okudum ıkı dk
len ne dıye küsüyonus hadı küstünüz mıroş gıbı olman garu hem parıs edıo hemde sabana küsbu garıyı hamıle genlerı bozdu
burcuda haklı ayrıca
seın paşan nasıl kuzum bu arada
iyik değilmişsin cnmmmm
hahahahah
yaaa bizim bir abimiz var... işte kadın doğum doktorula evlenmek istemezdim dedi biri..
abide evliii çoluk çocuklu emekli yanii... amannn be dedii... 60 a yakın gördğm dedi hepsi aynı...
adam bıkmıştır b dedii..
hahahahahaha
canm kadın doktorada gitsen... genede erkekte görüyor malesef... benalıştım doktoruma..
he birde şu var... ben ağdayada dışarı gidiorum.. bayan alıor... herzman aynı kişi bugunde gidicem... gene açıcam..
ne terbiyesiz karıyım herkeze açıom beya
bacım yok bu konuda törpilesemde değişmez malesef aileside öyle kaynana ve görümce yanımda birbirlerine saymadıkları hakaret kalmamıştı kadın sinir hastası çocuklarıda bence ondan böyle olmuş hemen sinirleniyolar ikiside...
eşim kıskandımı kendini frenliyemiyor küssen ne olacak o küsmüyor hemen yaptını unutuyor ...aileside öyle birbirlerine sölediklerini unutyolar hemen ...şahsen ben anneme hayatta kimsenin yanında bağırmam hakaret etmem yalnızken tartışırım hatta hemen gönlünü alırım ama HAKARET ASLA ETMEM NE ANNEME NE NENEME NE KARDEŞİME BEN AİLEMDEN BÖYLE GÖRDÜM...!
ama onlar birbirlerine çok bağıryolar eşim annesine salakmısın niye telefonu açmıyorsun nerdesin diye kaçç kez bağırdı bende karışmıyorum banane kendi böyle yetiştirmiş....
kızlarr bişi sorcamm ben fötr şakalardan istiyorummm:):=)
ama trenckotlarla nasıl dururr hayal edemedım guzl olurmuğ hadı bana fikir verın hemen gıdıp alıciim bidene:):)
bak ne dıyecem ben erkek olsaydım vede kuku doktoru olsaydım begendıgımı çatala yatırırdım begenmedımede ilaç yazar savsaklardım laaaaaaa
öyleYdimm, artık daha düşünceli hareket ediyorum :)
kocan harıc herkese cok bonkorsunn esmoşşşşş
Ben agdayada gıdemıyommm nannn utanıyom bıkere kadın doğumcudan kaçtım ıkıncıde zorla yatırdı kadın
bak nedıycemmm keşke olsaydımm herkesin ki aynı degıldır laaa
bunun akça pakçası var
kızılı var,
esmeri
kumralı
karası
buyugu kucugu
abowww sapıttımm laaaa bırı benı durdursunnn
Benim arkimin eşi de izliyor(muş)
hatta kız oturma odasındayken açıyomuş bilgisayardan, okadar rahat adam yani.
Ama garip olan arkadaşım hiç rahatsız değil bu durumdan, napim her erkek yapıyo.
Yapma desem kavga çıkacak daha çok izliycek, baksın noluyo ki bakınca diyo..
Bana göre tabi, ben üzülürdüm..izlemiyor eşim, izlemediğini düşünüyorum yani.
müfettiş gadget gibi olursunnhem fötr hem trenç :))
Delüüüüüüüüüüü
kocan harıc herkese cok bonkorsunn esmoşşşşş
ben agdayada gıdemıyommm nannn utanıyom bıkere kadın doğumcudan kaçtım ıkıncıde zorla yatırdı kadın
bak nedıycemmm keşke olsaydımm herkesin ki aynı degıldır laaa
bunun akça pakçası var
kızılı var,
esmeri
kumralı
karası
buyugu kucugu
abowww sapıttımm laaaa bırı benı durdursunnn
ben ağdaya gidiyom
ama hep aynı kişiye
kuzu benn duydukumu söldim.. erkeklerde renk tercihi varmı bilmm..
ama benmkiii bembeyazdır... ak pak olandan ahahahah .. birde küçüktürr..
kız açarım ben... ne olcak gözleri gönülleri açılsın...
gidilir nıye gıdılmesın ama ben gıdemıyom utanıyom laa napıyımmm işteee kendum helledıverıyom zaten yarım saate kople bıtırıyom
ay kızlar çatala çıkma konusunda ne kadar rahatsınız nan sizzz:18:
ben utanmayı geçtim ödüm patlıyo hayatımda hiç alttan mueyene olmadım.geçen hafta doktorun biri yapmak istedi neyse annem falan ikna etti.ödüm patlaya patlaya çıktım.bide alt tarafım müsait değildi düşünündoktorda sapık gibi bişidi ne utanıyosun dedi.
yattım çatala koydum bacakları adama dedim ben yapamıcam korkuyorum oda dedi ilişkiye giriyosun ondan büyük değil
az bişi soktu daha yeni ay dedim ben yapamıcamm lütfen kalkmak istiyorum.
Doktor dedi sen burdan bi psikoloğa git çok streslisin sen.eşinle nasıl ilişkiye giriyosun dedi
ama cnm çok yandı kızlar bi daha hayatta kimse beni oraya oturtamaz ki adam tamamını sokmadan öldüm öldüm
ay kızlar çatala çıkma konusunda ne kadar rahatsınız nan sizzz:18:
ben utanmayı geçtim ödüm patlıyo hayatımda hiç alttan mueyene olmadım.geçen hafta doktorun biri yapmak istedi neyse annem falan ikna etti.ödüm patlaya patlaya çıktım.bide alt tarafım müsait değildi düşünündoktorda sapık gibi bişidi ne utanıyosun dedi.
yattım çatala koydum bacakları adama dedim ben yapamıcam korkuyorum oda dedi ilişkiye giriyosun ondan büyük değil
az bişi soktu daha yeni ay dedim ben yapamıcamm lütfen kalkmak istiyorum.
Doktor dedi sen burdan bi psikoloğa git çok streslisin sen.eşinle nasıl ilişkiye giriyosun dedi
ama cnm çok yandı kızlar bi daha hayatta kimse beni oraya oturtamaz ki adam tamamını sokmadan öldüm öldüm
şimdi hava atıom sanmayın benm bacak uzun suruyor ya çok yok ama
uzun diee... Bitmior annem... Hadise bacakları
174---173 te olabıler hep farkı boy 60 kg...
şimdi hava atıom sanmayın benm bacak uzun suruyor ya çok yok ama
uzun diee... bitmior annem... hadise bacakları
174---173 te olabıler hep farkı boy 60 kg...
dıyom ya bende kaçtım kadın ıkınıcıde zorla yatırdı çok korktumm laaaa
ama senın doktorda pek fenaymışşş nebiçim konusmus oleee tirbeyesızz
lan smear testi falan yaptırmıonuzmuu...
çok ayıp size... ben jinekolojik muaynemı olurm... çataldan korkmadım
ama normal doğumdan çok tırstım... doktor normal dedi dedi.. oğlum sayesinde sezoş oldum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?