Kokoşş Hatunlar Kulübü

teşekkür ederim cnm kaçmış arada vallahi çok sağol çok ateşli cnm ona şüüphe yok ben onun ateşini bi başına vurdurcamda bakalım ne zaman

Kız herkes saten giyiyor burası çok soğuk ben giyemiyorum gece donuyoruz yorganın altında birde battaniye var düşün artık
ozman sende şık kadife kırmızı bir eşofman takım alll..ben pempe ve kırmızı isitom geçen çocuklar duymasında pınar zillisi giymişti çok beğendim nerden alcaz şimdi kafide aşofman söle çabukk ben isitom valla çok sekşşiii olsun önü fermuarlı olsun çatalı görelimmm:26:

Bir resmi yokmu koyver bakim

]

bunlardanmı kısss

ayyy o kadar fena mı bu oğlak ben kendimi korumaya alayım 3 metreden fazla yaklaşmıyım o zaman ayy ne güzel muhabbet varmış burda yaa ben bekarım ama okurken acaip eğlendim valla
kız sen kendine dikka et adam seni yer valla oğlak bu bellimi olurrr...

Bir resmi yokmu koyver bakim

anam bunlardan işte ama pempe istiom yada gırmızııııı
siteede resmi kaydetcem şu yazı çıkyo delümü ne: cixx çok istedin dimi ama olmaz dioo....töbeeeee:26: ne istedim nannn ben...!

Eklentiler

• $14787657_0_1238360865.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 28
  • $14822068_0_1238360848.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 20
  • $15797627_0_1238360831.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 24
  • $16258779_0_1238360807.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 23
yazdımyaaa kıssss korrrrr prensım buyuyor yazmısya ben onu bukadar fanfın muhabbetınden sonraaa p..n.s.m buyuyor okudum bı annn

çoşşşş biehhhh birişşşş dehhh nası okudun onu kızz yazık kocanı ne olarak görcen acaba eve gidince yaz yarın bizee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…