Kokoşş Hatunlar Kulübü

evet canım 1453 e
Yakın bize, bişi olmaz 40 yılda bi eşim söprays yapmış kaçırmim fırsatı

Annen için başın sağ olsun.
ınş sonuçların temiz çıkar, pozitif düşün :26:

nekim sinamaya migrosa mı gediyonuz beylicuma mı toriuma mı kuşum

ya öyle deme kızıyom bak
Yeni evlisin musumutlu günler dahada seni bekliyooo

e olmuyo işte alya napim. hayatımın her dönemi böyle. iki gün gülsem üçüncü gün ağlıyorum ben. alıştım artık
evet canım 1453 e
Yakın bize, bişi olmaz 40 yılda bi eşim söprays yapmış kaçırmim fırsatı

annen için başın sağ olsun.
Inş sonuçların temiz çıkar, pozitif düşün :26:

teşekkür ederim nektar sağol

off ben çok fenayım çok kıskanırım eski bir iş arkdaşı gelse cafeye oturamaz gözünü oyarım azcık konuşsa kıyamet kopar seviyeli olur en iyisi bu samimi olmasın kimsele ben kaldırmam...

ben kıskanıyorum belli edemeden duramıyorum ...Bide üstüne tartışyorum geçen parfümünü değişmiş arabada cio almış neden aldın nie aldın ben kokunu sevyodum diye başının etini yedim bişimi var neden değişyosun kokunu ben istemiom sıkma diye başını ağrıttım gıcık oldu...

hele evlenmeden önce kıskançlık derecem %100 lerdeydi...şimdi azcık azaldı %70 lerde felan bir %50 yapsam iyi olur aslında hatta bell, etmesem biyerleri kalkıyo adamın ben kıskandıkça...:26:

uzunmu trençkot laaaa:44:

he vazgectım mırayyy gozumde canlandı nekkk yazıncaa aklım basıam geldı huhhaa:):)):

ya smearr kolay bısı aslındaaa kızlarr

fılm cekme olayııı rahım fılmı falan var kızlar o zorr smeardan korkmayın n senede 1 kez baktrmak gerklıymıs bendee gıtcektım fırsat olmadı 1 seneyı gectııı normaLDEDE DOGUMDN 1 SENE SONRA GITMEK LAZIMDII

CNM GECMIS olsun sonucların ıyı cıkr umarım

aahhhhh mirayyyyyyy ahhhhhh sen adama resmennn.....

benm yaşama sebebimsin diyorsun... ne diyim sana...

çook şeler öğrenmez lazımmm çooooookkkkkk erkeğe bukadr yüz verilmezzzzzzzzzzzzzzzzzz

olumlu usun olumlu olsun lutfennn daha kocenle bebişcikler yapacksınız İNŞALLAH

hayırlısı burcum

teşekkür ederim canım

ESMA BEN BAKTIM BACAK BOYUN MAŞALLAH NE GÜZEL BOYUM KADAR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…