hoşgeldinn meloşş özledim kıızz naptın annat hele
saol tatlım ahh ayaklarım her mevsim buzdur ısınmaz benim

herşeyi sende ben gibi üstlenme biraz hayır de ben salağım bari sen yapma azcık gelemem rahatsızım şöle böyle de..yeter bee haksızlığa gelemiom ben.

ahh cnm evet bende haziran annesi olucağım ....

bende istiyorum öyle özeniyorumki okla canla başla götüreceğim hereşyi öğreteceğim.

24 saat ona çalışcam bende..işe gitmek kafamı karıştıryo zaten..nasıl ilgilencem en azından diyorum bebekken çalışımda büyünce kendim eğitim istiyorum şımarık olmasın çok korkuyorum yeni nesilde...

yani biyere gitmedin hastalıkla geçti öylemi çok geçmiş olsun cnm tüh talihe bak şimdide işe döndün öylemi...

artık kimse gelmiyor bende anlamadım

evet maalesef hastalıkla geçti. zaten ilk hafta yağmur vardı, sonra soğuk derken geçti. şimdide işe geldim işte.
çocuğumu alıp dolaştıramadım bile.

planım 2. haftaydı ama onda da hsatalık derken olmadı. perşembe günü karabağlara boş yere gitmeseydim biraz vaktim olacaktı.
ankaraya gittin demek. değişiklik olmuştur.

geçmiş olsun cnm bittimi bütün tatil daha yokmu?

kızlar ofisteki kız eğitime gitmişti eğitim bitmiş gelmemiş ofise bizim müdür bunu başka birimde otururken görmüş az önce gelmiş bizim burdaki ablaya demiş nerde o..... felan demiş hiç gelmedi ofise felan demiş 2 hafat eğitimi varda erkekn bitince bu uyanık gidiyomuş..bizim müdür çok burnundan soluyormuş...ben görmedim gelince söledi....

buldu numarasını aradılar kız açmadı teli uyanık

bunlar bu kızla uğraşıp dursunlar hakediyolar bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…