sen evlenince gör bide sorunu cnm off oğlak erkeiği çok ateşlidir ama frenlemen lazım...2 oğlak zor olacak cnm yolun açık ossunnnnn çok inatçı olur ikisi yanyanaaaa.....birinzi alttan alırsa ii olur....
bak bu yazıyor.....
Oğlak erkeğinin yapısıyla uğraşmak kolay değildir. Ancak aynı burçtan bir kadının şansı vardır.
Oğlak erkeğinin, sizin gibi kendini itici güç olarak arka planda tutmaya hazır ve hırslı bir kadına ihtiyacı vardır. İlişkiniz ancak bu şartlar altında sürekli olabilir.
Gerçekten egoisttir. Oğlak erkeğinin yaşamında herşey kendi içinde düzenli olmalıdır. Herşey kendi belirli yerinde olmalı ve orda kalmalıdır.
Oğlak erkeği mesleğinde kararlı ve azimlidir. Bu da sizin düşüncelerinize denk düşer, çünkü siz azimsiz, tembel bir erkeği asla sevmezsiniz.
ozman sende şık kadife kırmızı bir eşofman takım alll..ben pempe ve kırmızı isitom geçen çocuklar duymasında pınar zillisi giymişti çok beğendim nerden alcaz şimdi kafide aşofman söle çabukk ben isitom valla çok sekşşiii olsun önü fermuarlı olsun çatalı görelimmm:26:Kız herkes saten giyiyor burası çok soğuk ben giyemiyorum gece donuyoruz yorganın altında birde battaniye var düşün artık
süper süperiyi fikir geçenlerde halasının vcsindeydik allahımmmm ne manyak gündü yaaa ramazanda oruç sonrası öffffff benmki haala zikrediyo saolsun halama gidelimmi dio
ozman sende şık kadife kırmızı bir eşofman takım alll..ben pempe ve kırmızı isitom geçen çocuklar duymasında pınar zillisi giymişti çok beğendim nerden alcaz şimdi kafide aşofman söle çabukk ben isitom valla çok sekşşiii olsun önü fermuarlı olsun çatalı görelimmm:26:
teşekkür ederim cnm kaçmış arada vallahi çok sağolçok ateşli cnm ona şüüphe yok ben onun ateşini bi başına vurdurcamda bakalım ne zaman
wc demiii ayyyyyyyyy get kıssss ben huylanırım bıyerım değer felan oğğğğğğğğğğğğğ
ayyyyy koptum burda rezil oldum burcu yawwwwwwwwww
wc demiii ayyyyyyyyy get kıssss ben huylanırım bıyerım değer felan oğğğğğğğğğğğğğ
sen evlenince gör bide sorunu cnm off oğlak erkeiği çok ateşlidir ama frenlemen lazım...2 oğlak zor olacak cnm yolun açık ossunnnnn çok inatçı olur ikisi yanyanaaaa.....birinzi alttan alırsa ii olur....
bak bu yazıyor.....
Oğlak erkeğinin yapısıyla uğraşmak kolay değildir. Ancak aynı burçtan bir kadının şansı vardır.
Oğlak erkeğinin, sizin gibi kendini itici güç olarak arka planda tutmaya hazır ve hırslı bir kadına ihtiyacı vardır. İlişkiniz ancak bu şartlar altında sürekli olabilir.
Gerçekten egoisttir. Oğlak erkeğinin yaşamında herşey kendi içinde düzenli olmalıdır. Herşey kendi belirli yerinde olmalı ve orda kalmalıdır.
Oğlak erkeği mesleğinde kararlı ve azimlidir. Bu da sizin düşüncelerinize denk düşer, çünkü siz azimsiz, tembel bir erkeği asla sevmezsiniz.
kız sen kendine dikka et adam seni yer valla oğlak bu bellimi olurrr...
kızzz çigelgeyi ne olarak gördün söle çatlatma beni çıkcammm şimdi kardeşim gelcek...
Bir resmi yokmu koyver bakim
denicem valla
anam bunlardan işte ama pempe istiom yada gırmızııııı
siteede resmi kaydetcem şu yazı çıkyo delümü ne: cixx çok istedin dimi ama olmaz dioo....töbeeeee:26: ne istedim nannn ben...!
yazdımyaaa kıssss korrrrr prensım buyuyor yazmısya ben onu bukadar fanfın muhabbetınden sonraaa p..n.s.m buyuyor okudum bı annn
esma senın odundan bıses varmııııı adamı bı yoklaaaa lennnnn hıcmı merak etmıyonnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?