evet benim cnm
burcuuuu muayeneye gitmeden önce aç bi googleye bak spekulum neymiş
resmimi eklerim şimdi bacak boyundan bakın bakalım..
burcu çatala yatıorsun... spekulum sokuyorlar vajınaya onla çaıorlar... içerden bir örnek alıorlar.. smear bu..
bir an önce yaptır kuşş... birde doğum kontorl hapı kullanıorsan mutlaka muayne ol cnmm... yumurtlıklr ne durumda die..
ya ben kaçırdımmm noldu ne cıktı canım ya İNŞALLAH kotu bisey yoktur
evet benim cnm
burcuuuu muayeneye gitmeden önce aç bi googleye bak spekulum neymiş
neyın resmını kyacan naaaaaa
biz küçükken öyle derdik kardeşimleminco mu one nannn yenı bır ısım daha duydummm sokmasınlar nan kamera felan benım kukum artısmıkı fılm cekıyorlarr
yok kaçırmadın canım. yazmamıştım burda. nese yazayım. göğsümde kitle var. tahlil sonuçlarını bekliyom. ona göre biyopsi falan yapılacak. annemi göğüs kanserinden kaybettiğim için risk var. öle işte neyse
bakayımdaaa hec gıdemeyım demiii canımm
geçmiş olsunnn
umarım sonuçlarınn iyi çıkar cnmm
yok kaçırmadın canım. yazmamıştım burda. nese yazayım. göğsümde kitle var. tahlil sonuçlarını bekliyom. ona göre biyopsi falan yapılacak. annemi göğüs kanserinden kaybettiğim için risk var. öle işte neyse
cnm ben çocuğu yapmadımki dahasen çocuğu yaptın... şimdi kızı nie korkutuon nan...
biz küçükken öyle derdik kardeşimlegayet gizli saklı bencee ben diğer kelimeyi yazamıyorum yaa
kızım olursa ona da öyle öğreticem
..
off şu eşim erken çıkacak mı çıkmiycak mı belli olsa iyice gerildim
sinemaya gitcez mi gitmiycez mi şimdiii
ayyy uzuldum canım yaaa İNŞALLAH tertemiz cıkarrr sonuclarınnn içini ferah tutmaya calış
öyle yapıyorum da kocam da işe götürmedi bugün beni sıkıldım iyice. Saç maskesi falan yaptım ama yok kesmedi pek keyif vermedi
anam nil gelmiş geçmişe bakmaktan geleceği takip edemez oldum....
nbr nil nassın pakem?
pazartesi öğlen yazarım hastane dönüşünde. Boşver kz alışkınım ben
evet canım 1453 ehava berbat nannn ne sineması 1453 filmimi yoksamm
minco haaaaa
annen için başın sağ olsun.alıştım yaa. çekilecek çilem varmış benim. Rabbim böyle yazmış benim kaderimi. Artık kabullendim. Içim de ferah o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?