Kokoşş Hatunlar Kulübü

bende eskiden takmazdım laaa su dert bolumunu okuduktan sonra bana bı haller olduuuu

keşke ben de böyle olsam
Benim dışarıda bi kıza baktı diye onu orda bırakıp eve gelmişliğim var.
Yemin eder, kuranı öper bakmadım der, hani bi yöne bakarsın o an ordan biri geçer ya bakmış olursun öyle oluyo diyo. Tabi bakışı da saniyelik oluyo ama ben tuhafım :26:
Tabi şimdi okadar abartmamaya çalışıyorum, kendimi tutuyorum ama huyum böyle napim

ben tvde bılem sınır oluyorummmm gusel kadınlar cıkıyor kıskanıyorum
belli etmiyorum ama için için gıcık oluyorum
aynennn.. Ama o da yapıyo bana.
Biscolata reklamında direk kanalı değiştiriyo
Ben tv dekilerden kıskanınca çaktırmıyorum kesinlikle, şımarmasınn

senın durum bayag vahım nekkkk canımmm
hıc okadar degılımmm çok şükür ben ne edıyosam kendıme edıyommm

cnm ben evimi temizliyorum ama bazen herşeyi tek yapamıyorum ev büyük bide hamiş olunca ilk zmanlar yapmaya çalışyodum belim hep ağrıyodu ....artık kendimi yormuyorum detaylı için kadın alıyorum iyi oluyor...

yemeği de yapıyorum artık evde lezzetli oluyor dışardekinden iyi...ama bazen yapacak çeşit bulamıyorum...

hehehe cılgınn aklıma gelmemiştiii bu vazgectım trenckottasn ama şapkaaa istiyyymm hahahhaha hevesımı alımm sonraaa atarmm şapkamı

kız normalde doktorum erkek onu seviyo tonton bi adam ona bişi demedi bu ayrı bir doktor radyoloji uzmanı özel kendi ofisine gittik o mecbur kaldı gitti sonra orada sinir oldu başka yokmuydu sapık bu adam die...

ben ertık ütü yapamıyorum 3 kazak ütüledim geçen belim ağrıdı valla billa annesi hepsni geldiğinde ütüledi valla ...napim yapamıyorum artık önceden yapıyordum şimdi gerçi söylenmiyor çünkü yine işi görüldü ütüsüz koymam dolaba sonuçta yine ben yapacamda azar azar yaparım biriktirmem artık...

kız normalde doktorum erkek onu seviyo tonton bi adam ona bişi demedi bu ayrı bir doktor radyoloji uzmanı özel kendi ofisine gittik o mecbur kaldı gitti sonra orada sinir oldu başka yokmuydu sapık bu adam die...

sonucta erkek doktora gonderıyor yanı oyusden hıc trıp atmazsınnn o kocen

kısss 3 kazak utulemede ne varr gomlek kumas takım felan olsa neyse gercı hamışşin ama okadar ağırlastın mı nan sennn

:))mesela bennn yarınnn... erkek doktoro gidip çatala yatıpp...

spiralimi kontorl ettirecem... valla adamla çatalda muhabbet ediok artık... benm kukumu ne yapsın o günden 10 yüz bn tane görüyor beyaaaa....

sende doğuurken o çatala yatıcan.. anestezi uzmanıda görecek doktordaa...

malesefff bu böylee...

işte benumku hayatta gondertmezzz hepciği kadın olcak sonucta doktor yanı kuku meraklısı değil yaaa
gelde benımkıne annaat gercı abcım ben kadına bile gittiğimde çekiniyom nann oramı acmayaaa

offf burcu nie anlamıyonuzz yahuuu bende kızıyorum önceleri kabullenmedim çok tartıştım inan yoruldum yaa artık onla şu veya bu diye tartışmaktan....Adam ben bakarım diyo bakamazsın desem ne olacak tavır yapsan kaç gün takacak...??? haaa iş aldatma boyutuna gelecek bir duruma gelse azcık bişeyini yakalayım veya duyim göreyim ozman tüm şansını kaybedeceğini ve bidaha beni göremeyeceğini iyi biliyor merak etme çatlasa sevgisinden ölse bunu afetmem işte bukdarda büyük konuşurum bizim ailemizde bunu kaldırmaz....
İşyerinde çalışanlardan tut görüştüğü arkdaşalrı hep beni tanır yenge diye severler böyle bişi olsa zaten kurt gibiyim koku alırım ciğerini bilirim artık onun .....Benei kaybetmeyi göze alacak hata yapmaz yapamaz yaparsada beni bulamaz ben severim çok severim ölümüne bilir beni ama ben babamıda çok severdim onu sildiysem herkesi silerim bunuda bilir o konuda çok güçlüyümdür arkama bile bakmam ...çocukta olsa bu değişmez adımını ona göre atar yani ben tehdit etmem onu sana şöle yaparım böle ederim ben yaparım o görür ve anlar ....

bak ne dıyecem ben erkek olsaydım vede kuku doktoru olsaydım begendıgımı çatala yatırırdım begenmedımede ilaç yazar savsaklardım laaaaaaa

canım konuyu sadece senın açından ele almıyoruz genel anlamda tarısma konusu oldu yanı aslında çözümü varmı bende bılmıyorum sonucta ınsan kendı basına gelmeden bılemez kıyametı koparsam gızlı yapar belki ama benım sana kızdıgım nokta sen cok verıcısın ve buyusden yıpranıyorsun ben sana uzuluyorum

senın durum bayag vahım nekkkk canımmm
hıc okadar degılımmm çok şükür ben ne edıyosam kendıme edıyommm
öyleYdimm, artık daha düşünceli hareket ediyorum :)

Son düzenleme:
bak ne dıyecem ben erkek olsaydım vede kuku doktoru olsaydım begendıgımı çatala yatırırdım begenmedımede ilaç yazar savsaklardım laaaaaaa

iyik değilmişsin cnmmmm

hahahahah

yaaa bizim bir abimiz var... işte kadın doğum doktorula evlenmek istemezdim dedi biri..

abide evliii çoluk çocuklu emekli yanii... amannn be dedii... 60 a yakın gördğm dedi hepsi aynı...

adam bıkmıştır b dedii..

hahahahahaha

canm kadın doktorada gitsen... genede erkekte görüyor malesef... benalıştım doktoruma..

he birde şu var... ben ağdayada dışarı gidiorum.. bayan alıor... herzman aynı kişi bugunde gidicem... gene açıcam..

ne terbiyesiz karıyım herkeze açıom beya

bacım yok bu konuda törpilesemde değişmez malesef aileside öyle kaynana ve görümce yanımda birbirlerine saymadıkları hakaret kalmamıştı kadın sinir hastası çocuklarıda bence ondan böyle olmuş hemen sinirleniyolar ikiside...

eşim kıskandımı kendini frenliyemiyor küssen ne olacak o küsmüyor hemen yaptını unutuyor ...aileside öyle birbirlerine sölediklerini unutyolar hemen ...şahsen ben anneme hayatta kimsenin yanında bağırmam hakaret etmem yalnızken tartışırım hatta hemen gönlünü alırım ama HAKARET ASLA ETMEM NE ANNEME NE NENEME NE KARDEŞİME BEN AİLEMDEN BÖYLE GÖRDÜM...!

ama onlar birbirlerine çok bağıryolar eşim annesine salakmısın niye telefonu açmıyorsun nerdesin diye kaçç kez bağırdı bende karışmıyorum banane kendi böyle yetiştirmiş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…